@Spanjers
- Fiat Ducato Adri Twin SLX 640
- 2015
- Buscamper
Augustus 2026
leuke grote maar compacte camping. gelegen aan fietspad en natuurgebied met door camping stromende revier. ondanks grote camping nette toilet met prima voorzieningen. veld camping op eerste niveau biedt echte camping gevoel. tweede niveau biedt meer privacy. goede plek voor dagtripjes. Veel bezoek van “Schotten” voor weekendje ertussenuit.
Prima plek voor dag tripjes en doorreis Schotland. Net toilet en goede voorzieningen. Veilige locatie. Straaljagers maken wel lawaai als ze overvliegen.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Grappige camperplaats met prachtig uitzicht en na alle luxe even back to basics te gaan. Met “dierentuin” en dorp als mooi uitzicht. Keurig aangelegd op gravel en met gras. Je staat veilig. Voorzieningen zijn verder beperkt en in de basis beschikbaar. Voor ons voor 1 nacht met late arrival een goede rustige en ontspannende plek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

zeker als je je wil verbinden met de natuur is dit jullie camping. wij vonden het geweldig tussen de bomen en samen met de paarden camperen. super natuurlijke camping letterlijk in de natuur tussen de paarden in het land. geweldige ervaring met mooie relaxte sfeer. rekening houden dat je geen electra hebt; even voorbereiden op energie management. zeer goede plek voor wandel en fietstochten in de omgeving. douches prima voor deze natuurcamping.
erg mooie zeer goed onderhouden camping naast renbaan. zeer vriendelijk ontvangst en erg gezellig gegeten in The Fox and Goose te Coombe. 10 fietsminuten. zeker de moeite waard in combi met Stonehenge. schoon sanitair.
geweldige camping. net buiten Bolzano tussen de wijnranken. Easy going, zeer netjes aangelegd en onderhouden. toilet en douches brand schoon. Vriendeljjk personeel in receptie en in kleine minimark. zwembad heerlijk na de dagtochtjes. restaurant super vriendelijk en heerlijk eten. goede prijs kwaliteit verhouding. met Bolzano kaart kan je heel goed ruziën met trein/kabelbaan. wijn om de hoek. Als we in de buurt zijn gaan we zeker een keer terug.
2023
terrassen camping met fkk gedeelte. aardig ontvangst. mooie privé ligstrand (deels fkk) bij meer. lekker rustig en makkelijk in water. prachtig uitzicht over het meer. leuk restaurant bij strandje. beetje geluid van doorgaande weg. zeker aan te bevelen