@Soyenseele
Ik heb vanochtend telefonisch een kampeerplek gereserveerd voor het Midzomerfestival. De camping is uitstekend, met vier schone sanitaire gebouwen, waarvan sommige ook een complete keuken hebben. Er is een speeltuin, een restaurant en fietsverhuur – alles wat je nodig hebt. De beste camping van deze reis.
Er zijn twee grindplaatsen en een grasveld, wat bij regen zeker problematisch zou zijn. De locatie zelf is prachtig. Je kunt genieten van de zonsondergang boven het fjord. Het is er rustig en landelijk. Geen voorzieningen. Kosten: 100 DKK + 10 DKK toeslag.
Een heerlijke plek met een café, gastenverblijven, toiletten en wandelpaden. Er zijn geen beperkingen voor campers op de parkeerplaats. We hebben hier een aangename, rustige en gratis nacht doorgebracht.
Alles inbegrepen, zelfs een wasmachine en droger. Het lawaai van de snelweg en de trein is aan de oostkant iets draaglijker. ...
Een mooie, rustige parkeerplaats naast een discuswerpbaan. Een goed alternatief voor de campings in de omgeving, die allemaal volgeboekt zijn. Er staan vandaag diverse campers geparkeerd.
Zeer goed onderhouden terrein voor ca. 40 stacaravans. Nieuw sanitairgebouw dat maar voor de helft gebruikt kan worden. De andere helft zal over ongeveer 2 weken klaar zijn, dan kunnen hopelijk de mannetjes en vrouwtjes gescheiden worden. Zeer goede WiFi. De senior spreekt zeer goed Duits.