@Spiegelzimmer
We vonden het zo leuk dat we er drie dagen zijn gebleven. De camping heeft alles wat een camping hoort te hebben, geen poespas, en de eigenaar is vriendelijk. We komen graag terug.
We zijn vandaag met de camper aangekomen en de recensies zijn redelijk. De camping heeft alles wat een camping hoort te hebben: geen poespas, maar wel erg schoon. Een warm welkom bij aankomst; we blijven er drie dagen.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer vriendelijke, nieuwe eigenaar. Alles wat een kleine camping met staanplaatsen nodig heeft, is aanwezig.
Hallo, erg aardige Havenmeister en behulpzaam. we verbleven 2 nachten en voelden ons comfortabel. De oude stad heeft prachtige huizen met veel panorama. Helaas was de informatie niet meer beschikbaar.
Hallo, altijd blij voor een tussenstop, aardige operators en de hond 🐕 verwelkomt je ook heel vriendelijk.
Alles wat je nodig hebt, heel mooi, schoon en zulke plaatsen zijn het ondersteunen waard.
Hallo, de parkeerplaats is modern en oké, maar met alle extra's, douches € 1,50 voor 3 minuten en het water dat eruit komt, raakt ook niet helemaal het doel. Je kunt ook niet afwassen, er zijn geen stopcontacten. Ik keek naar de camping ernaast en ik kreeg daar alles voor € 25 met een vast elektriciteitstarief van € 3.
Super leuk, alles wat je nodig hebt en zeer schoon. We blijven hier twee dagen en gaan dan door naar Noorwegen. Altijd blij voor een stop. Bedankt Frank en mevrouw
Voor een nacht, zelfs geen warm water en douches 5 SEK.
Leuke plek en rustige sfeer, aardige operator erg behulpzaam. We voelden ons 4 dagen in goede handen. Leuk uitgangspunt om de omgeving te verkennen

We zijn verrukt, geweldige plek dicht bij de stad en men kan goed fietsen.
De plaats is erg mooi, maar je moet extra betalen voor alles en komt dan tot een aantal samen. water uitzichten, warm water, enz.
Het is een erg mooie plaats en je bent ook gelijk in de stad en er zijn goede winkelmogelijkheden.