@SonRon
- Sunlicht V66
- 2019
- Ander
- Buscamper
Heerlijke plek. Wij stonden er een weekend lekker aan de Waal bootjes kijken. mooi en schoon sanitair en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. top locatie.
mooie locatie. 5 minuten van de binnenstad wat zeker de moeite waard is. Maar in het weekend €20 (van zaterdag op zondag) voor alleen een parkeerplaats zonder voorzieningen daar vind ik wat van. Maar voor de rest. Perfect verblijf gehad.
Aangekomen op de gezellige camping met heel vriendelijk ontvangst door nederlandse eigenaresse. Behulpzaam plekje gezocht ivm storm op komst. Was kunnen drogen in de gemeenschappelijke ruimte. Wat een gastvrijheid!! We komen hier zeker terug als we in de buurt zijn. vriendelijke groet, Sonja & Ronald
De onderstaande reviews is niets gelogen. Een prettig en gastvrij ontvangen door de eigenaren. Behulpzaam leiden ze je naar een plek. Als het rustig is mag je deze natuurlijk zelf uitzoeken maar in ons geval was er nog maar 1 vrij. Echt een aanrader. Schoon sanitair mooie plekken en omgeving om te fietsen en te wandelen. Genieten dus.
mooie camping. De camping wordt flink op geknapt. Nieuw sanitair, nieuw hekwerk om de camping. Nieuwe camperplaatsen die verhoogd zijn waardoor je een prachtig uitzicht over het meer hebt. wij betalen 300 kronen voor 1 nacht all-in. Dat vindt ik de prijs zeker waard. wel jammer dat het strand onder water stond toen wij er waren. Maar ja gelukeg hebben we geen invloed op moeder natuur.
mooie camping met schoon en netjes sanitair. wij hebben met de passen er weer heerlijk gestaan.
Wat een welkom bij Sonja en Ruben, gast vrijheid van het hoogste niveau. We hebben er een weekend gestaan en het is er heerlijk. Mooie ruime plekken op het gras en een nieuw sanitair gebouw. perfect. We komen er zeker nog een keer terug. Staat genoteerd als favoriet! groetjes Sonja en Ronald.
prachtig plekje. Rust, ruimte en een prachtig meer om in te zwemmen. Beheerders zeer vriendelijk en behulpzaam. Sanitair schoon en ruim. Zeker een aanrader. wij hebben er 3 nachten gestaan.
Prachtige plek met veel ruimte. Ook als het druk is heerst hier rust. Sanitair netjes maar mag bij drukke dagen wel wat schoner. Maar zeker een aanrader. O ja, bijna vergeten: de zonsondergang is hier prachtig te aanschouwen voor je camper of caravan.
Mooie rustige camping. Plaatsen wel wat aan de krappe kant maar het gementezwembad maakt het helemaal goed. Daar mag je gratis gebruik van maken. Een aanrader.
Vriendelijk ontvangst. Mooie ruime plekken en lekker rustig. Mooi geniet om te wandelen en te mountainbiken. Echt een aanrader.
Prachtig plekje en mooi sanitair. Wat ons wel beviel is de all-in prijs. Dus geen verassingen achteraf of gedoe met muntjes perfect. Het was een heerlijk weekend hier.
Heerlijke plek. Mooie ruime plekken op de camping. Maar op de camperplek sta je ook perfect net een schitterend uitzicht. Voor kinderen een leuke speeltuin en veel dieren. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Kortom een top plek om te verblijven.
Wat een rust. Heerlijk. Wat je hoort is de vogels en af en toe een auto. Je staat op gras enger zijn zeer ruime plekken. Sanitair ziet er netjes en schoon uit. Douche is heerlijk warm. Wat wil je nog meer.....
Mooi aangelegd tussen de productie bossen. Omdat ze in deze periode de bomen aan het kappen zijn voor de papier productie veel af en aan rijdende vrachtwagens. Ik denk als dat achter de rug is het een prima plek is om te vertoeven. Wij konden ook geen mogelijkheid vinden om te betalen. Dus gratis gestaan.
Rust, rust en nog eens rust. Eenvoudig en netjes. Vriendelijk ontvangst. Mooi gebied om te wandelen.
Mooie plek. Aan local gevraagd of we mochten overnachten. Zeer vriendelijk man. Was geen probleem. Overdag een paar auto’s maar s’nachts muis stil. Geen satelliet ontvangst. Geen voorzieningen, maar dat is te verwachten voor een gratis plek.
Voor een dagje Groningen een prima plek. De bus stopt vlak bij de cp. Voor de rest geen voorzieningen. Wel veel te doen op loop afstand. Zoals: Een kartbaan, klimtoren, zwembad, put & pich en leuk wandelgebied. Dus een aanrader.
Nee, ik kom hier nooit meer. Langs drukke weg, de plaatsen erg klein, vanaf 22:00 uur gaat de disco in de buurt aan tot diep in de nacht. Niet geslapen dus. Voor de honden eigenaar is er wel een mooi losloop gebied langs de Rijn.
Sitecode: 51991
Waren hier met Pinksteren. Misschien niet het goede moment. Maar te groot en te dicht op elkaar. Veel te duur voor de ruimte om tussen te geparkeerde auto’s te staan. Wij zijn doorgereden. Te commercieel!
Mooie plek. Lekker wandelen met de hond. Er is ook een klein strandje aan het meer. Ik denk dat het op warme dagen in het weekend druk kan zijn. Beheerder komt langs om te betalen.Aardige man. Geeft nog wat tips wat er te doen is in de omgeving. Top. Kom er zeker nog een keer terug.
Heerlijk gestaan hier. Mooi wandelgebied. Rustig. Geen voorzieningen. En voor een weekeinde goed te doen.
Mooi gelegen aan de piste. Wij waren hier van 16 tot 21 februari. Sanitair verwarmd en netjes. Vriendelijke eigenaar. De dag van vertrek mochten we zelf bepalen wanneer we weg gingen. Wat een service. Top! We komen zeker nog een keer terug. Wij betaalde voor 3 personen en een hond €27,- p/d.
Wij waren hier 26 oktober voor 1 nacht op doorreis naar Nederland. Goed verzorgde plekken. En wc ziet er netjes en schoon uit. Geen douches. In het restaurant kun je lekker maar eenvoudig eten. Vriendelijke beheerder die even bij aankomst eenpraatje komt maken. Jammer dat er geen stort mogelijkheden zijn. Maar voor de rest prima.
Wij hebben hier overnacht op 20 oktober 2018. Prachtige plek. Als je s’morgens het dorp in loopt heb je vers gebakken Croissantjes. Bakker was al om 8 uur open vriendelijke mensen.
Werkelijk een unieke plek om te overnachten. Wij waren er in oktober. Prachtig weer gehad en een prachtige zonsopkomst meegemaakt. Verder geen voorzieningen. Hotel restaurant was al gesloten.
Goed voor 1 nacht. s’nachts rustig. Goed geslapen. Achter de cp een prachtig park waar je lekker met de hond kan wandelen. Verder geen voorzieningen. Wel een vuilnisbak.
Keurige cp. Camper staat op gravel met een stukje gras ervoor. Wc en douche ziet er keurig uit. Maar €1 voor 5 minuten? 1 na niet gestaan.
De prijs is echt te veel voor deze locatie. Maar ja, je staat wel midden in Berlijn. En 500 meter van de U-baan en winkelcentrum. Plekken zijn klein. Eigenaar vriendelijk en behulpzaam. Terrein word s’nachts afgesloten en met camera’s bewaakt. Wel een veilig gevoel in z’n grote stad.
Wij hebben hier heerlijk gestaan. Prettige ontvangst en een mooie omgeving. Leuke restaurantjes in Durbuy. Een aanrader.
Een dikke 10. Wat een mooie plek mer schitterend uitzicht. En een prachtig gebied om te fietsen en te wandelen.
Wat hiervoor gezegd is klopt. Wat wij willen aanvullen is de badkamer in de blokhut. Echt een beleving. Geweldig. Mooi gemaakt en schoon. Lekker gewandeld met de hond. Mooie omgeving.
Met pinksterweekend op de camping gestaan. Mooi sanitair en zeer schoon. Ondanks dat de camping vol stond. Werkelijk een 10. Camperplekken voor de camping een oom deze zijn netjes aangelegd. Wel een druk weggetje met veel fietsers en auto’s.
Hier 1 nacht gestaan. Te kort. Het is een mooie plek voor wandelaars en fietsers. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerder. Het terrein ziet er verzorgd uit en de voorzieningen zijn perfect voor elkaar.