@Sphinx
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2015
Grote ruimte, zeer mooi dorp en dorpelingen, goede bakkers, een uitstekende slager, fietstochten (voor ons .. elektrisch) Uitstekend, een prachtig kasteel in het centrum van de stad met een groot park, zijn dieren overal welkom, veel gras op het gebied. Een bezoek absoluut! de kerk en haar grote geschiedenis, en het dorp. Een beslissing die is uitgegroeid tot een must voor ons ...
Goed gelegen parking.
Schitterend gebied voor campers, toilet, douche, water, goed onderhouden gazon, een tennisbaan, op het kampeerterrein voor 5 € per nacht, zelfs met inbegrip van de tennisbaan.
Site winderig, geen afval, geen lozen, water beschikbaar, het belangrijkste doel is om een parking aan te bieden voor potentiële kopers van hun wijn ... Gelegen midden tussen de wijngaarden en met een prachtig uitzicht. Vermijd de honden, zij zullen zich niet op hun gemak voelen.
Sitecode: 2074
Mooie locatie, maar erg duur gezien de service, alles op gras, mooi riviertje, toilet en douche niet zo heel oud, het is niet echt een camperplaats, maar een boerderij camping. Wij stonden er alleen. En een onbewoonde stacaravan + een tourcaravan. Prijs ongeveer 12 euro per nacht voor een camper plus twee volwassenen.