• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@Spitzmorchel1958

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Fijne, rustige plek om te overnachten naast de kerk. Je hoort de kerkklokken nog net. De afvalcontainer staat niet op de camping. Hij staat aangegeven met een bordje en ik ontdekte hem tijdens het uitlaten van mijn hond. Ik weet niet of er een speciaal navigatiesysteem is voor de locatie van de afvalcontainer.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We hebben deze plek niet bezocht. Een andere app noemt een plek aan de andere kant van het meer, perfect voor een tussenstop en een wandeling.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Het is fijn dat er zulke stortplaatsen zijn waar zelfs vers water gratis is. Het is ook heel makkelijk te bereiken. We stopten er even op weg naar de volgende camping.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Een hele fijne, rustige plek voor een nacht. We stopten er op weg naar Bretagne.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Een hele fijne plek op een rustige locatie met voldoende plaatsen. Vanaf hier wandelt u zo naar een prachtig zandstrand. Honden zijn alleen buiten het hoogseizoen toegestaan op het strand.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Prachtige, rustige plek direct aan zee. Helaas staat de camper midden oktober in de schaduw.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Een prachtige, rustige plek met een schitterend uitzicht. De vier afgebakende plaatsen zijn helaas wat krap.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Een prachtige plek, vooral als de zon schijnt. Je kunt er heerlijk wandelen en 's avonds genieten van de zonsondergang. Nu, half oktober, is de plek minder druk.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Prachtige plek met uitzicht op zee. Ik kan me niet voorstellen dat iemand een boete van € 130 moet betalen voor een overnachting. Er zijn geen borden met 'verboden toegang'. We wilden eigenlijk naar een camping in de buurt, maar de navigatie wilde ons via een weg met borden 'verboden toegang' leiden. Dus reden we gewoon rechtdoor en kwamen hier terecht.

Sitecode: 101952

We gebruikten de navigatie om deze plek vandaag te vinden. Helaas zouden we via een smalle weg zijn gereden, gemarkeerd met een bord 'Geen Toegang' (alleen voor bewoners). We reden vervolgens rechtdoor en vonden een prachtige plek, geschikt voor campers.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

De officiële parkeerplaatsen zijn allemaal hellend. De meeste kampeerders parkeren op de reguliere parkeerplaatsen, die ruimschoots aanwezig zijn.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Een erg fijne plek om te verblijven als je een hond hebt. Je kunt er ook heerlijk wandelen. Vanochtend om 7:00 uur was het echter erg rumoerig. Het kan zijn dat de glas- en papiercontainers naast ons werden geleegd. Je hoort ook treinen van de nabijgelegen spoorlijn.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Een zeer goede plek met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een tussenstop. Je kunt er zelfs gratis douchen. Parkeren was wat krap, maar de vriendelijke eigenaar gaf ons een goede routebeschrijving naar het stortpunt. Er is ook de mogelijkheid om iets te eten (momenteel zijn er alleen hamburgers verkrijgbaar, omdat de eigenaar tijdelijk zonder begeleiding is). We raden de plek ten zeerste aan en komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zeer mooie, rustige overnachtingsplek. Ook een gratis loospunt voor grijs en zwart water. Zeer geschikt voor hondenbezitters, aangezien het direct naast een groengebied ligt.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zeer mooie, rustige plek om te overnachten. De plaatsen liggen op een grote weide. Helaas zijn er geen borden, maar we hebben het gevonden met behulp van de foto's.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De toegang tot deze plek is catastrofaal Veel kuilen We keerden om vóór de finish

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Op dit moment wordt deze plek niet aanbevolen omdat er geen water is (noch vers water, noch water om de cassette schoon te maken)

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Relatief rustige, gratis parkeerplaats met mogelijkheid tot het legen van de cassette en grijswater. Helaas was het cassette-leegpunt geblokkeerd en tot de nok toe gevuld (dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt). Het positieve aan de plaats is de nabijheid van de stad. Een zeer goede pizzeria is te voet in vijf minuten te bereiken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer mooie camping, direct aan een rivier. Ideaal als je een hond bij je hebt. Goede gratis WiFi. Sanitaire voorzieningen zijn zeer modern, inclusief toiletpapier- en zeepdispensers. (niet vanzelfsprekend in Frankrijk) Plaats met restaurants en winkels binnen een paar minuten lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer rustige camping aan groot weiland. Door het slechte weer waren hier maar weinig mensen. U heeft veel ruimte voor uw stacaravan. De prijs is ook erg goedkoop. Hond kost niets extra. Het is slechts vijf minuten naar het meer en er is een mooie wandeling rond het meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Positief over deze plek: Vrij goedkoop (tussen €20 en €33), afhankelijk van het seizoen. Douches en wifi (alleen op een bepaald punt) gratis. Schoon sanitair op de camping. Zeer goed restaurant Schoon strand (weg ertussen) Negatief: veel straatlawaai 's nachts en soms zeer luide muziek, vooral in het weekend. Weinig schaduw bij ons, maar aangename wind, die de hitte draaglijk maakt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Er is geen supermarkt meer op dit adres en je mag er niet meer overnachten. We verbleven in het nabijgelegen Italiaanse restaurant en hadden daar een super heerlijke pizza. In Vipiteno zagen we veel stacaravans bij een grote supermarkt.