@Sommers

pracht van een camperplaats. alles op en top verzorgd. alles aanwezig wat je nodig hebt en alles super schoon. s'morgens lekker gekookte eitjes. onze Prince gaat Wendy missen met haar vriendelijke lach en haar lekkere snoepjes voor hem. Bedankt voor de mooie dagen want wij hebben genoten.
jullie moeten je schamen, jullie zijn niet waard, dat er ook nog maar camper krijgen, woekeraars
Dit is waardeloos , je bent verplicht een smartphone met internet te hebben om te betalen.
Gemoedelijk en voldoende voorzieningen en verzorgd. Voor meer moet je een camping opzoeken of in een hotel gaan of thuisblijven. En negatieve opmerkingen over deze cp achterwege laten. Gemeente Waldfeucht, hartelijk dank voor deze geweldige lokatie
Het is een geweldig plek, 15 tot 20 min lopen tot het centrum. Er zijn wel geen voorzieningen als alleen meerdere vuilnisbakken, maar je hebt tenslotte camper met diverse voorzieningen aan boord. Je betaald hier alleen Touristen belasting €0,80 per persoon. Je hebt hier alleen een beetje geluids overlast van het sportcentrum. Wij komen hier tijdens onze Trips 1 à 2 per jaar en vinden het een geweldig plek voor een bezoek aan Enschede.
Bij regen een modder ballet, de prijs te duur voor wat dorp te bieden heeft, kortweg een dood dorp, geen winkel kunnen vinden, terwijl dit wel in de info vermeld wordt. Dit alles tot in tegenstelling tot Zeltingen-Rachtig, plaatsje verderop aan andere kant van het water, wat veel meer te bieden heeft en waar je op de cp aan het water slechts €12, betaald, inclusief. stroom 10 Amp , en alle overige voorzieningen. Wij komen hier beslist niet terug.
Heeft alles wat je van een goed verzorgde CP mag verwachten, die mensen die zeuren over geen sanitaire voorzieningen, moeten naar een camping gaan waar ze dit alles voorhanden hebben en moeten dan ook de meerprijs op de koop nemen. Je hebt tenslotte een camper, waardoor je standaard zelfvoorzienend bent voor wat sanitaire voorzieningen betreft. De hele oude campers daar gelaten. Deze CP's moet je zoeken en ook nog eens dicht bij het winkelcentrum
Fijne CP, dicht bij centrum, water, stroom, wc cassette, vuilwater voorzieningen.

Geweldige lokaties, we hebben hier gestaan van 5 t/m 7 okt, wandelmogelijkheden, bezoek aan Berggasthof Elsenalbstube is aan te bevelen, goed en lekker gegeten. De bezitter van de CP is een vriendelijke behulpzame man, kortom gezegd een lokaties waar we graag zullen terugkomen. voorzieningen: stroom, water, legen wc cassette en vuilwatertank, voor de lozingen jmoet je hier wel even naar vragen.
Geweldige CP met goede voorzieningen behalve douche en toiletmet geweldig uitzicht naar alle kanten. Een mooie grasweide waar de hond lekker vrij kan lopen en spelen en waar je mooi kunt genieten van uitzicht.een aantal supermarkten zijn te voet te bereiken, alleen is het een hele klim om weer terug te komen bij de CP. Bij de mountainbike baan staat een afval emmer.
We hebben hier van 24/25 sept. gestaan, rustige CP met als enige voorziening stroom en als je van rust en boswandelingen houdt, sta je hiergoed. Er is bovenop berg in dorp een slager met brood en melkproducten. OPGEPAST!! Het grindpad naar de cp is slecht met oneffenheden die alles wat zich onder de wagen bevindt, kan beschadigen. Denk aan uitlaat of poten van levelsysteem. Bewust op en afrijden!
Geweldige CP, alle service bij de hand, behalve wc en douche, hiervoor kun je in de bistro en zwembad terecht, wanneer je hier iets nuttigt. Goede bistro en vriendelijke ontvangst.We hebben hier lekker gegeten en gedronken en niet duur, echt een aanrader. In plaatsje ook nog andere eetgelegenheden. een internetverbinding zou een mooie aanvulling zijn.
Geweldige CP, vriendelijke en hartelijke ontvangst en eventueel voor de toekomst de solardouche combineren met cabine of echte douche.
Fijne CP met alle service voorzieningen. Toilet en douche zou een mooie aanvulling, maar bij ons niet noodzakelijk.Internet zou een welkome aanvulling zijn. Mooi stadje met veel erop en aan, een aanrader. wij komen in sept/okt terug voor de Beierse week
Van 21augutus tot 23 augustus hebben we hier gestaan i.v.m. het Cochemer Heimat & Weinfest van 22 aug. t/m 26 aug.19.We kwamen hier eigenlijk voor een overnachting, maar toen we dit lazen van dit feest hebben we er nog een dag en nacht aan vastgekoppeld. In Cochem was een gezelligheid, zoals ik die nog nooit had meegemaakt. Echt een aanrader. De CP is per uur 1€, van 19:00 - 8:00 gratis.
Geweldige CP, aan het water, een paar meter van het dorpjeen eetgelegenheid, bakker service, service station. Het beste is bij aankomst en/of vertrek het service station aan te gaan, omdat dit aan het einde van de CP is gelegen. minpunt is: er zijn veel strijdpunten, maar nog altijd te weinig. Het is geen overbodige luxe , dat je een flinke lange stroomkabel hebt. We zullen hier graag terugkomen
Mooie verzorgde CP, in plaatsje is niet veel te beleven. Geen eetgelegenheden, als alleen het klooster. Meer tussenstop voor overnachting. Wandel mogelijk heden.
Geweldige lokatie, aan te bevelen als tussen stop leuk dorpje, wandelingen mogelijk, goed gegeten, rustige CP, geen wc en douche, maar wel service station. Jammer dat er geen internet is, dit zou een prettige aanvulling zijn.
Goed verzorgde CP, 3dgn hier gestaan, alleen jammer dat er geen douchgelegenheid is. In Stetten zelf is op paar 100mtr van CP een bakker/koffiebar, gaststette, italiaan en bushalte te vinden. We hebben te voet Meersburg bezocht, dit is de moeite waard. ook een boottocht naar Konstanz is aan te bevelen.
Geweldige CP goedverzorgde lokatie, een heel leuk gezellig plaatsje met winkeltjes en eetgelegenheden.Het is de moeite waard om dit te bezoeken.
Geweldige CP , alles netjes verzorgd, hebben hier weekend overgestaan toen we op weg waren richting Bodensee. Op de terugweg ook weer aangedaan. Helaas heeft het restaurant alleen in het weekend, je kunt hier goed eten en drinken voor een kleine prijs. In het dorpje is niets te beleven. Je kunt er wel fietsen of wandelen door de wijnbergen.
wij zijn op de terugweg, einde vakantie. maken hier een tussen stop gaan morgen hier weg. de vriendelijkheid van de eigenaar laat hier te wensen over.
levensmiddelenzaken, automaterialenzaak, camping/tuinmeubelen aan de overkant van de straat. Rustige CP, je hoort het verkeer op de straat en de sportveld activiteiten, maar dit is niet storend, mooie wandel en fiets mogelijkheden. Helaas is het met de hygiëne niet geweldig. Met de kraan voor het drinkwater wordt ook de toiletcassette schoongemaakt. vuilcontainers worden niet tijdig geledigd.