@Spike-2008
- 2016
Sitecode: 19414
Prachtige camping voor elk wat wils huisje ,stacaravans, logs enz. te huur e/o Caravan-en Camperplaatsen, er zijn veel meer Camperplaatsen dan 8 stuks , ruim op gras/grint redelijk vlak+stroom. Alle faciliteiten en service voor de Camper gratis ook sanitair,douche ,toiletten, gratis en schoon, wij hebben 2 en 3 juni 2025 gestaan, waren op terugweg naar Nederland , kosten € 33,-/dag /2 pers, all-in >Ook winkel+ goed en echt restaurant op terrein.☆
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Heel rustige camperplaats , allen wel toegankelijk met speciaal pasje dat je op alle Campingcarpark plaatsen kan gebruiken en via internet op kan waarderen, 1x kosten, alles gratis ook douches en toiletten en vuilnisbakken gewoon ideaal, bakker enz aan overzijde riviertje via bruggetje, mogelijkheid tot vissen , verder niet veel te doen alleen maar zalige rust hebben hier 2 dagen gestaan eind juni, helemaal niet druk ,gemiddeld met 6 Campers
Mooie rustige Camping en Camperplaatsen , die zijn goedkoper, maar er moet dan wel voor dingen apart betaald worden, beter is gewoon op het Campingdeel te staan ,is wat duurder maar alles all- in en mooiere plekken om te staan. Fijne beheerders goed in de weer voor gasten en er is 'n kantine voor wat versnaperingen(Belgische bieren), tevens broodjes-service van echte bakker. Deze plek is aanrader voor rust (ouderen), niks aanwezig voor kinderen
Zijn vandaag pas gearriveerd , meteen dag extra geboekt, heerlijke relaxte plaats met vriendelijke en behulpzame beheerders , staan op campingplaats want de Camperplaatsen waren te nat en niet veilig genoeg bevonden vanwege voorafgaand noodweer, dag eerder, kosten wat meer, maar is dan ook alles all-in, overigens ondanks zelfsupporting met Camper maakt de meerprijs ons niet uit met zo'n mooie plek.!!!!
2023
Mooie plaats en alles incl. ,alleen 1 ding zorg dat je pasje hebt ,kan via website of bij zuil, die overigens niet altijd werkt ,de slagboom zuil werkt wel perfect, als je je kaartje opgewaardeerd hebt, goed systeem en altijd van te voren zichtbaar of er plaats is, we hebben op al 'n aantal plaatsen gestaan, alles netjes, hoewel er wat onderhoud nodig is, maar Campers zijn zelfvoorzienend, dus prima, stroom en santair zuil e.d. doen het allemaal
Via Camper app. gevonden, plaats leeg en geen Campers aanwezig, was zuil voor aankoop Camper-car park pasje kapot of geschimd,?? Hopen van niet ,want wij hebben met 2 pasjes geprobeerd, ook de zuil met park pasje werkt niet. Zeer kwalijke zaak want geen briefje defect of iets aanwezig hebben uiteindelijk 120 km. verder gereden om bij volgende Camper-car park wel ingelogd en binnen te komen. HEEL MOOI SYSTEEM ALS HET WERK,!!!! zijn er boos over.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Heel rustige plaats, mooi uitzicht, en alle voorzieningen aanwezig voor één bedrag , dat wordt door iemand geïncasseerd, maar om 18:30 nog niemand gezien. Dus wachten het af.!?
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden