@Solano49
- 1986
Een prachtige camping met ruime plekken, zowel zon als schaduw, electra en water. Geschikt voor zowel camperaars, mensen met een caravan en gewone kampeerders. 4 ruime WC'S en 4 prima douches, tevens een recreatieruimte met biljard. De omgeving is prachtig met vele mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Vergeet niet om het prachtige stadje Oirschot te bezoeken. Er is voor ieder wat wils in de buurt. Veel succes gewenst door Nelleke en Bart
Het tarief voor 2 personen incl stroom en incl toeristenbelasting is 26 euro
Hier 2 nachten gestaan. Geweldig, mooi verzorgde plek. Alles aanwezig, zoals douche, toilet, stroom. Een geweldige uitvalsbasis voor een bezoek aan museum Schokland Ik heb wel een tip voor de eigenaar. Het zou handig zijn als er iets aangebracht wordt om te laten zien dat toilet en/of douche bezet is. Tevens
Zoals je van echte camperaars mag verwachten, is dit een prima locatie. De gezelligheid van iedere morgen een kop koffie. Op de dag van aankomst 's avonds een eitje. Verder een prima plaats voor het bekijken van de vele historische gegevens uit WO I. Wij vonden het hier prima. Annick bedankt voor jouw sappige verhalen en sterkte in de komende tijd. Bart
Sitecode: 101953
Prettige ontvangst met duidelijke uitleg. Hebben plaatsen met schaduw en zonder schaduw. Het sanitair was voor ons prima. Mensen die erg verwent zijn, zullen het te basic vinden. Het lozen van chemisch toilet is wel wat behelpen, maar het is te doen. Hebben hier een fijn verblijf gehad. Het is hier erg mooi fietsen op de knooppunten. Wij hopen nog eens terug te komen om nog een aantal fietstochten te maken. Groetjes Nelleke en Bart
Beste Cindy en Joost, wat hebben jullie een prachtige camping. Niet alleen de plaatsen zijn mooi en groot, maar ook jullie sanitair is heel mooi. Ook wordt het goed schoongemaakt. Ik hoop zeker nog eens met mijn vrouw terug te komen. Maar mijn broer en ik hebben het verblijf bij jullie, tijdens de fiets4daagse, als zeer prettig ervaren. Ik hoop dat de aanleg van de nieuwe grijswaterafvoer voorspoedig zal verlopen, dan heb jé er minder werk aan.
Ik doe dit niet snel, maar deze camping is echt een topplaats. Daarom 5 sterren. Mooi, uitstekend schoongemaakt sanitair. De combinatie met de zorgboerderij is erg leuk. Ook leuk om daar eens te gaan eten en wat te drinken. 3km naar het centrum van Baarle-Nassau. veel winkels en leuke eetgelegenheden. Beste mensen, ga zo door met het verwennen van jullie gasten. Totziens, Jan en Bart de Graaf
Deze camping is schitterend gelegen in het Groene Hart. Erg mooi fietsen naar bijvoorbeeld. Oudewater, Woerden, Linschoten. ook langs de Vlist naar Polsbroek en langs de Lek naar Ameide is de moeite waard. De camping heeft mooie ruime plaatsen met stroom. Het sanitair gebouw is voor de hoeveelheid gasten aan de kleine kant. Dames 2 WC e n 2 douches. Heren 1 wc, 1 urinoir en 2 douches. Het sanitair wordt goed schoongehouden.
Hier 3 nachten gestaan (5,6,7 juni). Mooie sanitair, wordt goed schoongemaakt. Uitbaters zijn vriendelijk. Bij erg natte periode even navragen of de campers kunnen staan i.v.m. wegzakken. Tijdens ons verblijf was de ondergrond aan het drogen en konden wij er zonder problemen staan. Fietsen nr de Seine is goed te doen. Vraag een fietskaart bij receptie. Als je de camper of auto bij de Seine zelf zet heb je niet te maken met een steile helling 15%
De meeste revieuws geven het al aan😁😁😁Wij hier voor het eerst gestaan n.a.v. een gast die ons jaren geleden deze camping aanrade. Dus wij vol verwachting hierheen. Wat een leuke eigenaren, een mooie terrassen camping, geweldig mooi sanitair en een prima barbeque. Voor ons een reden om Charmant aan te bevelen. Ga zo door Ilse en Ivo. Het was een leuk feest met beschuit en muisjes vanwege het kalfje. De groeten van Nelleke en Bart de Graaf
Prima plaats. Vanaf deze plaats zijn de bezienswaardigheden van Poitiers op de fiets te bezoeken. Tevens is het Futuristische park van Poitiers om de hoek. Sanitair wordt goed schoongemaakt. Plaatsen zijn ruim. Goed vertoeven op doorreis en voor meerdere nachten.
Mooie camping met prima sanitair. Warm water duurt wel even, maar dan is het heerlijk. Mooi fietsen naar Somme, ondergrondse stad Naours en naar Amiens. De Carrefour en Aldi liggen op ca 7km.
Een prachtige plaats bij een heel vriendelijke gastvrouw Inge. Wij stonden hier 3 nachten vanaf 2 mei. Ondanks het wisselende weer mooie fietstochten gemaakt rond Ieper. Op deze CP gezien dat men ook in de kas aardappelen verbouwen. Het rooien gezien, werd met de hand verricht. Water is bij Inge te verkrijgen. Zij zorgt dat de gieter gevuld werd. Inge, veel succces en zorg dat het een mooie zomer wordt. Groeten Bart
Het is erg vreemd dat je niet kunt zien wat de stand vd electrameter is als je komt. De eigenaresse geeft aan dat alles geijkt is. T.o.v. andere campings was mijn verbruik veel meer. Electra alleen nodig voor koelkast. De temp. was rond de 22 graden toen wij van 26 t/m 28 augustus hier stonden. Het lijkt alsof de eigenaars hier extra aan willen verdienen. Wij komen hier niet meer terug.
Prachtige locatie. Zeer vriendelijke eigenaar. Hebben met veel plezier hier gestaan met prima schoon sanitair. Een aanrader in dit mooie gedeelte van Nederland met prachtige fietspaden.
Wij waren hier 1 nacht van 3 op 4 mei. Eigenlijk is dat te kort om van alle gastvrijheid te genieten die de gastvrouw geeft. Wij willen nogmaals bedanken en hopen dat jullie nog lang, met veel plezier de gasten ontvangen en verwennen.
Mooie plaatsen. Heel dicht bij het centrum. via de Belgische knooppuntensite kun je mooie routes uitzetten. Erg de moeite waard. In de buurt veel historie over WOI(De grote oorlog)
Vriendelijke beheerder. Schoon sanitair, ruime plaatsen. De bovenstad heeft gezellige straatjes, op zaterdag is de streekmarkt van 8.00-14.00 uur. bij de VVV een fietstour gehaald. De Tour heet Les Lacs d' Amour. Met ebike goed te doen. ca 35 km.
Fijne camping, mooi sanitair, ruime plaatsen, aardige beheerders. Erg goede fietspaden. In één woord prima.
mooie verzorgde camping. het stadje stelt niets voor. t/m plaats 12 heb je goed uitzicht op de krijtrotsen richting Fécamps.
Ook dit keer met veel plezier gestaan. Ook bij minder gasten ziet alles er gelikt uit. Komen zeker weer eens terug.
Sitecode: 20731
Hier weer gestaan. Het blijft een mooie plek met erg vriendelijke beheerders. Vele gewone campings kunnen tegen deze zeer goed onderhouden camping niet op. Bijf zo doorgaan!!
Telefonisch een plek gereserveerd voor zowel diner als camper. Heel vriendelijke ontvangst en erg lekker gegeten. Je staat midden in het dorp, maar totaal geen last van verkeer. Een aanrader.
Wat een mooie cp. Alles wat een camperaar nodig heeft is er. Mooie plaatsen, een prima bakker op 400 m en uiteraard knooppunten voor mooie fietstochten. Inmiddels zijn wij kort na elkaar 2 keer hier geweest. Je hebt vele mogelijkheden om te fietsen. Wij komen zeker nog een keer.
Wij waren hier in de fietsweek. Wat ligt deze camping mooi aan de knooppuntroute. Fietsweek prima verzorgd. Het sanitair werd regelmatig nagekeken en schoongemaakt. De wc's zijn wel berekend op kleine mensen. Een handgreep zou daarom wenselijk zijn. De plaatsen zijn ruim en voorzien van water en stroom, alsmede een afvalwater putje.
Wat ligt deze camping op een mooie plek in de Betuwe. De plaatsen zijn ruim met een betonplaat waarop de campingstoelen en tafel gezet kunnen worden. Jammer dat de schoonmaak van het enigszins gedateerde sanitair te wensen overliet. Tijdens ons verblijf lagen er in de damesafdeling opge- hoopte haren bij de wisser. De toiletten waren niet schoon evenals de wanden in de douche. De herenafdeling werd beter onderhouden.
Wat een mooie CP in een schitterende omgeving, waar het goed fietsen en wandelen is. Alles met betrekking tot sanitair e.d. is reeds geschreven. Ondervonden dat service van de eigenaar hoog in het vaandel staat. Kortom een CP die ik kan aanbevelen en waar ik nog wel een keer terugkom.
Uiteraard heb je geluid van de weg, maar wij hadden er geen last van. Wel vonden wij het jammer dat er geen beugel in de douche is om je vast te houden. Ook zou de info op de folder aangevuld kunnen worden met de sluitingstijd van het sanitair i.v.m. schoonmaak. Tappunten voor schoonwater op het veld zouden fijn zijn. Verder geweldig goed sanitair, dat regelmatig wordt schoongemaakt. Mooie fiets- en wandelomgeving. Een aanrader
Mooie, verzorgde CP. Ligt op loopafstand van Grebbemuseum. Museum erg de moeite waard. Mooie fiets en wandelomgeving. CP sinds mei open, maar nu al goed bezet. Het loospunt voor grijswater zou verbeterd kunnen worden, nu is het hele plateau nat met grijswater. In het najaar zijn er plannen voor het aanleggen van douches. Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is de wc, die via een trap bereikbaar is, moeilijk te bereiken.
