@St3fan
Lid van Campercontact sinds 2020
Leek volgens de reviews een rustige plek. Dat is het niet. Je staat strak aan een landweggetje waar continue toch nog auto's en vrachtwagens langs je camper racen. Zorgt voor veel herrie. Ook geluidsoverlast van blaffende honden. Kost 10 euro, je kunt betalen via de website van het museum.
Niet voor overnachting!! Overal staan borden verboden te parkeren tussen 02-06 uur, ook voor campers!

Had toch wel wat meer van de camping verwacht. Douche-toiletruimte vol ongedierte aan het plafond en rondvliegend en ook spinnenwebben op ooghoogte. Doucheknop moet om de 9 seconden ingedrukt worden, en wisselt steeds tussen temperatuur. Ook veel kapotte verlichting in servicegebouw. WiFi ontbreekt op camping, erg donker terrein. Wel korting met ASCI pas.
Erg hoog geprijsd. Wij stonden hier op 30 september en de bewegwijzering is erg slecht. Na het seizoen staat het platform vol met plezierjachten en is de plaats voor de campers verplaatst naar een parkeerterrein waar voor campers plaats is voor circa 3-4 wagens, waarbij je hutjemutje op elkaar staat. Wel erg schoon sanitair, douchen is minstens 5 minuten lopen.
Een aanrader. Rustig en centraal gelegen langs de 340, met verlichting. Mogelijkheid tot het maken van een kampvuur. Van het verkeer heb je dankzij de verhoogde scheiding vrijwel geen last en droogtoilet is verzorgd.
De enige verlichting is de verlichting van het fietspad, ook het droogtoilet is niet verlicht. Toch ruimte voor een (zeer kleine) wandeling met uitzicht op het meer. Prima als overnachting voor een nacht, maar de weg is wel hoorbaar.
Even helemaal tot rust komen kan hier perfect. Goed bereikbaar vanaf de E6; waar je 's nachts nauwelijks last van hebt; soms hoor je vrachtwagens of auto's. Er is geen verlichting en het is echt pikkedonker zonder lichtvervuiling. Genoeg ruimte en toilet en afvalbak aan het begin van de mix-parking. Echte aanrader!
Ietwat afgelegen, maar erg nette, grote camping. De plekken aan het water zijn duurder. Er zijn meerdere douches en toiletten beschikbaar, al zijn die aan het eind van het park gedateerd en loop je snel de viezigheid van buiten naar binnen. Mooie plek voor wandelingen. In het laagseizoen was de receptie alleen open in de ochtend van half tien tot tien.
Werkelijk een fantastische plek. Het gevoel van wildkamperen, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik. Een erg schone douche en toiletten zijn aanwezig, en mogelijkheid tot lozen van afvalwater en toilet. Daarbij ook stroomvoorzieningen en het prachtige uitzicht op het haventje van Haparanda. Netjes en totaal niet duur; voor zo'n 15 euro heb je alles.
Dit was onze eerste stop van onze Scandinavië reis. Zeer rustig en erg mooie locatie. Erg schone wc, maar verder geen voorzieningen voor campers. Absolute aanrader, midden in een mooi Zweeds dorp.
Erg vriendelijk welkom. Prijs ligt toch wel hoog en voor de douche moet bijbetaald worden (NOK 10 voor 5,5 minuut). Het voldoet in de basis met perfect uitzicht en alle voorzieningen. Rustig in de avonduren en goed verlicht.
Vriendelijk ontvangst, maar niet veel faciliteiten. Sanitair is wel iets gedateerd, maar voldoende schoon. Bij veel regen wordt het drassig op het terrein. Prijs ligt wat aan de hoge kant maar aardige behulpzame man.