@Spanjers
- 2018
zeker als je je wil verbinden met de natuur is dit jullie camping. wij vonden het geweldig tussen de bomen en samen met de paarden camperen. super natuurlijke camping letterlijk in de natuur tussen de paarden in het land. geweldige ervaring met mooie relaxte sfeer. rekening houden dat je geen electra hebt; even voorbereiden op energie management. zeer goede plek voor wandel en fietstochten in de omgeving. douches prima voor deze natuurcamping.
erg mooie zeer goed onderhouden camping naast renbaan. zeer vriendelijk ontvangst en erg gezellig gegeten in The Fox and Goose te Coombe. 10 fietsminuten. zeker de moeite waard in combi met Stonehenge. schoon sanitair.
geweldige camping. net buiten Bolzano tussen de wijnranken. Easy going, zeer netjes aangelegd en onderhouden. toilet en douches brand schoon. Vriendeljjk personeel in receptie en in kleine minimark. zwembad heerlijk na de dagtochtjes. restaurant super vriendelijk en heerlijk eten. goede prijs kwaliteit verhouding. met Bolzano kaart kan je heel goed ruziën met trein/kabelbaan. wijn om de hoek. Als we in de buurt zijn gaan we zeker een keer terug.
terrassen camping met fkk gedeelte. aardig ontvangst. mooie privé ligstrand (deels fkk) bij meer. lekker rustig en makkelijk in water. prachtig uitzicht over het meer. leuk restaurant bij strandje. beetje geluid van doorgaande weg. zeker aan te bevelen
juli 23 grote gezinscamping met alle voorzieningen op orde. deel sanitair gedateerd maar ook moderne gehele dag super schoon sanitair. ligging wandelen, bays, fietsen perfect. super groot zwembad en entertainment. voor ons was het een te drukke camping wat we ff niet goed hadden ingeschat. maar ligging prima.
terrassen camping. middelgroot maar niet merkbaar. goed restaurant. fkk camping en strand. strand wel druk en geen schaduw. mooie pittige hikes en prachtige bay. bask in de buurt. WiFi of 4G niet op iedere plek voldoende beschikbaar. dit was per plek 100% perfect of zwaar onvoldoende voor prijs en niveau camping. fijne camping.
mooie cp. wel opletten waar je gaat staan. langs weg zeer veel lawaai van weg. voor kleine meer prijs veel betere plek op hoger gelegen deel. prachtig zwembad. ontvangst gastvrij. 11 km van plitvice meren met goede parkeer mogelijkheden.
mooie ligging naast rivier. groen, rustig en schone sanitairs. ontvangst zakelijk en geen warm onthaal. daarentegen restaurant heel gastvrij en lekker eten. goede ligging tussen rivier, bergen, Bohinj meer, nationale parken en Blet. fietsen naar Bohinj meer en cave top en Blet in ontwikkeling. 2024 gereed zei men.
zeer gastvrij ontvangst. we konden zelf de beste plek kiezen. prachtig aan het water voor de yogaplaats. mooier had niet gekund. Mooi privé strandje Incl net onderhouden zwemsteiger. hoge kwaliteit restaurant met traditionele gerechten. rustig en niet lawaaierig. schoon sanitair. zeker een aanrader en wij en ons mede cursisten waren erg positief over de yoga sessie. 2 vw. Grt Pieter en Leilie
geweldig camperplek. super lekker gegeten met goed zeer spontaan Duits en Nederlands gezelschap. hier moet je een keer langs. eten lekker en camperplek Incl.
Sitecode: 101936
mooie plek voor wandelen, fietsen en uitstapjes naar museum, Maas en andere activiteiten. mooie plek, nog relatief eenvoudig sanitair maar schoon. eigenaar enthousiast en helpen met alles. een aanrader voor enkele dagen de omgeving te verkennen.
rustige familie camping. netjes maar gedateerd. perfect voor uitstapjes en rustmoment aan de rivier.
zeer goede plek om te verblijven om de omgeving te bezoeken. leuk entertainment, diensten en restaurant (beste van de stad).
Sitecode: 61960
geweldige plek om te verblijven. groen, en zeer mooi zwembad.
Sitecode: 20269
Top camping. Erg groot. Alle luxe voorzieningen aanwezig. Prachtige langgerekt strand. Binnen eigen straat voldoende privacy. Zeker met jeugd een aanrader.
Wij kunnen ons vinden in andere recenties. Behulpzaam personeel, busstop voor de deur naar Berlijn. Wij fietsten naar Potsdam en met veerpont over Wannsee terug. Sanitair schoon. Prima verblijf.
Top plea. Midden in de natuur. Lekkere Is in Overloon. geweldig gezellig dorp. Komen zeker een keer terug.
Rustig. Aan rand van dorp, je kijkt zo over de velden.
Nette camping, ook in oktober goed verblijf
Top service. Nette plaatst en zeer vriendelijke receptie. Mooie plekken en dito toegang tot Veerse meer en strand.
Sitecode: 11934
Goede plek voor overnachting 1 of 2 nachten. Vlak op betonplateau. Water en Electra en afvalloosplaats aanwezig. Leuk aan kanaal. 5,- afgegeven bij le maire in centrum. Broodjes per fiets in volgende dorp via vlakke kanaalfietsroute. 10 fietsmin. Zeker een aanrader voor late arrivals.
Sitecode: 20269
Mooie camping met direct toegang tot strand. Zeer net sanitair. Erg druk en tijdig reserveren.