Schitterende locatie in Montferland. Hier mooi fietsen. leuk dat de beheerder ook dingen organiseerd voor zowel campinggasten als camperaars. Sanitair erg mooi en wordt goed schoongemaakt. Wij zullen nog wel eens terugkomen. 's Heerenberg is de moeite waard ivm kasteel Bergh. Slechts 15 km naar Emmerich.
Een 9,5 kunnen we niet geven, daarom naar boven afgerond.Wat hebben jullie nadat wij in 2018 geweest zijn er een geweldige mooie CP van gemaakt.Erg jammer dat gasten lopen te zeuren over dingen zoals afwassen e.d. Wees blij dat de CP'S open zijn. Dat men de afwasplaats nog niet aansluit is toch logisch in deze covidtijd! A, het kost geld, B, de afstand van 1,5 m is bijna niet te handhaven.Nogmaals wij vinden het een top plaats en komen terug. nr4
Hier weer heerlijk gestaan en mooie fietstochten gemaakt. We blijven het hier een prachtige plek vinden met vele mogelijkheden. Veel succes en een goed jaar verder.
Wij wilden 9,5 geven, dat is echter niet mogelijk., dus naar boven afgerond. Vorig jaar hier geweest. Konden vanwege Covid het sanitairgebouw niet gebruiken. Dit jaar gezien wat we gemist hebben. Wat hebben jullie het mooi voor elkaar. Weer genoten van de gastvrijheid en vooral van de tijd die jullie voor de gasten uittrekken. Beste camperaars, heb begrip dat er nu soms wel gereserveerd wordt, blijf kalm en beleefd. Wees blij dat ze open zijn.
Hier een paar dagen gestaan. Als het regent blijven er snel plassen op het terrein staan. De sanitaire voorziening is aanwezig, maar door de indeling wel minimaal. Als de douche in gebruik is, kan de WC niet gebruikt worden en omgekeerd. Zeer vriendelijke eigenaren. Een mooie uitvalsbasis voor fietstochten in het mooie West-Friesland.
Schitterend gelegen plek. Zoals al geschreven moeten de voorzieningen nog afgemaakt worden. Het is jammer dat 's morgens niet bekend is hoe laat de beheerder komt. Daarom is toilet gebruik, schoon water innemen, chemisch toilet lozen en afval weggooien 's morgens niet aanwezig. Jammer. Kan hier mooie fietstochten maken.
Wil je leuke plaatsjes of een stad bezoeken of in de natuur fietsen, of wandelen en wil je een mooie, ruime plaats met schitterend sanitair en vriendelijke beheerders, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben genoten!!!! Groeten van Nelleke en Bart
Als je van rust houdt, ben je hier op je plekkie. Aardige eigenaars. Heel mooie fietsomgeving. Zowel Tiel, Rhenen als Wageningen zijn zeer goed te befietsen. Erg leuk om langs Nederrijn en andere rivieren te fietsen. De Grebbeberg is, zeker als het erg warm is een aangenaam gebied door de vele bomen. Hoewel e.e.a. wat aan de primitieve kant is, is alles schoon en worden de sanitaire ruimtes goed schoongemaakt. Fijn dat wij hier mochten zijn.
Mooie goed verzorgde camping. Plaatsen zowel met veel zon als veel schaduw. Aardige eigenaars. Om Breda te bezoeken en te fietsen in de mooie omgeving, is dit een geweldige uitvalsbasis. Enige minpunt vonden wij het douchen. Als er meerdere personen tegelijk douchen, krijg je een heel klein straaltje. Jammer!!!!!!
Beste eigenaars, wat hebben jullie een fijn plekje voor camperaars gecreëerd. Erg leuk die onverwachte dingen, zoals ijsjes, soep e.d. Veel succes met het realiseren van het "restaurantje". We hopen dat zowel camperaars als passanten dit plekje zullen aandoen. Veel succes en wellicht totziens. Groet Nelleke en Bart
Sitecode: 20731
Wat een fijne camping en erg vriendelijke eigenaars. Veel vaste gasten maken gebruik van deze camping. Mooie fietsroutes via knooppunten. Erg leuk is het boomkroonfietspad bij Lommel in Belgiē. Wij hopen dat Ad vanaf januari 2022 nog vele jaren van zijn pensioen zal genieten. Aan klussen heb je geen gebrek. Veel succes met het bouwen van de appartementen. We hopen nogeens van jullie gastvrijheid te genieten. Groeten van Nelleke en Bart de Graaf
Camping ligt mooi bij bossen en golfbaan. Het sanitair ziet er schitterend uit. In de douche missen we wel aan het muurtje waaraan een prullenbak hangt haakjes voor handdoeken e.d. Wij vinden het jammer dat aan het terrein zelf niets is gedaan afgelopen maanden. Veel kale plekken, waardoor het er onverzorgd uitziet. Het groen dat er is bestaat veelal uit onkruid. De fietsknooppunten routes die uitgereikt worden zijn erg duidelijk en goed verzorgd
Mooie plek. Leuk om te zien hoe asperges gestoken worden. Je begrijpt ook beter waarom deze groente duur is. De aspergesoep uit het winkeltje is goed van smaak en rijkelijk gevuld. We hopen dat volgend jaar de plannen inzake de CP gerealiseerd zijn en de sanitaire voorzieningen aangepast zijn. Veel succes met al het werk en we hopen dat er geen bezwaren meer gemaakt worden, want de plek/ligging is erg mooi. Groeten Nelleke en Bart
