@Spike-2008
- 2016
Sitecode: 19414
Prachtige camping voor elk wat wils huisje ,stacaravans, logs enz. te huur e/o Caravan-en Camperplaatsen, er zijn veel meer Camperplaatsen dan 8 stuks , ruim op gras/grint redelijk vlak+stroom. Alle faciliteiten en service voor de Camper gratis ook sanitair,douche ,toiletten, gratis en schoon, wij hebben 2 en 3 juni 2025 gestaan, waren op terugweg naar Nederland , kosten € 33,-/dag /2 pers, all-in >Ook winkel+ goed en echt restaurant op terrein.☆
Heel rustige camperplaats , allen wel toegankelijk met speciaal pasje dat je op alle Campingcarpark plaatsen kan gebruiken en via internet op kan waarderen, 1x kosten, alles gratis ook douches en toiletten en vuilnisbakken gewoon ideaal, bakker enz aan overzijde riviertje via bruggetje, mogelijkheid tot vissen , verder niet veel te doen alleen maar zalige rust hebben hier 2 dagen gestaan eind juni, helemaal niet druk ,gemiddeld met 6 Campers
Mooie rustige Camping en Camperplaatsen , die zijn goedkoper, maar er moet dan wel voor dingen apart betaald worden, beter is gewoon op het Campingdeel te staan ,is wat duurder maar alles all- in en mooiere plekken om te staan. Fijne beheerders goed in de weer voor gasten en er is 'n kantine voor wat versnaperingen(Belgische bieren), tevens broodjes-service van echte bakker. Deze plek is aanrader voor rust (ouderen), niks aanwezig voor kinderen
Zijn vandaag pas gearriveerd , meteen dag extra geboekt, heerlijke relaxte plaats met vriendelijke en behulpzame beheerders , staan op campingplaats want de Camperplaatsen waren te nat en niet veilig genoeg bevonden vanwege voorafgaand noodweer, dag eerder, kosten wat meer, maar is dan ook alles all-in, overigens ondanks zelfsupporting met Camper maakt de meerprijs ons niet uit met zo'n mooie plek.!!!!
Mooie plaats en alles incl. ,alleen 1 ding zorg dat je pasje hebt ,kan via website of bij zuil, die overigens niet altijd werkt ,de slagboom zuil werkt wel perfect, als je je kaartje opgewaardeerd hebt, goed systeem en altijd van te voren zichtbaar of er plaats is, we hebben op al 'n aantal plaatsen gestaan, alles netjes, hoewel er wat onderhoud nodig is, maar Campers zijn zelfvoorzienend, dus prima, stroom en santair zuil e.d. doen het allemaal
Via Camper app. gevonden, plaats leeg en geen Campers aanwezig, was zuil voor aankoop Camper-car park pasje kapot of geschimd,?? Hopen van niet ,want wij hebben met 2 pasjes geprobeerd, ook de zuil met park pasje werkt niet. Zeer kwalijke zaak want geen briefje defect of iets aanwezig hebben uiteindelijk 120 km. verder gereden om bij volgende Camper-car park wel ingelogd en binnen te komen. HEEL MOOI SYSTEEM ALS HET WERK,!!!! zijn er boos over.
Heel rustige plaats, mooi uitzicht, en alle voorzieningen aanwezig voor één bedrag , dat wordt door iemand geïncasseerd, maar om 18:30 nog niemand gezien. Dus wachten het af.!?
Mooie CP beetje 'n gedoe met betalen, niet allemaal duidelijk, maar verder mooie plaats om te overnachten, verder alles aanwezig parkeren ,stroom , water is betalen, maar vuilwater en cassette ledigen weer wel gratis, op voorgrond mooi park(je) met rivier
Eigenlijk gestopt bij verkeerde Camperplaats, is stuk grasveld met de nodige rotzooi, stroom primitief met haspel en omgekeerd kratje als afdekking, overige voorzieningen waar en hoe niet duidelijk ,kortom gewoon brood camperplaats en voor het gebodene veel en veel te duur alleen gebruik van stroom €21,- en staan !!!,ook nog moeten gaan zoeken naar eigenaar om te betalen bij vertrek, advies, verder rijden, eigenaar plaats nog veel te leren.!!!
Nette en van alle gemakken voorzien Camperplaats bijna altijd plaats, supermarkt(en) vlakbij verder niet veel actie, wel rustig en fijne plaats om te overnachten, hebben hier in het verleden al meerdere Camper overnachtingen gestaan, gewoon goed en netjes onderhouden.!! Grt.
Fijne en relaxte camper-/campingplaats, toen wij er stonden, waren er merendeel campers en caravans en gasten in appartement, zouden hier maar 1 dag blijven en werden er 3, en gezien met het slechte weer terug naar huis, er toch 'n 4e van hadden moeten maken.?! Nelly en Anton zijn als eigenaren erg voor vrijheid & blijheid voor de gasten en ik kan elke camperaar aanraden om 'n keer op heen danwel terugweg te verblijven. Grt. Josien & Wim Lammers.
Sluit mij volledig bij vorige reviews aan ,heel, heel mooie plek en douche en wc bij zwembad +/- 200 m incl. en heel keurig en schoon van 8:00 tot 20:00 open met groene doorslag van betalings-envoloppe mag ook gebruik gemaakt worden van zwembad, is klein en buiten,maar leuk voor de kids.?? Camperplaats is aanrader maar beperkt .!!
Mooie plaats die je moet beleven de foto's laten dat niet zien, oké de snelweg hoor je maar aan de andere zijde heb je 'n meer met ligweide om in te zwemmen en wandel paden ,honden welkom mits aangelijnd, prima plaats voor overnachting of langer verblijf en incl. wifi, stroom, enz dus top.!! Grt. W. J. en Spike
Jammer dit jaar wegens Coronavirus in omliggende landen niet duidelijk wat wel en niet kan of kon dus geen road-trip met Camper, anders gaan we altijd op heen-/terug weg hier wel aan ,heerlijke plaats ,prettige uitbater goed restaurant en ook met ontbijt buffet,alles tegen heel redelijk prijzen, goeie stek om 'n paar dagen te verblijven ,alleen al voor de rust en mystiek van deze plaats. Grt.
Kwamen wat laat aan ,maar gelukkig nog plaats,nette afgebakende plaatsen met stroom. Op onze avond wat feestjes en life optreden met walk-in buiten bioscoop, mooi georganiseerd, was iedereen welkom en gratis erheen, wel wat luidruchtig maar op gepaste tijd weer rust. Voor overnachting ,perfect langere periode,weet ik niet, is ook aparte camping bij waar ook plaatsen waren voor campers.
Op zich 'n nette plaats met 10 echte camperplaatsen ,de overige zijn 'n soort PARKEERplaatsen , maar wanneer niet vol kan je wat ruimer staan, stroom, water enz. prima geregeld met code en ook wifi met wachtwoord op bonnetje. Goede plaats voor overnachting, en schijnbaar ook dagelijks mobiele bakker tussen 8 en 12 ???
We sluiten ons bij de positieve reviews graag aan, op eerste gezicht wat rommelig maar heel relaxed, je mag, lijkt het, overal gaan staan welliswaar wel afbeelding van camper bij plaatsen maar neemt niemand zo nauw. Heerlijk rustig dat wel.
Inderdaad perfecte plaats, nu nog toilet lediging en vuil water dump, dan 10☆ of zelfs 'n 11☆.!!!
Mooie overnachtingsplaats, zoals in 2016 de sanitairzuil kapot maar werkte wel gewoon, nu ook de parkeermeter ook nog dus konden niet betalen en ook niemand gezien, leuk dorpje voor tussenstopse inkopen. Grt.
Mooie overnachtingsplaats? alle faciliteiten sommige tegen extra vergoeding is wel extra maar alles is en blijft heel netjes, zoals al bij onze eerder stops.Grt.
Rustige en nette plaats, voor overnachting en verder weinig activiteit.
Gewoon rustige en leuke plaats voor overnachting, verder is er niet veel te doen als wat rondwandelen. Grt.
