@Sonjapiet

niet normaal wat een luxe camping. zeer netjes. wc en douches zijn zeer groot en luxe. camper plaats met vlonder en picknick bank. afwas ruimte is prachtig. Er zijn magnetrons, ovens, kookplaten, koffiezetapparaaten en waterkokers die je mag gebruiken. er is een apparte ruimte waar je kunt zitten om te eten. 740 dkr voor camper en 2 pers voor 2 nachten. is prijzig maar je krijgt er wel wat voor. de zon gaat niet voor niets op. Camperen 2 punt 0.

Fijne camper plaats. nette wc en douche ruimte. plaats boven gestaan. mooi uitzicht. dicht bij Münster, met de fiets ben je er zo. hou je van paarden dan moet je hier zeker naar toe. voor 1 a 2 nachten om Münster te bezoeken een aanrader.

mooie camping. met camper op gewone plaats gestaan tussen de caravans en tenten. wij vonden dit heel leuk. sanitair gebouw te betreden met eigen sleutel, daardoor heel netjes. heerlijk kunnen douchen. we hebben hier maar een nacht gestaan. camping zoals een camping behoort te zijn.

een nacht verbleven. snap niet dat deze nog een camping vergunning krijgt. sanitair is van voor 1930 en nooit meer iets aan gedaan, net als de "camping". je hebt het idee dat je op een vuilstortplaats staat. ook al is het goedkoop (1 nacht incl stroom € 18.80) dit kan gewoon niet.