@Sprotte

2014

Prima veld, alles wat je nodig hebt, voor €12, ik kom graag nog eens terug 👍

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

Kerst 2025: mooie ligplaats in de jachthaven, schone toiletten, helaas extra kosten voor afvalverwerking.

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

Aangekomen op 26 december 2025, helaas gesloten, geen duidelijke beschrijving van de openingstijden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie plek op het sportveld, prijs ok, rustige ligging, zou er zo weer naartoe gaan 👍

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Camping met 7 plaatsen voor campers en caravans, goed sanitair, douches €1. Klein restaurant, visbroodjes, gerookte vis en andere snacks.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

17 mei 2025 Zeer mooie plek, broodbezorgservice, alle faciliteiten top, eigenaresse Monika is een plaatje, Husum is makkelijk te bereiken met de 🚴‍♀️, wij komen terug, H+J uit Osterrönfeld

Het voordeel is de nabijheid van de haven en de stad, vrij duur 240 NOK voor 24 uur geen voorzieningen, openbaar toilet om 9.00 uur nog gesloten, geen mooie omgeving

Gratis parkeerplaats direct aan het meer👍 Aan- en afvoer, watertoilet achter een tankstation, 's nachts rustig, TOP-plek

Mooie parkeerplaats direct aan het meer, toilet aanwezig, veel muggen in juni, rustig omdat er geen WiFi of internet is

Mooie parkeerplaats direct aan de Atlantische weg, gescheiden van de weg door een muur, waardoor het rustig is, geen voorzieningen maar wel een geweldig uitzicht, een aanrader

Parkeerplaats bij de jachthaven, douche 20 NOK 5 minuten, één nacht met elektriciteit 320 NOK te duur voor de service

Personeel zeer vriendelijk, sanitair wordt momenteel vernieuwd, prijs 360 NOK, douche extra, ok voor één nacht

Geweldige ACSI-camping, 21 juni 2024 daar één nacht verbleven, douche 30 NOK, verder alles inbegrepen, prachtig panorama 👍