Wij komen hier al 3 jaar op 'n rij 'n enkele keer heen en terug, dit jaar 2 dagen op terugreis gestaan om echt uit te rusten en hadden liever nog wat langer gestaan ,maar thuis roept de plicht ook weer. Op deze plaats valt alles perfect in elkaar en kan je heerlijk relaxen en tegen ,n redelijke vergoeding ook lekker eten en ontbijten en ook staangeld korting krijgen.! waar vindt je dit allemaal.?
Goed gestaan ,alleen zorg dat je euromunten bij je hebt,voor stroom iedergeval, wanneer gemeentelijke beheerder langs is geweest krijg je kaartje /persoon voor de overige faciliteiten ,wij hadden die kaarten s'morgens dus s'nachts geen stroom ,want niemand kon of wou s'avonds wisselen.??
Gewoon goed ,alleen jammer dat je voor de faciliteiten uitgezonderd stroom het terrein min of meer moet verlaten .
Is 'n grote parkeerplaats bij restaurant, zonder faciliteiten of wel water ?, ondanks de enigzins drukke aangrenzende voorheen tol en grensweg van Duitsland-Oostenrijk, toch goed gegeten en geslapen en gastvrij behandeld. Parkeerplaats is wel verlicht en men is het e.e.a. aan het renoveren, ook als gasthoff denk ik zo.
P.S. even ter aanvulling, wat ik niet begrijp is dat gezeur van die aantal Camperaars die alle faciliteiten en ook nog zelf de staanplaats voor niks willen hebben, zelfs vindt men eigenlijk deze app voor € 5,99 per jaar nog te duur, uitzonderingen daar gelaten, maar er rijden er wel veel 'n dikke eigen Camper van ik weet niet hoeveel euro's. Leven en laten leven is veel belangrijker
Perfecte Camperplaats ook de, quickstop van 17:00 tot volgende dag10: 00 = €17,- inbegrepen alle faciliteiten zelfs douchen in prachtig sanitair gebouw, dus niet zeuren over 'n paar euro stroom want airco tv koelkast e.d werken eenmaal niet gratis dus dat beetje stroomgeld is de praat zeker niet waard. Grt.
Eerdere beoordeling van Spike 2008 waarbij cijfer 3 ingevoerd en genoteerd was, is geheel fout en had cijfer 9 moeten zijn en 'n cijfer 10 zou ook nog niet misstaan. Sorry voor mijn fout
Nog niet echt 'n CP maar je staat er wel mooi en het uitzicht is prachtig,je kan ver weg kijken. Wij stonden er op doorreis naar huis helemaal alleen, vriendelijk eigenaar ,water ,stroom en gebruik toiletten is incl. overigens voor stroom aansluiting wel min 25 m kabel nodig want stroom komt uit 1plaats in de loods en water tappen bij de ingang, maar dat mag de pret niet drukken.
Prima plaats omgeving en uitzicht heel aardige mensen die Gaby en Henk, de faciliteiten keurig en schoon. Jammer dat de camper plaatsen wat krap zijn bemeten, zodat je niet echt 'n keuze hebt voor het uitzicht door voor-of achteruit in te parkeren. Maar dat is 'n keuze voor ieder afzonderlijk. Door omstandigheden helaas maar 1 overnachting gestaan.
Bij aankomst begin sept waren alle plaatsen al bezet, leuke plaatsjes, ja plaatsjes want meer kan je het niet noemen. Je kan net uit je camper stappen en op het vlondertje bij vijvertje gaan zitten, erg krap allemaal, kan je luifel geeneens uitklappen, als er wel plaats was geweest waren we toch doorgereden. ondanks de toch ietwat hoge prijs niks voor ons ,hebben wat ruimte nodig en niet 'n terras
Prima overnachtingsplaats bij sportgelegenheid en langsstromend riviertje met " blau-wig"water vandaar Blaubeuren, alleen jammer dat er geen stroom is, rest faciliteiten is prima in orde. Op loopafstand historisch centrum met winkel- eet -en bar gelegenheid.
Zeer mooie plaats en gastvrije vriendelijke wijnboer. Staanplaats gras zeker kegge nodig en extra verlengkabel 25 m. Vooral stilte en sterrenhemel, perfect.
