@Sprinterbox

Mercedes
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Terug naar de roots... Ik vond het erg goed, en iedereen was erg vriendelijk. Zo stel ik me kamperen voor. Twee toiletten voor alle gasten, vier douches met klapdeuren, een ruimte waar zowel mannen als vrouwen kunnen doorspoelen. Meer heb je niet nodig. En niet alles staat vol met de chique glamping-menigte van Morelos. Zo hoort kamperen te zijn. Groeten uit Sardinië

Wij stonden begin oktober op deze plek. Helaas hield de een of de ander zich NIET aan bepaalde dingen... dus de zaak werd op korte termijn gesloten (zie foto). Het is een zeer centrale parkeerplaats voor bewoners in de omgeving. Deze vrijdag was het hier ook erg druk met auto's. Campers zijn daar niet welkom of verboden!

Helaas hebben sommige kampeerders het waarschijnlijk overdreven/vrijwel tegenover de begraafplaats. De plek was afgezet met stalen tralies. Toen we in de sprinter aankwamen, patrouilleerde de politie meteen! Een paar meter verderop stond een officieel straatnaambord dat er campers zijn niet welkom. Er is er een in de stad. De stad heeft vermoedelijk nog een parkeerplaats. Het ligt midden in een hoogbouwwijk en heeft een hellingsgraad van ongeveer 10%. Deze stad wil waarschijnlijk GEEN campers voor één nacht.

Het was een heerlijk, hartverwarmend verblijf op deze camping. Mooie mensen hebben een mooie en schone plek om het te delen met hun klanten in een prachtige omgeving. Absoluut een aanrader!

Vandaag een tocht naar de rivier de Acheron. Kristalhelder turquoise water, zwemmen en de zeer aardige eigenaren van de "Taverne Panorama" ontmoet en daar uitstekend gegeten. Het was helemaal niet druk en iedereen was erg relaxed. Taverna bevindt zich aan de linkerkant als u over de brug de stad uit rijdt. Een hele goede bestemming om even af te koelen.

Zeer schaduwrijke plek. Sanitaire voorzieningen en de douches zijn eerder de laagste categorie... niet altijd warm water. Helaas is het campingrestaurant dit jaar gesloten. En we gaan....

Zeer schone plaats voor half augustus. Restaurant Pizzaria is open en iedereen is heel aardig