@Solstralen
- 1990
Maart 2026
Goede plek voor een rustige overnachting. Fraai uitzicht over de haven. betaling via automaat bij havenkantoor. 100 DK per nacht. Service gebouw gesloten, één toilet beschikbaar. grijs water afvoer. afvoerpunt voor chemisch toilet. prachtige wandelroute grenzend aan CP. uitzicht op de brug. geen geluidshinder.
febr/mrt prima plek voor 6 campers. na de brug direct linksaf en daarna bij het kleine haventje weer links. niks niet moeilijk te vinden. verharde ondergrond. hele jaar geopend alleen voorzieningen gebouw in de winter gesloten. wij betaalden 100 DKr voor een nacht te betalen via automaat. grijs water lozen bij Brugsen voor de brug zie foto schermopname google maps.
prachtige camperplaats, goed verzorgd en alles aanwezig voor ‘laden en lossen’. aanmelden via terminal die ook een code geeft voor drinkwaterkraan.Dorpje met rijke historie maar nu grotendeels vergane glorie. enkele kleine winkeltjes waaronder een bakker. prima plek om te overnachten of zelfs nog een extra dag door te brengen.
Vijf sterren wanneer je niet afhankelijk bent van voorzieningen. Het is een prachtige en bijzonder rustige plek. Een grote ruimte in een boomrijke omgeving en aan een kleine rivier. Er is ruimte voor ongeveer 15 voertuigen, er zijn geen afgebakende plaatsen. Er is een klein keukentje met eethoek en een handenwas ruimte met schone handdoekjes. Je kunt er grillen zowel binnen als buiten. Er is een stroompunt voor 1 voertuig. Echteen prachtige plek!
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
mooie camping voor een bezoek aan Dokkum! Ruime plekken en veel groen, alles goed verzorgd. Ontvangst liet bij ons te wensen over, dat is jammer want dat zet de toon van je verblijf.