@Spyder-Dog
- Dethleffs XXL A 9000
- 2017
- Iveco
- Alkoof
Geweldig, een hele goede camping. Ik ben er heel blij mee. Het terrein is bijna vlak. Het is erg schoon en het gras is gemaaid. BEDANKT Er zijn vuilnisbakken voor klein dagelijks afval. Er is zelfs een mogelijkheid om het douchewater af te voeren. GEEN TOILETWATER. De omgeving is net zo geweldig. Wandelen, fietsen en ontdekken is top. Voor zoveel moois zou je € 5 per nacht moeten betalen. HET IS DE MOEITE WAARD.
Waar ben ik terechtgekomen? Aan het einde van de wereld? NEE... in het paradijs. hahaha De oprit is best spannend. De camping straalt PURE ONTSPANNING uit. Geen afvalverwerking. Geen elektriciteit. Alleen maar rust en prachtige bospaden om te wandelen of fietsen. Houd je camping in de herfst in de gaten. Afgevallen eikels kunnen een probleem zijn. EN Houd je hond aangelijnd! Neem je afval mee!
Een prima camping zonder water of afvoer. Ook geen elektriciteit. Geen probleem als je camper zelfvoorzienend is. Maar je profiteert van nog veel meer voordelen. Talloze paden leiden door de (horizontale) wijngaarden. Geen steile hellingen. Wandelen en fietsen op zijn best. Er zijn een aantal leuke restaurants in de omgeving en direct naast de camping. De camping ligt aan een drukke weg. Maar 's avonds is het er rustig!
Een hele fijne parkeerplaats boven een sportcomplex. Grote campers vereisen enige voorzichtigheid vanwege de overhangende achterkant. Mijn voertuig van 10 meter heeft het prima doorstaan, met slechts een paar kleine krasjes. Wie de oprit weet te bereiken, wordt rijkelijk beloond. De plek is geweldig! Hond, fiets, wandelschoenen... allemaal top. Rust en stilte... rust en stilte - geweldig! De stroomzuil – hoewel ik hem niet nodig had – werkt.
Bravo!!! Een erg fijne, volledig uitgeruste camping (toiletten, water, elektriciteit en grijswaterafvoer). Er is slechts één klein probleempje. Een "local" met zijn oudere, omgebouwde camper blokkeert al een tijdje de elektriciteitspaal (het is duidelijk zichtbaar). Jammer voor het publiek. Hij was aan het klussen aan zijn camper en vond het niet erg om gestoord te worden. Behalve dit... Dank aan de gemeente voor het beschikbaar stellen van zo'n plek.
Een goede camping. De prijs voor 2(!!!) personen is € 15,50. Ik ben alleen en betaal toch de prijs voor 2 personen. Mijn hond (geen toeslagen/douches, zittend op een stoel, geen poepzakjes, etc.) betaalt echter € 1 om het "heilige terrein" van de camping te mogen betreden. De voorzieningen voor het aan- en afvoeren van afval zijn erg goed. Het personeel is vriendelijk. De campings zijn geweldig. Ik ben tevreden.
Zeker 5 sterren ‼️ Wat een paradijs heeft de gemeenschap daar gecreëerd. Ik reed bijna voorbij de kleine oprit. Maar na de oprit... GEWELDIG De parkeerplaats heeft geen water of afvoer, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de rust, de groene ruimtes en de wandel- en fietspaden. GEWELDIG GEWELDIG GEWELDIG, lieve gemeenschap. Dit maakt vakanties leuk. DANK U WEL!!
Geweldig, geweldig, geweldig 👍 Een hele goede camping in een prachtige omgeving. Wandelen, fietsen of gewoon ontspannen... allemaal op zijn best. BEDANKT aan de community!!!!!
Een mooie en schone camping. Ook zeer geschikt voor kinderen. Aan de overkant van de straat (een speelstraat!!!) is een zeer schone speeltuin en een grote, vast geïnstalleerde tafel met banken om te eten, enz. Er is voldoende elektriciteit beschikbaar. De camping ligt volledig beschut onder grote bomen. Dit heeft voordelen bij zeer warm weer, maar kan ook een nadeel zijn. 's Avonds is het er erg rustig... overdag is de drukke weg niet te lawaaierig.
