@Sonne84
Geweldige camping. Alles is goed georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Fietsen kunnen 's nachts veilig in een afgesloten container worden gestald. Het stadje is gemakkelijk per fiets te bereiken vanaf de camping. Er is ook openbaar vervoer beschikbaar op de camping. We zouden deze camping zeker weer kiezen bij ons volgende bezoek. ...
Sitecode: 19574
Geweldige plek. Eerste rij met een fantastisch uitzicht op de kleine haven. Alles was schoon en netjes. Lekker eten in de haven. De prijs is redelijk.
Geweldige camping op een rustige locatie met een prachtig uitzicht op de dijk en de koolzaadvelden. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Er is een kleine kiosk en 's ochtends zijn er verse broodjes verkrijgbaar. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en de hele camping is zeer goed onderhouden. We voelden ons er erg op ons gemak en zouden graag terugkomen.
Geweldige plek om zelf te koken, lekker rustig en afgelegen. Prachtig uitzicht en landschap. Gemakkelijk te betalen via PayPal, € 12. Toiletten zijn er wel, maar ze stinken... Afvalverwerking is ook beschikbaar.

Sitecode: 19235
Receptie vriendelijk maar helaas onderbezet met één persoon om in te checken. Lang moeten wachten. Het sanitair was goed en schoon. Wij zaten aan de zonnige kant Premium en er was geen WiFi-ontvangst meer. De plaats ziet er gezellig en schoon uit. Naar onze mening was de prijs-prestatieverhouding in vergelijking met andere plaatsen in Istrië te duur: € 50 per nacht.
Prima parkeerplaats als je even wilt gaan skiën. Rijd naar voren, ga daar staan en betaal tijdens openingstijden. De eigenaar kan heel goed lachen als je een humoristische toespraak houdt. Bakker en supermarkt met een voorlooprol en je bent binnen of een paar stappen de stad in naar de restaurants. We zouden graag terugkomen omdat het erg ongecompliceerd was.
Receptie vriendelijk. In het laagseizoen is het complex aangenaam rustig en schoon. We staan op het schiereiland, wat uitstekend is. Een beter zicht kun je niet wensen. Een fietstocht naar Kamenjak is een echte aanrader. Pula is ook gemakkelijk per e-bike te bereiken. Wij komen hier graag nog eens terug. Prijs prestatie per nacht € 38 zeer redelijk.