Prachtige CP. één prijs voor staan en faciliteiten, terras niveau is perfect en praktisch , rondom CP. wandelpaadjes sfeervol verlicht zoals heel de CP. Eten in restaurant en ook ontbijt service voor verse broodjes, kortom perfecte CP. die d.m.v. gescheiden afval bakken ook aan het milieu denken, geweldig. CP. is voor alle Camperaars ' n aanrader. Grt. Spike 2008.
'N prima CP plaats met een prachtig uitzicht, alle faciliteiten aanwezig, voor stroom wat betalen als ook voor je hond, goed restaurant daar eten geeft korting op staanplaats en ontbijtbuffet service indien gewenst. Vorig jaar ook heen/terug gestaan en dit jaar weer heen gestaan , maar nu erg druk, maar de eigenaar stuurd je niet makkelijk weg eigelijk 10 ☆ maar o.a hierdoor rechtvaardigd 'n 9 ☆
Sitecode: 20141
In 2016 ook gestaan ,uitstekende CP. met alles der op en der aan, alleen nu erg druk met mede camperaars, bijna alle plaatsen vol. Daarom 'n 9 als beoordeling , maar dit is mijn review oordeel zelf wanneer je overnacht. Spike 2008
Goede CP. ruime plaatsen en redelijke vlak te maken d.m.v. kegge- stroom €1 per 1.4 kw - wc. casette ledigen gratis - drinkwater €1 - afvalwater €1 staanplaats €9 en sterke WiFi beveligd eenmalig min € 4 is wel prijzig maar gerekend over meerdere dagen nette prijs. Algemeen nette plaats en ijverig dorpje, beheerder vriendelijk en behulpzaam
Mooie camperplaats met alle faciliteiten, wel wat voor te betalen, maar wel gratis WiFi, weliswaar open, dus wel opletten. Lijkt allemaal vrij nieuw en wat meer groen zou niet verkeerd zijn, verder prima voor doorreis ??
Top, zelfs 2e keer in een periode overnacht. en erg Zen met de kabouters en eigen kapel, gewijd aan Christoffel, kaarsje opsteken, is nooit verkeerd.
Uitstekend en let niet op de goedkoop jagers.
Gewoon perfecte plaats met restaurant , dat 'n goede eenvoudige kaart heeft en als je wilt ook ontbijt buffet, beide smakelijk bereidt en alles tegen normale prijzen. Voor ons hondje moest ook betaald worden , is bijna overal, wij Nederlanders zeuren altijd Hebben hier 2 keer overnacht, "sanitairzuil" is ' n beetje Spartaans maar voldoet goed, tel je zegeningen en kijk wat je ervoor krijgt.!! 👍🖒
Nette plaats en behulpzame beheerder, wel grote accommodatie, gelukkig zijn de camperplaatsen wel apart van het overige, voor overnachting was voor ons prima.
Prachtige plaats in de bergen bij meer, keurige verzorgde plaatsen en faciliteiten wel deels betalen en restaurant 50 m. ervan af. De prijs mogelijk wat hoger dan gebruikelijk ,maar door ligging en de exclusiviteit zeker de kosten waard.!
Fijne Gemeentelijk camperplaats naast een groot park en gezellig dorpje met alles wat je nodig hebt en de mensen groeten je nog. Sanitairzuil was enigszins kapot maar werkte gewoon en dat zonder muntstukken.
Prima overnachtingsplaats met sanitairzuil, maar geen stroom.
Sitecode: 20141
Zo zou 'n camperplaats altij moet zijn , alle voorzieningen aanwezig en behalve de staanplaats zijn die kostenloos.
Heerlijke rustige overnachtingsplaats, je kijkt zo over de wijngaarden uit. Er is alleen water en is eigenlijk niet voor drinken geschikt. Rustige overnachting gehad en de kerkklokken geven wel iets vertrouwd, vonden wij zeker niet storend.
Mogelijk stuurde de navigatie ons naar een plaats te vroeg en is de eigenlijke plaats een paar honderd meter verder. We staan nu bij een restaurant, jammer is rustdag. Geen faciliteiten, maar zo'n plaatsje tussen de druivenranken is uit een sprookje. Ondanks geen overnachtingsplaats mochten we van de vriendelijke "wijnboer" toch overnachten.