@Sonnensucher
- 1990
Maart 2026
Een eenvoudige kampeerplek met een fantastisch uitzicht op zee.
De camping is gesloten!
Prachtige locatie, alles wat je nodig hebt. Zelfs een zwembad dat in februari gebruikt kon worden. Zeer vriendelijke eigenaresse. Ze regelde een pendeldienst voor ons om met onze grote hond naar het stadje te gaan. Ze zijn hier duidelijk dol op dieren – veel katten.
Alles was prima. Vriendelijke ontvangst. 2 personen en 1 hond: € 26. We komen terug.
We kwamen niets tekort. Ruim voldoende ruimte voor onze hond van 7,50 m. Honden tot 4 jaar zijn toegestaan. Vriendelijk personeel. Een zeer goed restaurant. De zee is gemakkelijk bereikbaar via een klein dennenbos.
2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Direct aan het meer. Grote plaatsen. Receptie, sanitair oké. Kleine winkel. Restaurant op het plein.
Geweldige plek voor een tussenstop.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Wij waren tevreden! We zijn in Italië! Sommige opmerkingen zijn gewoon verkeerd. Tijdens de lunch is, zoals meestal het geval is, niet inchecken mogelijk, dus check voor of na aankomst in. U kunt de plaats op elk moment te voet verlaten, maar niet met de auto tijdens de lunch. Het douchesysteem is ongecompliceerd. Borg van 5€ voor de douchekaart. Deze houd je voor de sensor. Facturering bij vertrek. 50 cent/douche. Perfecte afvalscheiding. Personeel vriendelijk