Zeer rustige (avond)parkeerplaats. Op een steenworp afstand van de oude stad. Eet, drink en zie zoveel je wilt. GEWELDIG 👍. Het kasteelpark is heerlijk om te ontspannen. MAAR... DE PLAATSEN ZIJN KORT (max. !! 6 meter!!) EN SCHEUREN ‼️ Alleen al de stad Fürstenau is een bezoek waard. 🤗
Een hele fijne camping! Omdat het buitenzwembad permanent gesloten is (vanwege bouwvallig materiaal), is er meer dan voldoende ruimte voor kampeerders. Helaas is er door de sluiting geen vers water of douches! Er is elektriciteit beschikbaar op vier verharde plaatsen. De rest van de "kampeerplaatsen" (de voormalige parkeerplaats van het buitenzwembad) zijn goed onderhouden (😂) grasvelden. De omgeving is perfect voor fietstochten en honden. GEWELDIG!
Wie gaat dat betalen?? De stad Eckernförde is schaamteloos!!! Ik zou er graag rondslenteren en eten. MAAR De parkeerplaats is veel te duur met de toeristenbelasting. Dat geld kan ik me niet veroorloven. Dag Eckernförde 🤮🤮
GEWELDIG !! Een hele mooie camperplaats. Maar geen water en elektriciteit. Het gebied is goed geplaveid en beplant. Helaas worden de weinige parkeerplaatsen door buurtbewoners voor eigen doeleinden gebruikt. Er zijn volop wandelmogelijkheden in de omgeving (aan de overkant van de straat). De hond zal blij zijn 😁. Dank u wel, stad Krefeld. 🥰
Zeer mooie parkeerplaats. Een echte aanrader voor één nacht. Afvalwaterafvoer en vers water beschikbaar. Overdag dienen er in het sportgebouw toiletten beschikbaar te zijn. De sportfaciliteit is gedeeltelijk bruikbaar voor kinderen. Nauwelijks verkeerslawaai. De parkeerplaats is geasfalteerd. DE AANBEVELING!!!
De camping verdient met gemak 5 sterren. Een geweldige plek waar alles klopt. Staanplaatsen … bovenaan Sanitaire voorzieningen … top Omgeving … top Aanvoer + afvoer … bovenaan Personeel … bovenaan BETER KAN HET NIET ‼️ BEDANKT
Een geweldige parkeerplaats. Rijd rustig en volg de borden (!!!). Het wordt hier en daar wat krapper, maar het werkt ook met mijn camper van 9,00 meter. Het doel is de droom van elke camperaar. Zeer ruime en mooie plaatsen met elektriciteit (automaat). Het afvalverwerkingsstation is TOP! En stilte. De parkeerplaats ligt direct in een bos. Dit is hoe ik wil dat elke camperparkeerplaats eruit ziet. DANK AAN DE SCHIETENCLUB!!!!
Een geweldige parkeerplaats. 👍 Het sanitair is brandschoon. De aan- en afvoer is GEWELDIG ‼️ De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen of fietsen. DANK AAN DE GEMEENSCHAP. 👍👍
Het wordt er niet beter op!! De camping verdient 6 sterren. De plaats is erg ruim. Alles is zeer goed onderhouden. Mooiste sanitair!!! zeer grote en vlakke plaatsen voor caravans en stacaravans. De uitrusting van de staanplaatsen op zijn best. Gazon .. water .. elektriciteit .. WATER WATER !! Uitstekend afvalstation voor stacaravans en mobiele toiletten. EEN ENORME, ZEER OMHEINDE BUITENRUIMTE VOOR HONDEN.
De voetafdruk is relatief horizontaal. Geen elektriciteit en geen verwijdering. De parkeerplaats is gelegen op parkeerplaats P3. Dit is 's nachts in het donker! Het wandelen/fietsen/ravotten met de hond etc. zijn uitstekend. Supermarkten dichtbij. Het mijnmuseum is geweldig. Samenvatting: Iedereen die volledig zelfvoorzienend is en geen problemen heeft met de perfecte nacht, is hier in goede handen.
erg leuke camping. vriendelijk personeel. Dit heeft natuurlijk zijn prijs: Camper: € 12 Per. Persoon: € 5,50 Hond: € 3 (de prijs 11, - € inclusief 2 personen is niet correct) MAAR HET WAS MOOI OP DE CAMPING!
De plaatsen zijn zeer goed. De keuze is beschikbaar ... schaduwrijke plekjes ... Solar plaatsen !! Elektriciteit is overal beschikbaar. Fietsen is heel goed mogelijk.
Het welkom was warm Noord-Duitse. De plaatsen met de hele omgeving net aan te bevelen. n.