Nog steeds een prachtige plek, gerund door een echtpaar met veel passie voor hun camping en voor de gasten. Het echtpaar verwelkomt de gasten met koffie en cake. Voor iedere gast is er 1 x in de 2 dagen een vers gratis eitje. De wasmachine kost 4 euro per wasbeurt. Een schitterende fietsomgeving maakt het verblijf op deze camping compleet. We hopen dat Jack en José nog vele jaren op deze wijze de camping runnen. Groet Nelleke en Bart de Graaf
Hier een aantal dagen gestaan om te fietsen. De fiets omgeving is schitterend en zeer gevarieerd. De camping ligt op 5 min van het oude centrum dus ook ideaal om 's avond even naar toe te lopen. Waarom dan een 6? In deze tijd met Covid 19 is het sanitairgebeuren niet oké. Geen afstand mogelijk en geen ventilatie. Verder worden de velden slecht gemaaid. Wij zijn zelfvoorzienend, geen afvoer grijs w
Hier met 2 campers gestaan van 11 tot 18 juli. De fiets4daagse ging niet door, dus zelf maar tochten uitgezet. Erg mooie omgeving en prima cp. De beheerders zijn vanaf 1-1-20 eigenaar. zij komen meestal 1x per dag langs om te horen hoe men het ervaart. Staan open voor opbouwende kritiek. Inmiddels hebben zij het sanitair, afwasplaats, en
Prima verharde cp'en. De afstand tot het toilet en de douches is behoorlijk ver. Aangezien je of langs de weg moet lopen of via een minder goed pad geven wij een 7. De prijs van 12 euro stemt overeen met een CP waar je alleen stroom en water hebt.
Hier 2 nachten gestaan. Een mooi veld. Alle voorzieningen behalve vuilwaterput zijn aanwezig. Deze camping is per 1/1/2020 overgenomen door huidige, zeer vriendelijke eigenaresse. De corona heeft gemaakt dat de verbeteringen op een laag pitje staan, zullen als het seizoen meezit in de loop vh jaar opgepakt worden. Goede uitvalsbasis voor fietstochten naar Willemstad, Zevenbergen, Klundert (suiker)
Schitterende CP. Eigenaar erg vriendelijk. Mooi fietsen in de omgeving. Giessenburg met De Graanschuur op 4 km. Leuke kleine winkeltjes, voor elk wat wils. Gorkum/centrum op 6km. Het sanitair is erg mooi. Menige gewone camping zou willen dat het er zo uitziet. Wij zijn nog niet uitgekeken en komen zeker terug.
Hebben hier een heerlijke tijd gehad. Er zijn plaatsen met en zonder schaduw. Aardige eigenaar. Indien velen de WIFI gebruiken is het signaal zwak. Mooi sanitair en goede afwas gelegenheid met kokend water. de prijs is thans 18 euro all in p/nacht voor 2 ps. Indien lid SVR of NKC krijg je per nacht 1 euro korting
Hier afgelopen week gestaan. We hebben het hier prima naar ons zin gehad. De eigenaresse, Monique, is een geweldige, gezellige gastvrouw die het iedereen naar de zin probeert te maken. Door de mond op mond reclame loopt de camperplaats snel vol. Dus zorg dat je op tijd bent, anders is er geen plek. De prijs is op dit moment 12,50 all in per nacht. Het sanitair is netjes en wordt goed schoon gehoud
Zeer mooie plek. Tijdens Corona hier gestaan. Erg vriendelijke mensen. Enige min punt is voor ons de zwakke Wifi. Wel een camping die wij anderen kunnen aanbevelen. Geweldig mooie fietspaden. Ook wandelen kun je hier prima. Wij zullen hier zeker terugkomen.
Beste Theo en Mascha, wij hebben genoten van jullie gastvrijheid. Ondanks Corona hebben wij een fijne tijd gehad. Leuk dat jullie fietstochten en wandeltochten op papier hebben gezet. Ze klopten prima. Wij waren blij dat we toch warm water hadden voor de afwas. De eieren zijn lekker. Ga zo door en de gasten zullen zeker terugkomen!☝️😇
Camping met daarnaast veel vaste plaatsen. Mooi sanitair. Douche 0.50 euro. Het fietsen op Goeree-Overvlakkee is verrassend. Mooie oude plaatsjes met veel historie. In Oude Tonge ca 2km diverse horeca. Er zijn 2 supers, AH en Aldi. Op camping zelf is er op diverse dagen een groente- fruitwinkel.
keurige plek aan de haven. Sanitair zou thuis niet misstaan. Knooppunten voor fietsen op 100 meter van de CP. Leuk oud plaatsje met een speurtocht inzake de watersnoodramp van 1953. Deze speurtocht begint bij het huis over het water rechts (soort oud gemeente huis) Er ligt een tegel met opschrift Ooltgensplaat 1953. Deze is voorzien van een nr en een letter. alle letters vormen een woord
Op deze camping gestaan tijdens de hittegolf eind augustus.Gelukkig zijn er diverse bomen op de camping waar je onder kunt zitten. Het sanitair is prima. Het water is goed heet. Mooi fietsen in de zak van Zuid-Beveland. We werden op zaterdag verrast met een originele Zeeuwse bolus. De aardbeien die in een automaat verkocht worden zijn heerlijk. Er zijn vele gasten die regelmatig terugkomen.
Wat kunnen mensen toch zeuren over toiletpapier, zeep, wasmachineaansluiting. Prima camping met schoon sanitair, water kan ook met gieter in tank gedaan worden. Vriendelijke mensen bij receptie. Wij waren op terugreis en vonden deze camping zo goed dat wij deze op onze aanbevolen campinglijst zetten. Volgend jaar hopen we hier te fietsen.
Een echte doorgangscamping. Wij hebben er 9 nachten gestaan en vonden het voor de prijs een prima plek. Goed fietsen en wandelen. Voor de minder geoefende fietsers is een ebike aan te bevelen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, zoals diverse supers op ca 3km, bakker 1,5 km. Zwembad grenst aan de camping. Jammer dat in het hoogseizoen het sanitairgebouw op het 1ste veld gerenoveerd werd.
Zeer vriendelijke, behulpzame beheerders. Het betreft een camping municipal met wat ongelijke plekken. Prima sanitair dat goed wordt schoongemaakt. Ligt op ca 10 km van het centrum van Orleans. Dit is goed te fietsen. De bakker komt elke morgen om 8.00 uur. Supermarkt Leclerc ligt op ca 4km. Op deze doorgangscamping komen we zeker terug.
Zeer mooie plaats. De toiletten zijn schoon. Jammer dat de vuilnisbakken overvol zijn. Deze geven door de visafval van de vissers, als de wind verkeerd staat, een vervelende geur. Het eten 3 gangen was prima en betaalbaar. Wij vonden de bouw van de huizen als je naar de cp rijdt, niet Frans (erg verzorgd) Een camping voor rustzoekers, zonder veel extra's.
Mooie ruime plaatsen met en zonder schaduw. Veel trappetjes, voor ouderen niet prettig. Internet 5 euro pd. Stroom 3,10 euro pd. Fietsomgeving niet geweldig omdat je langs de grote weg N25 naar Amiens moet. Een echte doorgangscamping. Stroomt aan het eind vd middag vol. Goede sanitair. Jammer dat de vele gebruikers vnl Nederlanders, het vies achter laten.
Deze camping wordt steeds beter. De dame die het nu runt is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Het is logisch dat zij na 1 jaar nog niet alles veranderd heeft. Het sanitair wordt regelmatig schoon gehouden, maar door regenwater te gebruiken krijgt de pot een tijgerprint. Voor ouderen zijn de op- en afstapjes niet prettig. Verder zeker aan te bevelen i.v.m. fiets mogelijkheden 1ste WO
Wat een mooie plek. Ellen was zeer behulpzaam en gaf aan dat wij de andere dag op de plek met het mooie uitzicht konden gaan staan als de mensen die er stonden waren vertrokken. 's avonds nog 2 kakelverse eieren gekregen. Prima voorzieningen en voor ons een fijne cp waar alles is dat je nodig hebt als cper.
prima camping, zowel met zonnig als met wat minder mooi weer. Als je van fietsen houdt, kun je je hier uitleven. Wat een prachtige omgeving. Het coulissen landschap is erg verrassend. Vorden heeft alle voorzieningen en ligt op ca 6km. Verder liggen Zutphen, Ruurlo in de buurt. De 8 kastelenroute ligt vlakbij. Camping af, linksaf en voorbij de molen de borden gaan volgen. De moeite waard. sanitair
Waren hier afgelopen week tijdens de warmte. Wij hadden een plaats tegen de bomenrij. Dit was erg prettig ivm de zon. Door de bomen op het veld kun je de hele dag in de zon zitten. De supermarkt, warme bakker en slager zijn 3km verder op in Geffen. Prachtige fietsomgeving. De eigenaars doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Sanitair is prima. de recra ruimte heeft tv en bib
Weer een keer op deze cp gestaan. Was deze keer ook prima. Enige veranderingen bebben plaatsgevonden.Hierdoor een cp met nog meer comfort en gezelligheid. Ga zo door in deze prachtige fietsomgeving.
een prima cp. mooi sanitair. jammer dat het een veld is zonder begroeiing, hierdoor was het tijdens ons bezoek niet prettig om buiten te zitten.
mooie camping met prima sanitair dat regelmatig wordt schoongemaakt. Ligt in een prima fietsomgeving. Supermarkten, zoals Jumbo, Aldi en Lidl liggen op 3km afstand vd camping. Door de begroeiing kun je zowel zon als schaduw hebben. Dochter is erg enthousiast als zij langs komt om met de gasten kennis te maken. Vriendelijkheid staat hoog in het vaandel. In een schuur kunnen de fietsen gestald word
Heel gastvrij. zeer schoon sanitair. Ze proberen de gasten op vele manieren te verwennen. Hadden een gezellige avond in het Peelneutje., een rondwandeling onder begeleiding en met uitleg van Ad in de Peel. In 1 woord een geweldige CP. Wie zich hier niet thuis voelt, zal het nergens naar zijn zin hebben. O ja, de zelf gemaakte courgette soep was heerlijk.
