@Spampaul

Ford
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige, rustige plek. De dagkaart van de parkeermeter kost inmiddels €20. Daarnaast €1 per keer om het toilet (dames, heren en invaliden) te openen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige locatie! Mooi uitzicht en heerlijk rustig. De kwalificatie "gratis" is ironisch. Je moet minimaal drie flessen drank aanschaffen, waarvan de goedkoopste €10 kost.

De locatie is niet te bereiken omdat er een km. van tevoren een dichte slagboom is. Daarbij ligt wel een verharde, grindachtige parkeerplek zonder voorzieningen waar diverse camperaars stonden.

Een verademing om even helemaal onder de bomen te kunnen staan, want wat was het heet! Zeer vriendelijke staf, die heldere voorlichting geeft. We kunnen ons voorstellen dat je met een grote camper wat meer moeite hebt een mooi beschut plekje te vinden tussen de bomen. Heerlijk eten in het restaurant of het speciale pizzaterras.

Prachtige plek. Maar op het toegangsweggetje staat een bord "Verboden in te rijden" behalve als je geautoriseerd bent. Wij zijn door twee politieagentes onmiddellijk weggestuurd🤔. Ze hadden geen boodschap aan de app. Gelukkig waren we wel net opgestaan🙂