@Solwaybuggier
We hebben hier drie nachten genoten - we stonden op een serviceplaats, wat prima was, maar sommige grasplaatsen op het hoofdveld zagen er een beetje glooiend uit. Personeel erg vriendelijk, toiletgebouw was uitstekend (we gebruikten die bij de receptie) en uitstekende busdienst net buiten de poort. We verbleven hier omdat het aanzienlijk goedkoper was dan CMC-locaties in de omgeving, en waren blij dat we het deden.
Uitstekende kleine camping, extreem rustig, net aan de rand van La Rochelle. Maar houd er rekening mee dat er geen mogelijkheid is voor het legen van toiletten of grijs afval - ongeveer 12 km naar het dichtstbijzijnde servicepunt.
Zeer gastvrije plek voor een overnachting, en extreem rustig als je parkeert op het grindgedeelte aan de achterkant van de parkeerplaats. Het diner was prima en het ontbijt in de bar was van uitstekende waarde.
De site zelf is mooi, uitstekende faciliteiten, maar we vonden het een minpunt. Gevonden op de ACSI-app, waar een prijs van € 19 wordt geadverteerd - we hebben gecontroleerd of het ok was om ACSI te gebruiken, en pas bij betaling zei de eigenaar dat de prijs € 29 was. 50 omdat ons busje te lang was voor de ACSI-plaatsen. Hier is nog niet eerder over gesproken! We besloten om maar 1 nacht te blijven. & de ACSI staanplaatsen waren 11m lang, ons busje 7.4m! We vinden eerlijke upselling niet erg, maar vinden het wel erg om bedrogen te worden.
Geweldige tussenstop bij biologische bodega! Gedragen nog niet volledig operationeel maar EHU vrij. Zeer rustig dorp, prachtig uitzicht. Vlak parkeren. Uitstekende doucheruimte. Zeer vriendelijke mensen en geweldige wijn, dus houd er rekening mee dat u waarschijnlijk meer koopt dan u had gepland! Kleine vergoeding voor wijnproeverijen, wat zeer informatief is. Zeer sterk aanbevolen.
Sitecode: 61907
Als camping is het misschien oké, maar let op: buiten het seizoen (na 1 oktober) is de receptie in het weekend alleen open tot 12.00 uur. Geen middagopening. We kwamen om 12 uur aan. 15, absoluut geen manier om binnen te komen. Bellen per telefoon produceerde net een bericht om de openingstijden van de receptie te zeggen. We gebruikten in plaats daarvan de aire.
Uitstekende tussenstop op weg naar / van Spanje. Ongeveer 4 km buiten La Jonquera op een rustige bergweg, geweldig uitzicht. Parkeren is gemakkelijk en mooi niveau - we waren langs de weg. Het restaurant is goed, maar behoorlijk flash - menu is € 25, eten is geweldig.
Oh jee! Een terugkeer na het genieten van deze plek 2 jaar geleden. Pluspunten: uitstekende faciliteiten, schoon, gebruik van zwembad. Maar het heeft nu meer regels dan enige camping waar we ooit zijn geweest - slechts 2 personen per busje, geen kinderen, gebruik van het zwembad moet worden gecontroleerd (blijkbaar Portugese wetgeving - maar nergens anders lijkt het te voldoen.) En alles is een extra heffing . Helaas kan ik ons niet zien terugkeren.
Mooie kleine site, met zeer vriendelijke en behulpzame personeel. Ik verbleef 2 nachten in september 2018 - uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vooral voor 65 -pers - aangenaam zwemmen in het meer heel dichtbij, met een goed café / restaurant. Faciliteiten erg schoon en ruim. Had ik al gezegd dat het geweldige personeel was?
Verbazingwekkende situatie met een prachtig uitzicht over de stad en in de richting van de Douro-vallei. Uitstekende faciliteiten (individuele badkamers) en zeer behulpzame eigenaar. Maar hij zet buscampers heel dicht op elkaar (dit was in het laagseizoen, medio mei,) geen ruimte voor luifel, stoelen, etc - meer als een aire. Voor € 17 met elektriciteit lijkt duur voor Portugal.