@Spyder-Dog
- Dethleffs XXL A 9000
- 2017
- Iveco
- Alkoof
Geweldig, een hele goede camping. Ik ben er heel blij mee. Het terrein is bijna vlak. Het is erg schoon en het gras is gemaaid. BEDANKT Er zijn vuilnisbakken voor klein dagelijks afval. Er is zelfs een mogelijkheid om het douchewater af te voeren. GEEN TOILETWATER. De omgeving is net zo geweldig. Wandelen, fietsen en ontdekken is top. Voor zoveel moois zou je € 5 per nacht moeten betalen. HET IS DE MOEITE WAARD.
Waar ben ik terechtgekomen? Aan het einde van de wereld? NEE... in het paradijs. hahaha De oprit is best spannend. De camping straalt PURE ONTSPANNING uit. Geen afvalverwerking. Geen elektriciteit. Alleen maar rust en prachtige bospaden om te wandelen of fietsen. Houd je camping in de herfst in de gaten. Afgevallen eikels kunnen een probleem zijn. EN Houd je hond aangelijnd! Neem je afval mee!
Een prima camping zonder water of afvoer. Ook geen elektriciteit. Geen probleem als je camper zelfvoorzienend is. Maar je profiteert van nog veel meer voordelen. Talloze paden leiden door de (horizontale) wijngaarden. Geen steile hellingen. Wandelen en fietsen op zijn best. Er zijn een aantal leuke restaurants in de omgeving en direct naast de camping. De camping ligt aan een drukke weg. Maar 's avonds is het er rustig!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een hele fijne parkeerplaats boven een sportcomplex. Grote campers vereisen enige voorzichtigheid vanwege de overhangende achterkant. Mijn voertuig van 10 meter heeft het prima doorstaan, met slechts een paar kleine krasjes. Wie de oprit weet te bereiken, wordt rijkelijk beloond. De plek is geweldig! Hond, fiets, wandelschoenen... allemaal top. Rust en stilte... rust en stilte - geweldig! De stroomzuil – hoewel ik hem niet nodig had – werkt.
Bravo!!! Een erg fijne, volledig uitgeruste camping (toiletten, water, elektriciteit en grijswaterafvoer). Er is slechts één klein probleempje. Een "local" met zijn oudere, omgebouwde camper blokkeert al een tijdje de elektriciteitspaal (het is duidelijk zichtbaar). Jammer voor het publiek. Hij was aan het klussen aan zijn camper en vond het niet erg om gestoord te worden. Behalve dit... Dank aan de gemeente voor het beschikbaar stellen van zo'n plek.
Een goede camping. De prijs voor 2(!!!) personen is € 15,50. Ik ben alleen en betaal toch de prijs voor 2 personen. Mijn hond (geen toeslagen/douches, zittend op een stoel, geen poepzakjes, etc.) betaalt echter € 1 om het "heilige terrein" van de camping te mogen betreden. De voorzieningen voor het aan- en afvoeren van afval zijn erg goed. Het personeel is vriendelijk. De campings zijn geweldig. Ik ben tevreden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Zeker 5 sterren ‼️ Wat een paradijs heeft de gemeenschap daar gecreëerd. Ik reed bijna voorbij de kleine oprit. Maar na de oprit... GEWELDIG De parkeerplaats heeft geen water of afvoer, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de rust, de groene ruimtes en de wandel- en fietspaden. GEWELDIG GEWELDIG GEWELDIG, lieve gemeenschap. Dit maakt vakanties leuk. DANK U WEL!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden