@Sprinter313

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

We kwamen hier met de gedachte een paar dagen te staan, maar jammer genoeg was de camping nog gesloten. We mochten gratis staan maar de volgende dag zou het heel druk worden met een speciaal kinderprogramma. Dus jammer genoeg vertrekken we morgen weer.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Sitecode: 19541

Vriendelijke ontvangst en voelde ons gelijk welkom. Dit is een ideale overnachtingsplek voordat je de grens oversteekt richting Turkije of Griekenland. Zeer rustige grensovergang.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

2 dagen hier gestaan. Mooi verzorgde camperplaats en vriendelijke gastvrouw Ella

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst van de eigenaar, maar de prijs is verhoogd naar 20 euro voor een nacht, zonder stroom. Voor een nacht prima

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wij hebben hier de nacht doorgebracht en een wandeling gemaakt, veel fietsers en wandelaars, maar na 23.00 was het rustig. Heerlijk geslapen!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie plek, bedankt voor het biertje en de paaseieren:-)

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Top ontvangst, eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken. Wij komen zeker nog een keer terug. Voor de zomer wil hij alles vernieuwen zodat de camperplaats nog aantrekkelijker wordt.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Top ontvangst van eigenaar. We waren hier 1 maart en hebben toen de omgeving verkend. Mooi wandelgebied. Eigenaar is druk met het verbeteren van zijn de camperplaats, nieuwe receptie en douches, dit wil hij voor de zomer gerealiseerd hebben. Wij komen zeker nog een keer terug.

Top plek! stonden alleen maar geen moment onveilig gevoeld. Mooie wandeling gemaakt in de omgeving

De ontvangst was zeer vriendelijk door de eigenaar. Wij zijn daar twee dagen gebleven, hebben daar ook een oude duikboottunnel bezocht op advies van de eigenaar.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Netjes, alles is aanwezig. Zeer landelijk en vriendelijke eigenaar

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Heerlijk gegeten en super ontvangen door Christiano en family.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mooie camperplaats, vriendelijke receptie. Even bellen als er niemand is. het nummer eindigend op 97 is fout 93 correct. Mooie plaats met fort om te bezoeken.

mooie plek, overdag een beetje ruis van de weg.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

we zouden 1 nacht hier verblijven het werden er 4 mooi wandelen in de omgeving. En belangrijk heel veel ijswinkels:-)

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

het lijkt alsof het gesloten is, maar er kwam een vriendelijke man en konden wij gebruik maken van deze mooie plek. dus gewoon genieten

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

ontvangst was zeer vriendelijk. Nino voorzag ons van allerlei informatie over de omgeving.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De andere plaatsen waren vol en het personeel verwees ons naar dit pareltje. De eigenaar was zeer vriendelijk en gaf ons keuze in plaatsen. Heerlijk rustig en gezellig en het belangrijkste geen spoorlijn welke de andere campings als hoorbaar nadeel hadden

Sitecode: 11992

Al meerdere malen bezocht:/) het blijft dan ook een feestje. Goede uitvalsbasis voor de boot Schiermonnikoog en om een mooie fietstocht te maken rond het Lauwersmeer. De prijs is met de voorgaande bezoekjes hoger. Aan het water €19,50 en €17,50 op de andere plekken.

Mooie camping waar wij van harte welkom waren. Eerst een bezoek gebracht aan het zeer drukke St Ives en toen deze plaats opgezocht. Schoon en nieuw sanitair en zeer vriendelijk personeel

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Gastvrij onthaal, we hebben er 3 dagen gestaan en fietstochten gemaakt naar Emmen WILDLANDS en bij Ter Apel. De plaats was zeer ruim. Toiletgebouw zeer netjes. Gaan zeker nog een keer terug als we op doorreis zijn naar Zweden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij waren daar met carnaval, mooie lokatie. Jammer dat het slecht weer was! Fijne bediening in het restaurant.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie cp, sanitair schoon. Zeer mooie omgeving, heerlijk om meerdere dagen te staan. Zijn lopend naar Caatje aan de Lek en daar gedineerd. Advies als je in het donker loop, zorg dat je zichtbaar bent, verkeer rijdt daar nogal roekeloos

Te kort gestaan om een correcte beoordeling te geven. Handige informatiebox met formulieren om geld in te doen. Jammer van het stroomgebruik op deze manier. Had al ingevuld en geld erin gedaan en zag bij het doorlezen van de informatie dat er 2 tarieven gehanteerd werden. Met onze bus van 5.25 en op gasverwarming is dat hoge tarief echt te hoog:-)

Aan de Moezel lag deze cp. Mooie plek om vandaar uit te fietsen. Walnoten kon je daar in overvloed vinden. Een cp waar geen internet is ook niet van de KPN. Dus als je daar staat heb je van niets en niemand last (bellen ging wel). Jammer genoeg weinig te doen in het dorp zelf

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooi weer, aan het water. Het is een mooie Camperplaats op fietsafstand van Stavoren en Hindeloopen. We zijn vorig jaar hier om ongeveer dezelfde tijd geweest en de eigenaren hebben de camperplaatsen verhard en er is nu een plaats voor het ledigen van het chemisch toilet. Een fijne plek in Friesland om terug te komen.

Camperplaats netjes. Na telefoontje met havenmeester alles netjes geregeld. Wij gaan zeker nog een keer terug als het weer iets beter is:-)

Na telefonisch contact konden wij s avonds een plekje uitzoeken op het parkeerterrein van de jachthaven. De volgende ochtend een plekje aan het water. Nette plaats en proper sanitair

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Toeval dat we op deze Camperplaats terecht kwamen. Een hele nette en schone plek aan het water met stroom en dit voor de zeer aantrekkelijke prijs van 13 euro:-) zeer vriendelijk ontvangst en op het gras. Zeker voor herhaling vatbaar. Er is plaats voor 7 campers en het is bij een jachthaven.

Sitecode: 11992

Toplocatie, mooi aan het water gelegen. Vriendelijk ontvangst en schone sanitairvoorzieningen. Wij komen zeer zeker weer terug en dan vandaar uit Schiermonnikoog verkennen. Deze keer met de fiets eropuit geweest in het park en langs de kust. Heerlijk terugkomen op de Camperplaats met een super uitzicht.

Sitecode: 20506

Netjes, schoon en een superplekje achter het restaurant op een grasveld gestaan. Elektra was aanwezig en het restaurant aan het water een aanrader. 25 euro incl. Stroom was aan de hoge kant. Er was ook nog een andere mogelijkheid maar dan stond je hutje mudje voor 15 euro dat is een keuze die je hebt. Wij hebben hier heerlijk geslapen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Lang weekend doorgebracht op deze Camperplaats. Donderdag werden wij zeer vriendelijk geholpen, wij kwamen om 19.30 uur aan omdat we ergens anders voor een vaste deur stonden. De volgende dag ons verblijf verlengt met 2 nachten. Zeer nette plaatsen, schoon sanitair en niet te duur een perfecte combi. Wij gaan zeker nog eens langs:-)

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Gisteren 19.00 ingecheckt. Super vriendelijk personeel en zeer schoon sanitair. Blijven hier dan ook enige dagen staan:-) goede uitvalsbasis voor de fiets. Prijs voorseizoen zeer schappelijk voor deze plek. 60 euro voor 3 nachten inclusief stroom 10 amp en grote staanplaats. Kleinere staanplaats kan ook en is dan 2 euro goedkoper per nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Super schoon, zeer behulpzame havenmeester. Nu 2 weekenden geweest en zeer genoten van alle faciliteiten en musea rondom.