@Sonne17
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Dit is de vierde keer dat we hier zijn. De eigenaren hebben ons ontzettend vriendelijk ontvangen. De staanplaatsen zijn ruim en afgescheiden van de buren door heggen, met heerlijke schaduwrijke bomen. Het tweede deel van de camping is erg rustig. De staanplaatsen worden zeer schoon gehouden. Het is een korte wandeling naar het prachtige strand. Le Lavandou is geweldig, met veel winkels, restaurants en bars. Het stadje is vanaf het strand in ongeveer 25 minuten te bereiken via een pad langs de klif. :-)
Januari 2026
Een hartelijk welkom van Paola, dankjewel! Een kleine, charmante camping, op ongeveer 3,6 km van het stadscentrum, gemakkelijk te bereiken te voet of met de bus, die direct tegenover de camping vertrekt. Zeer goed onderhouden, schone en nette sanitaire voorzieningen. Toegang is alleen mogelijk met een code, net als de poort. Uitstekend! Een goed onderhouden afwasruimte en een aparte ruimte voor de wasmachines. Mooie, ruime staanplaatsen met grind, ideaal omdat je schoenen niet snel vies worden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

Zeer mooi gelegen camping. Bushalte direct tegenover, goede verbinding met het stadscentrum. De camping is vrij groot, maar goed verlicht en erg druk. Reserveren wordt aanbevolen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon, maar niet erg vrouwvriendelijk, omdat er weinig haken zijn en geen opbergruimte voor toiletartikelen. Er zijn wastafels en lauw water om te douchen. Het restaurant serveert lekker eten en het personeel is erg vriendelijk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 10 maanden geleden

8 foto's toegevoegd · 10 maanden geleden

Topcamping / niet erg groot / absoluut schone en moderne sanitaire voorzieningen / ruime staanplaatsen gescheiden door kleine heggen / staanplaatsen te gebruiken voor € 35,00 per nacht ondanks de wintersluiting / helaas is het restaurant gesloten / moet in de zomer nog mooier zijn als alles groen en in bloei staat / buitenzwembad aanwezig / Bolzano bereikbaar met de bus / bushalte direct aan de hoofdweg / we moeten absoluut terugkomen als alles weer open is
Sitecode: 72012
We hebben enorm genoten van ons verblijf op de camping. We hadden aanvankelijk twee nachten geboekt, maar hebben later ons verblijf met één nacht verlengd, wat geen probleem was. We betaalden pas bij vertrek. De vriendelijke meneer bij de receptie sprak uitstekend Duits, wat we erg fijn vonden! Het is een heerlijke, rustige plek op een grasveld, ondanks de nabijheid van een drukke weg. De toiletten worden dagelijks schoongemaakt, maar slechts halfslachtig. Zeep en toiletpapier zijn aanwezig. :-)
Zeer vriendelijke ontvangst! Prachtige locatie direct aan de Rijn, slechts gescheiden door een fietspad. Prachtige grasvelden. Zeer populair, dus reserveren is aan te raden! Zeer grote camping. 's Nachts nog steeds rustig, schone toiletten, gescheiden voor mannen en vrouwen. Moderne afwas- en kookgelegenheid, twee kookplaten beschikbaar, wasmachines, verse broodjes verkrijgbaar, zelfs op zondag! De ligging ten opzichte van Keulen is ideaal; het is ongeveer 7 km fietsen langs de Rijn.
Prachtige, rustige en goed onderhouden camping als tussenstop voor een bezoek aan Mont Saint-Michel. Zeer vriendelijke ontvangst, schone toiletten en douches, hoewel gemengd voor mannen en vrouwen. Punten afgetrokken! Sommige plaatsen zijn gescheiden door heggen. Restaurant aanwezig, maar geen beoordeling omdat het niet gebruikt werd. Broodjesservice aangeboden, maar kan niet beoordeeld worden omdat het niet gebruikt werd. We komen graag terug!