Een keurige CP. Mooi fietsen In het Altmūhltal. Alle voorzieningen in de buurt zoals Aldi, Edeka en Lidl. Mooie ruime plaatsen met groenstrook. CP werd tijdens ons verblijf alleen door Duitsers bevolkt. Zij staan hier meestal langere tijd. Jammer genoeg was de uitbreiding nog niet voltooid. CP IS VLUG VOL, BEHOORD TOT TOP CP'S
Heel vriendelijke ontvangst. De douche en toiletruimte zijn keurig. De eigenaars hopen uiteraard dat je wijn bij hen koopt. Als je gaat proeven, wordt dat niet met kleine glaasjes gedaan, maar als je niet uitkijkt met glazen tot de rand toe gevuld. de wijnen zijn heerlijk. Zoals de naam van de plaats al aangeeft ligt de CP boven op een berg met mooi uitzicht. Dorp heeft geen winkels. Super op 5k
zeer verzorgde camping. Vriendelijke ontvangst. Alle faciliteiten, behalve stroom zijn gratis. Mooi fietsen langs de Lahn naar Weilburg en Limburg. Bakker is in het dorp op 300 meter vanaf de camping. Overige zaken zijn te koop in Weilburg bij Edeka en/of Lidl.
Kwamen hier om te fietsen. Door de vele regen hebben we ons 2 dagen anders moeten bezighouden. Prima CP. logisch dat hij in het topboekje staat van aanbevolen CP's. In Geisingen zijn 3 restaurants. De Vietnamees en de Italiaan zijn goed. Verder stelt Geisingen weinig voor. Je kunt hier prima fietsen en wandelen. Om die reden 5 dagen gebleven.
Hier 3 nachten geweest. Je kunt hier mooie routes fietsen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. de plekken op de CP zijn ruim met stroom kosten ze 14,50 p/nacht. Erg rustig. Bakker in dorp of gebruik maken van broodservice op camping. Edeka supermarkt op 1,7 km van camping. Zeer ruim assortiment. Een aanrader!🍷
Prima cp. Goede toiletten, stroom, water En Wifi. Heerlijk flesje wijn gekregen. Stonden hier een aantal dagen vanaf moederdag. Mooie fietsomgeving, zowel vlak als heuvelachtig.
Waren hier begin mei. het mooie weer liet op zich wachten. Waren blij met de heerlijke beschutte plaats. Mooie wandeling door het NP De Maasduinen gemaakt onder begeleiding van camping eigenaar. Tevens heerlijk gefietst door het NP. Sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. Goede Wifi en stroom. Supers in Wanssum en Nieuw-Bergen op fiets goed te doen. Bakker en slager in Well.
Hier gestaan in augustus. Mooie rustige camping met goede sanitaire voorzieningen. In de buurt kan men heerlijk fietsen en wandelen. Het dorp Renswoude heeft een supermarkt is op 3,5 km afstand. Tijdens ons verblijf was het erg rustig op de camping. Wij hebben niet op de Cp gestaan maar op de camping met mooie ruime plaatsen. Hier mag wel langer als 2 nachten gestaan worden met camper.
Zeer vriendelijke ontvangst. Je krijgt een mooie geplastificeerde fietskaart met vele routes. Tevens veel info over omgeving te zien bij toiletgebouw. 's Morgens is er een krant tegen betaling te krijgen. Goede wifi. Het enige min punt vonden wij de herrie van de langs liggende drukke straat. Mogelijk dat als je op een andere plek staat aan de kant bij toiletgebouw, dat het minder storend is.
Mooi uitzicht over jachthaven. Verder een ietwat sfeerloze plek. Sanitair aanwezig maar erg eenvoudig.
We hebben hier 5 nachten gestaan in augustus. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door Frau Jonas. De CP biedt dat gene wat vermeld staat. Mooie ruime plekken. Goede uitleg vd fietsroutes. zowel langs de Wern als de Main is het mooi fietsen. Voor degene, die de moeite neemt om naar Gemünden te fietsen, kan ook een tocht langs Sinn of Saale maken. Verder bij fam Jonas heerlijke wijn
Hebben hier gestaan van 7 op 8 augustus. Zeer vriendelijke dame aan receptie. De camperplaatsen hebben geen schaduw. Schaduwplekken onder de bomen zijn zeer schuin en ongelijk. Hoewel de prijs tegenwoordig 23 euro per nacht is, werd na vertoon vd NKCapp korting gegeven. Dus netjes opgelost. Ik heb de wijziging inmiddels doorgegeven.
Mooie plek om te staan. Door omstandigheden de Vulkaanradweg niet gefietst.
Mooie cp met erg behulpzame eigenaar. Mooi sanitair. Je kunt hier prachtige fietstochten maken. De eigenaar helpt je om een bij jou passende fietstocht uit te zetten. De stadswandeling in Korbach is de moeite waard. wij hebben het hier ondanks de hitte prima gehad en zijn zelfs langer gebleven.
Wij kwamen hier op 30/7. Zeer vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg m.b.t. fietstochten in omgeving. Sanitair is prima. Er is een mogelijkheid om bij de stortplaats voor grijswater de camper gratis te wassen. Douchen kost 1 euro voor 10 min.
