@Staanasonga
De camperplek ligt aan een kleine aanmeer plaats voor charter boten. liefelijk. Er is plek voor 5 campers aan het water, maar achter het gemeentehuis zijn er meer plaatsen. De burgemeester kwam rond 19.00 uur zelf het campergeld ophalen. €6,00 zonder electra. Er is een nieuwe sanizuil geplaatst, elektriciteit is aan de kade te verkrijgen. We hebben bij de auberge aan de overkant van de weg gegeten. Een aanrader. Geen problemen tijdens de nacht.
Hoe fijn is deze plek. Zowel op de heen als de terug reis naar/van Corsica kun je hier veilig en gratis staan. Je kunt je toilet legen en het schijnt ook te kunnen douchen maar dat hebben we niet onderzocht. Wij zijn 1 km gaan lopen en hebben werkelijk heerlijk gegeten bij het restaurant Gallodivo pizzaeria restauranto. Lieve, vriendelijke en eerlijke mensen met liefde voor hun restaurant.
Deze camping is aangenaam. De eerste indruk is schoon, netjes en we worden vriendelijk geholpen. De prijs klopt niet helemaal. We betalen voor een grote plek €23,00 exclusief toeristenbelasting. voor een nacht is de prijs dus €24,50. neemt niet weg dat het een prettige plek is om te verblijven. Op ongeveer 400 meter is er een super restaurant Vento e basilicum, een aanrader.