@Sogno-on-Weels

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij zijn zeer verrast over deze kleine camping van Rob en Cisca. Ze hebben het goed voor elkaar. Alles klopt en bovenal hun gastvrijheid is opmerkelijk. Heb je geen kampeermiddel , dan hebben ze gasten kamers en gites. Het diner op het terras was in één woord verrukkelijk. Rob en Cisca , jullie zijn geweldige mensen en komen graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

zeer tevreden!!!! Lekker rustig en goed betaalbaar.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Ook wij kwamen in september 2024 terug naar deze camping omdat wij door de nieuwe eigenaresse heel prettig zijn behandeld. Helaas is zij ziek geworden en moest ze noodgedwongen stoppen. verder weten wij niets meer

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Een hele fijne camping. We werden hartelijk ontvangen en de plek die we kregen was prima. Het sanitair was schoon en netjes en de omgeving is erg mooi. We aten in het Treff restaurant op de camping wat ook gerund wordt door het jonge stel dat volgend jaar de nieuwe eigenaren worden. vol lof over hun enthousiasme!!!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Deze parking is leuk om de stad te bezoeken. Maar vlak langs drukke weg. Niet aan te raden om te overnachten.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een ruime plek voor onze camper. schoon sanitair en een terras voor een simpele snack. We waren hier 2 nachten en hebben heerlijk gewandeld naar Valkenburg. Terug kan je beter de bus nemen want dat is vrij steil. Fijne camping om nog eens langs te gaan.

Sitecode: 19414

We zijn heel vriendelijk ontvangen. Kregen een heerlijke plek voor onze camper vlakbij het sanitair. Wat heel schoon en nieuw was. Verder mooie omgeving en vlakbij Mersch Waren op doorreis voor 2 nachten maar komen hier graag nog eens.

Wij waren hier met onze camper en zijn zeer tevreden over deze camping. volgens ons hadden wij de mooiste plek bij het strandje gekregen. Super ! De eigenaren waren erg vriendelijk en de camping en sanitair was netjes. Ook leuke activiteiten. Een aanrader.

Prettige camping. vlakbij de zee. We hadden een fijne rustige plek en het sanitair was erg schoon. Jammer dat op zaterdag 26-8 geen frituur-wagen was gekomen

wat een leuke camping is dit. alles klopt. rust, mooie plekken op een kleine camping en schoon sanitair. maar vooral de vriendelijke ontvangst was voor ons opvallend. we raden deze camping aan iedereen aan

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij waren hier voor de tweede keer en er komen er vast wel meer. Fantastisch fijne rustige camping met een heel gastvrije hollandse campingdame. Mooi wandel en fiets gebied. En broodjes service. Een aanrader !!!

prachtige plek voor een of twee nachten. jammer dat er geen prullenbakken staan. verder prima en lekker rustig

Twee nachten is veel te kort om te genieten van deze heerlijke camping. Mooie en schone camping, prachtige omgeving, rust en gezelligheid en bovenal de vriendelijke gastheren. want niets is hun teveel. Wij waren met de NKC groep. maar we komen hier zelf graag nog een keer terug. Bedankt lieve mensen