Wij kunnen ons vinden in de vorige beoordelingen. Prima cp, met erg vriendelijke behulpzame beheerders. Goede uitleg over cp, Weert, fietsen in omgeving enz. enz. Als er vragen zijn, kun je altijd bij hen terecht. Sanitair zeer schoon in één woord: PRIMA
Schitterende cp. Mooi/praktisch sanitair gebouw, verwarmd. Sanitair wordt goed schoon gehouden. Ruime plaatsen in taartpunt, verhard. Mooie fietsomgeving. Erg vriendelijke beheerders. Wij kwamen op zaterdagmorgen voor 11.00 uur en gingen meteen op de fiets weg. wij liepen het gebak mis dat de beheerders zaterdag aan de gasten geven. Dit hebben wij zondagmorgen gekregen. Super attent.
Mooie cp. Zeer vriendelijke beheerders. Sanitair wordt goed schoon gehouden. Fietsomgeving super.
Prima sanitaire voorzieningen. Wel jammer dat alles zo vol gepropt wordt. De oorspronkelijke campingplaatsen zijn ruim opgezet. De plaatsen die er later zijn gecreëerd zijn een stuk kleiner. Dat is jammer en geeft de gasten op die plaatsen een tweederangs gevoel.
Staan hier voor het 2de jaar. Ziet er allemaal nog picobello uit. Door de omgeving blijft deze plek trekken.
Sitecode: 20043
Prima minicamping. Zeer vriendelijke ontvangst met koffie. Veld ziet er evenals de overige zaken, zeer verzorgd uit. Bij de camping is het mogelijk om paard te rijden en les te krijgen. Aan de overige positieve beoordelingen heb ik alleen nog toe te voegen, dat er heerlijk heet afwaswater is.
Hier in juni 4 nachten gestaan. Heerlijk gefietst en genoten van de mooie camping met grote plaatsen. We mochten van de eigenaar op de camping staan ipv op de Cp. Wij vonden dat fijn omdat we nu meer beschut stonden. Ze hebben het prima voor elkaar. Schitterende douche was gelegenheid en uitstort zowel voor chemisch toilet als voor grijs water. Er worden regelmatig vernieuwingen aangebracht.
Waren hier 4 nachten in juni. Ligging is prachtig. Veld is zeer ongelijk. Er zijn 2 goede douches en 2 toiletten. Als je hoge nood hebt is de afstand van ca 200meter te groot. Verder aardige beheerder. Ligging t.o.v. het dorp is prima. De prijs t.o.v. andere camperlaatsen met meer voorzieningen is aan de hoge kant.
Wat een leuke en verzorgde cp. Waren hier op 11 juni, kregen van eigenaar zeer uitvoerige uitleg over cp. Tevens ontvangst met koffie. Dus de echte Brabantse gastvrijheid staat hier nog hoog in het vaandel. Over een maand beschikt deze cp ook nog over toiletten. Dus voor de verwende camperaars wordt het nog prettiger om hier te staan.
Zeer verzorgde camping met alle voorzieningen voor camperaars. Geen afvoerplaats voor vuil water. Kan natuurlijk wel met emmertje afgevoerd worden. Dame aan de receptie was ons ter wille om, hoewel gesloten, toch even toegang te verlenen. Op later tijdstip moesten we ons maar komen inschrijven. Hoewel het veld wat hobbelig is, kun je met wat plankjes toch horizontaal komen. Reims bezoeken op de fiets
Wij waren hier 6 t/m 8 juni 2018. Zeer verzorgde camping, met mooi sanitair. Aan de ontvangst zou iets gedaan mogen worden. Man aan balie was erg ongeïnteresseerd. Om alles moest gevraagd worden, dus weinig behulpzaam. We zijn gekomen om langs de Yonne te fietsen. Zowel naar Auxerre als de andere kant op de moeite waard.
Wij waren hier van 26 mei tot 5 juni 2018 vanwege fiets 10daagse. Het betreft een simpele camping met mooie plaatsen en een prima sfeer. Als je echt voor luxe gaat moet je hier niet zijn, maar houd je van gezelligheid en een praatje, dan is het hier erg fijn. Sam en Marieke, en Samuelle staan klaar voor hun gasten om het iedereen naar het zin te maken.
Hier aangekomen op 22 mei. Heel grote familie camping. Ruime plaatsen. Alle toeters en bellen van waterglijbaan, meerdere zwembaden enz. zijn aanwezig. Mooi sanitair. Aangezien het de dag na Pinksteren is, heeft het personeel in de receptie weinig puf. In het laag seizoen kost deze Cp voor 2ps, incl. elektra en douche 11,10 p/nacht.
Van17-21 mei hier geweest. Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzame beheerders. Kwamen hier om La Ferté Bernard te bezoeken op de fiets. Kregen een duidelijke uitleg hoe daar te komen. Ook een aanrader is te wandelen nr het kasteeltje ca 15min vanaf de camping langs het meer en door het bos. De cp's zijn verhard. Er zijn ook zgn comfort plaatsen voor campers. Voor ons een cp om terug te komen.
Zijn hier op 17 mei aangekomen. Mooie camping aan een meer. Heerlijk rustig. Vriendelijke mensen aan receptie en erg behulpzaam i.v.m. vraag over fiets mogelijkheden naar La Ferté Bernard.. Met Ebike voor 65+sers goed te doen. Tevens kregen we nog meer fiets mogelijkheden aangereikt. We denken hier nog wel even te kunnen genieten.
