@Sonnenanbeter
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Een prachtige camping. We hebben veel meer campings zoals deze nodig – hartelijk dank aan de gemeente.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Tja, wat kun je zeggen over Marina di Venezia? Het heeft alles wat je hartje begeert. Of misschien heeft het juist alles wat je helemaal niet nodig hebt. Zo is Marina di Venezia nu eenmaal. Je kunt het één ster geven, of vijf; zo ziet de wereld er nu eenmaal uit. Iedereen moet voor zichzelf beslissen.
Juni 2026
Een prima parkeerplaats. De gemeente heeft een toiletgebouw aangelegd. Geen borden met "verboden voor campers". Je kunt er zelfs je toilet legen.
Omdat de parkeerplaats bij het voetbalstadion niet meer beschikbaar is, zijn we hierheen verhuisd. Nu geldt er een hoogtebeperking. Alle parkeerplaatsen die nog vrij zijn, zijn nu beschikbaar. Vijf sterren, verder is alles gezegd.
Hoe kun je nu daadwerkelijk een parkeerplaats verwijderen in deze fantastische app? Dat wil zeggen: als hij niet meer bestaat, is hij niet meer zichtbaar. Er blijven steeds parkeerplaatsen verschijnen die niet meer bestaan. Zorg er dus alstublieft voor dat deze parkeerplaatsen uit deze app worden verwijderd. Heel erg bedankt.
Alles zoals beschreven. Als je om 15.00 uur aankomt, betaal je zes euro voor een halve dag plus twee euro voor elektriciteit. Wil je een hele dag blijven, dan betaal je twaalf euro plus vier euro voor elektriciteit.
Ruime parkeergelegenheid. Alles is gezegd, de waterkraan zit boven de parkeerplaats verderop aan de rechterkant, dan kun je het zien.
Je komt óf heel vroeg, óf heel laat, anders staat alles vol met geparkeerde auto's. Een kleine tip: ga naar het hotel tegenover de stierenvechtarena en drink een kopje koffie op het dakterras met uitzicht op de arena.
Als je van rust en netheid houdt, dan is dit de plek voor jou. Helaas kun je alleen contant betalen. We betaalden € 18 all-inclusive voor één nacht
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden