@Sogiza
- 2024
Sitecode: 19131
Het is nu 14 euro met electriciteit en douche. Aan de telefoon hadden ze gezegd 12 euro en als ik toekwam moest ik 2 euro extra betalen voor de douches vind ik niet zo tof voor voldongen feiten zetten. Voor de rest vriendelijk personeel.
Nette camper plaats met proper sanitair en voorzieningen. Ik was wel teleurgesteld ik ben alleenreizende en ik betaal voor 2 personen en toch moest ik nog eens extra betalen voor mijn tweede hond die geen gebruik maakt van het sanitair. Op de meeste campings en camperplaatsen rekenen ze al per persoon of compenseren ze de tweede persoon voor de hond. Ook werd mij dat niet gemeld in het bericht toen ik de prijs vroeg.
Hele leuke gezellige camping aan zee. Een beetje veroudert maar alles in orde. Er is maar 1 minpuntje en dat is 7 euro voor de stroom is wel duur.
Hele toffe en rustige camperplaats. Op wandelafstand van het dorp met een bakker,beenhouwer en restaurant. Voor 12 euro toppie😜😜
Voor een nachtje is het wel duur in de winter 25 euro de prijs is weeral niet juist in camperkontakt gebeurd veel..Is wel een leuke plaats om met kinderen te komen.
Een fantastische camperplaats.Ik heb hier een fantastische week gehad. Mooie camperplaats fijne ontvangst toffe mensen. Ook mijn hondjes hebben hier de tijd van hun leven gehad. Wil hier nog veel terugkomen.🥰🥰🥰
Een super camperplaats direkt aan het strand. Heel rustig super vriendelijke ontvangst kom hier zeker nog veel terug😜😜😜
Ik ben hier vandaag toegekomen ik had gereserveerd en de campeerders waren eerst nog niet vertrokken het was 13.15u. Daar ik misnoegt reageerde was er ineens iemand ziek en de andere wachtte op een sleutel en ze wisten nog niet wanneer ze vertrokken. Ik kreeg een plaats op de parking of anders moest ik maar op park4night een andere plaats zoeken. Ik moet wel voor een camperplaats betalen. Het zag er een leuke plaats uit maar ben wel teleurgesteld
Hoe onbeleefd kan je zijn aan de telefoon!!!!!!!!
Hele toffe plaats rustig en proper sanitair. Ruime plaatsen dichbij zee. Zeker een aanrader.
Hele toffe plaats en hele goede ontvangst.Zeker een aanrader. ik was op doorreis normaal 1 nacht en ben er 3 gebleven kom hier zeker nog terug.