Hier op 13 mei aangekomen. Kregen meteen alle info over omgeving. 's avonds prima gegeten in "restaurant" op de camping. Deze cp uitgezocht vanwege fietsmogelijkheden in dit dal. CP ligt ca 10 min. van het dorp. Er zijn wat restaurants maar verder geen winkels voor dagelijkse boodschappen. Dorp erg toeristisch. Dit komt door de abdij. deze is de moeite waard om te bezoeken. Verder veel kunstenaars
Hier op 10 mei aangekomen. Vriendelijke dame in de receptie. Was erg behulpzaam bij het verstrekken van info m.b.t. fietstocht naar Arras. Het restaurant was nog niet open, maar dat vonden wij niet erg. Begrijpen ook wel dat het niet uit kan in voor en na seizoen i.v.m. de kosten van personeel. Sanitair was prima. De Wifi in de buurt van receptie werkte ook goed. Wij vonden het prima hier.
Erg vriendelijke beheerster. Kreeg een uitgebreide rondleiding op de slakkenfarm. Ziet er allemaal erg netjes uit. De stroomvoorziening en de sanizuil werkte prima. Toen we vroegen om folders over Lille en de beste weg om per fiets daarheen te gaan, was men erg behulpzaam. Al met al een prima CP om terug te komen om dit deel van Frankrijk nader te bezoeken.
Zeer vriendelijke ontvangst op een erg mooie plek. Het weer werkt ook mee daarom staan er nu al 9 campers. Sanitair ziet er netjes uit. Een plek waar het goed toeven is.
Zijn hier geweest in mei 2015. Een erg fijne camping met ruime plaatsen. Je kunt hier heerlijk fietsen en in de plaats Elwangen zijn mooie gebouwen te zien. In de omgeving ook nog een kasteel te bezoeken. De kerk in Elwangen is zeker een bezoek waard met een gids. Voor ons een plek om terug te komen.
Prachtige plaats aan een meer. Sanitaire voorzieningen waren erg netjes. Overdag veel activiteiten van plezierboot eigenaars. Maar 's avonds een rustige plaats. Vanaf camperplaats is Schwerin goed te bezoeken. Je kunt er goed fietsen. Al met al een aanrader. Wij waren hier 26 en 27 augustus. Aardige beheerder.
Om Wismar te bezoeken een aanrader. Wel vroeg zijn want camperplaats stroomt vroeg vol. Er is een voor- en een achtergedeelte. Het achtergedeelte is waarschijnlijk nieuw. Vonden wij mooi met klein grasveldje bij camperplaats. Aangezien Wismar een zeer aantrekkelijke stad is, kan deze camperplaats ook vanwege sanitair e.d. op veel belangstelling rekenen.
Op 17 augustus 2017 hier gestaan. Nette plekken. Verder niets te doen in het stadje. Echt een camperplaats voor één nacht.
Sitecode: 11956
Mooie cp in carré vorm. Alles aanwezig Stroom 1 euro per 8 uur, douche 0,50 euro en cp 6 euro. Toilet en douche bereikbaar met pinpas. Goed verzorgde plaats, aardige beheerder en op leuke fietsafstand van Luneburg. CP een aanrader
Door de vele regen waren de camperplaatsen niet begaanbaar. Het campingterrein was ook een knollentuin. Maar vanwege ons bezoek (fietsend naar Bremen) toch 2 dagen gebleven. Alleen als doorgaans cp aan te raden bij bezoek aan Bremen.
Een aparte cp. Je denkt bij aankomst dat je op een 2de hands autoverkoopplaats terecht komt, maar het terrein ziet er verzorgd uit. Behulpzame oudere man. Toiletten netjes. Stroom wordt geschat(wel aan de hoge kant). Als doorgangs cp prima.
Goede vlakke plaatsen, maar het grasstrookje is wat modderig bij regen. Toilet is in het zwembad, Stroomvoorziening kost 1 euro per kwh. Prima plaats om te fietsen, verder in plaatsje zelf weinig te doen.
Wij hebben via het ACSI boekje deze camperplaats uitgezocht. Nog weinig zo'n mooie camperplaats gezien in Nederland. Prachtige, verzorgde plaatsen en een prima toilet, douche en wastafel. Ook de afvalput voor afvalwater is goed bereikbaar. Verder is de omgeving echt een aanrader voor fietsers en wandelaars. Voor ons mag deze plek wel camperplek van het jaar worden!!
Sitecode: 42050
Wat een mooie plek. Wij staan hier sinds 20 juni en gaan 24 juni weer verder. Sanitair prima, afwaswater heet, douche ook fijn. Schitterende fietsomgeving naar Pannerden, Zevenaar, Elten (Dlnd) Arnhem enz. Komen hier zeker terug, mede omdat de beheerders en ouders zeer vriendelijk zijn. Houden zo!!
Een heel mooie cp. Voorzien van mooie douche, toiletten en schitterende, ruime plaatsen. Erg gastvrij en behulpzaam echtpaar. Ook de beide "koffie-avonden" waren gezellig. Een plek om terug te komen.