@Soerties
- 2024
Nette camping en goed ontvangen. Receptie was heel aardig en leuk maar daar bleef het bij. Er is een restaurant maar de keuken gaat stipt om 8 uur dicht. Er was weinig symphatie voor hongerige gasten. het dorpje is lopend voor mij te ver en verder was er niks in de buurt. Ook is er weinig te doen tenzei je van rust houd. We houden het daarom bij 2 nachten. Leuk voor een nacht maar de weg erheen was ver om en uit de route van onze hoofdwegen.
vriendelijke beheerder en vlak bij vertrekplek van de ferry. op de terugweg een uur gewacht op een ferry die niet komt en toen bleek dat je terug moet vanaf een compleet andere plek 2 km verderop, dit met 44 anderen dus dat geeft aan hoe onduidelijk dit was aangegeven. Dan eindelijk terug om half 12 en de hele nacht wakker liggen omdat er veel kabaal was van laden en lossen omdat ze lomp met palletwagens over stalen platen raggen. verder prima.
prima camperplaats! Het zijn er alleen niet veel, 5 stuks volgens mij. Had eerst gebeld en de eigenaar heeft netjes de plaats gereserveerd voor ons. Stroom aanwezig en verder geen voorzieningen! Wel een fantastisch uitzicht, super netjes en aardige eigenaar. Heel rustig en onderaan de berg zie je stad met winkels, the mall en een Mexicaans restaurant. Tijdens ons verblijf waren we samen met 1 andere camper, maar de nacht ervoor was het vol.
Afgelopen nacht hier op de parking naast het klimpark gestaan. Prima te doen, weinig verlichting en niet bewaakt parking! Je staat aan een doorgaande weg, dus de voorbijkomen auto's ontgaan je niet. Als je slaapt, dan hoor je het niet en snachts is het natuurlijk rustiger... Fantastisch uitzicht op de bergen :-) Verharde ondergrond en gratis offgrid overnacht. Leuk, volgende dag wilt klimmen is aanrader! totaal €46 betaald voor 13 en 14 jarige.
Aardige beheerder. alles netjes schoon maar wel oud. echter werken veel kranen niet, erger nog 2 met warm water van de 12 afwasplekken en met koud water afwassen is niet erg effectief dus ff wachten op een plek. ook de 28 euro bleek 53 euro te zijn voor 1 nacht. verder tevreden over de plek maar niet over de prijs die het dubbele blijkt te zijn.
We hadden telefonisch contact gehad en moesten voor 20u binnen zijn. poort sluit dan en is de receptie onbemand. prima stadsplein op 2mim lopen van de moezel.. waar een restaurant zit. Als je stadje in loopt, zijn de tentjes goedkoper en is er op zaterdag een markt. Vriendelijk beheerder!
Mooie camping midden in de stad. toren van Pisa en het stadscentrum zijn kwartiertje tot een uur lopen. totale ronde door stad ca. 5 km voor en nadeel is dat de camping groot is. zwembad en alle facaliteiten zijn top. nadeel is dat er erg veel buren zijn en dat honden zijn toegestaan. wel 5 sterren maar ik ben het geblaf tijdens dit schrijven wel zat. ik wil graag slapen.
Het was een prima ontvangst. Via de mail contact gehad en je kan alleen reserveren via de website en daarbij met creditcard of voucher betalen. Dit ging niet goed want de camping was vol, maar bij aankomst was er off grid plek en daar hebben we prima gestaan. We stonden aan de weg kant en daar reed wel de hele nacht erkeer langs. Douches, wasbakken, trampoline, winkeltje voor drinken en soms pizza's.. leuke plek en prima voor doorreis!
super mooie plek bij een vriendelijke biologische boer. schoon en alle faciliteiten aanwezig. plus fietsen om te gebruiken, wasmachine en droger. water, stroom en vuilwater natuurlijk.