@Sofia3
- 2002
Sinds 2 dagen staan wij hier. Het bevalt ons goed. Plekken groot en deels onder bomen. Schoon sanitair. Camping is wel vol. Kost 425 SEK inclusief stroom, vers water tanken, grijs water lozen en chemo. toilet. Douche 5 SEK. Vriendelijke medewerkers. Dicht bij het strand. Eenig minpunt: je hoord straat en train.
Wat een afzetterij. Camping hoort nu bij First Camp. Je krijgt vooraf geen infos over de prijzen. Ze veranderen dagelijks. Wij kwamen op 15.8. voor 1 nacht. De prijs 515 SEK. Voor het aanmelden aan de receptie moesten wij 115 SEK servicekosten betalen. De plaats op de camping is heel krap voor een camper van 7m. Douches en wc slecht onderhouden, niet echt schoon. Een plus. De jongens aan de receptie zijn heel vriendelijk en behulpzaam
Door de week mooi, rustige, idyllische plek. Mooi bos ernaast, prima om bosbessen te verzamelen. Veel gebruikt door inheemse bevolking. Wc simpel maar gebruiksklaar. De weg ernaar toe is best steil. Betalen via easy- pay. 16 uren 52,90 NOK.
Nog steeds fijne gratis parkeerplaatsen. Geen tijdslimiet. Direct bij het centrum. Naast supermarkt en park.
Prima camperplaats. Mooie plaatsen , wel op grind. Sanitair netjes. Mooie directe omgeving ( wandelen langs meertjes en parks) Van de stad hadden wij meer verwacht. De tentoonstelling NordArt (In Büdelsdorf 2km) Is wel de moeite waard. Prachtig !
prima plaats, mooi gelegen aan de Main. Schoon sanitair. Vriendelijk ontvangen, ook naar sluitingstijd. Met de fiets 11km langs de Main naar centrum Frankfurt. 2nachten inclusief stroom, 2pers. 71,00.