@Sonnenblume38
- 2018
Wilde onderweg grijs water legen Zeer onvriendelijk personeel Zelfs niet mogelijk tegen betaling Je hoeft het niet te hebben
Gratis overnachting, met stroom, champagne geproefd en meegenomen
Oké voor één of twee nachten. Je moest een korte wandeling naar het strand maken, dus vergeet niets. Ideaal voor onze honden, ze hebben een hele tijd zonder riem kunnen rondrennen. Honden zijn eigenlijk verboden op het strand, maar als je een stukje weg gaat van het ‘bewaakte strand’ is dat helemaal geen probleem.
Oké om te overnachten, mooie locatie, beveiliging oké, maar totaal vies en bezaaid. Sandy en de oprit, nou ja. Onze honden moesten altijd aangelijnd zijn, want overal lag afval en stront. Er lagen morgen veel dode vissen op het strand.
We gebruikten het eigenlijk alleen als parkeerplaats voor sightseeing; we reden verder om te slapen. Niet echt heel uitnodigend, had geen zin in vervelende verrassingen. De parkeerwachter kwam in de middag en kreeg nog wat geld van ons. Voor de anderen die bleven.
Ideaal voor tussendoor. Stom voor onze honden, maar we konden geen goede manier vinden om te ontsnappen.
Prettige plek, sanitair modern en schoon, 2 dagen langer gebleven dan verwacht. Voor onze honden was het ook oké, maar het gebied ligt vol met hondenmijnen. Ik begrijp niet waarom mensen het verlaten.
Leuke plek, goed voor honden, sanitair schoon, maar wees voorzichtig! Grote stap voor de toiletten, echt pijn.
Leuke plek, goed gelegen voor een bezoek aan het klooster Saint Michel
mooie locatie, we zijn langer gebleven dan gepland, sanitair was schoon, zandmatten op elke plek, plaatsen waren groot genoeg, honden zijn toegestaan, maar in het hoogseizoen (1 april - 31 september) mogen ze niet op het strand, een schaamte,
perfect voor een tussenstop, super aardige eigenaar, schoon sanitair, alles top
Rustige, mooie plek. Geweldig met honden. Champagne meegenomen. Bedankt en tot de volgende keer
Zeer aardige, vriendelijke en behulpzame eigenaar. Sanitaire voorzieningen zeer schoon, douches met echt warm water mogelijk zonder beperkingen. Pendeldienst naar de stad. 3 nachten verbleven. We waren erg blij.
Direct aan de boulevard en ook in een straat, een beetje luider dan sommige mensen het leuk vinden, maar nog steeds erg mooi gelegen, ideaal voor een nacht, geen elektriciteit, geen water, geen riolering, het was genoeg voor onze doorvoer.
Super leuke operator, zeer gemakkelijk te bereiken, 1 puntaftrek voor de lange weg naar het strand en veel permanente campers, al het andere perfect, toilet, douches, ruime parkeerplaatsen, broodjesservice, wat wil je nog meer
Perfecte locatie, aardige operators, zeer schoon, ruimte en sanitaire voorzieningen werden schoon gehouden.
Locatie direct aan het strand, erg vol, geen elektriciteit, proceswater bij de brandkraan op straat, geen toiletten, anders erg rustig.
Zeer mooie operator. Zeer schoon en goed onderhouden. Probeer het best mogelijk voor uw gasten. Alleen de oprit is voor ervaren gebruikers. Zeer smalle straatjes in Napels. Zeer goed gelegen voor het verkennen van Napels, Vesuvius, Pompei etc. Zal terugkomen.
Zeer onbeleefd, niets werkt zonder reservering !!! Verbleef eind december, 1 nacht! Niets te doen. Toegang is erg lastig. Nooit meer
Alles perfect, 2 stippen weg omdat een beetje krap voor parkeren. Service Perfecte, zeer, zeer aardige en behulpzame operator. Zal zeker terugkomen!