@Stampy
Gepensioneerd en vaak op reis in Europa. Vooral in voor- en naseizoen.
- 2014
- Hymer integraal EX512
- 2012
Wat een mooie camperplaats. Prachtig uitzicht op de haven, Hattum op loopafstand, Zwolle en Kampen op fietsafstand en de IJsseldelta als toegift. Beste bewijs is dat ze alle nachten vol staan. Prima en schoon sanitair. En dat voor €24 per nacht inclusief elektra.
Mooie camping met voldoende schaduw en zonplekken. Ruime plekken en mooi vlak. Aan meer waarin kan worden gezwommen. Mooie omgeving om te fietsen. Winkels en stad op loopafstand. Gedeeltelijk nieuw sanitair, schoon en netjes. Maar geen wc papier. Receptie is tussen 12 en 14.30 gesloten. terrein afgesloten met slagboom.
Sitecode: 21977
mooie camperplek voor 4 campers. Helaas is de servicezuil nog steeds stuk. Mooi uitzicht, fietsen tussen de wijngaarden met mooie wijnchateaus en gratis camperen.
stampt Prima camping met ruime plaatsen op mooie plek op eiland in de Loire. Keuze uit schaduw of veel zon. Vriendelijke ontvangst. Spreken goed Engels. Schoon en net sanitair. Chateau Amboise op loopafstand. Goed beveiligd.
hele mooie camperplaats met goede en schone voorzieningen. Aardige gastvrouw, mooie omgeving voor wandelingen en fietstochten. Absolute aanrader
We staan hier voor 1 nacht. Prima camping ook voor langer verblijf. Op loopafstand van leuk plaatsje. Camperplaatsen bij sportveld. Voorzieningen gedateerd maar voldoende en netjes. Ruime plaatsen op camping. Douchen gratis. Met twee personen en camper 140 DK
Camping in mooie fietsomgeving met vriendelijke eigenaren en goed sanitair. Aangewezen plekken op velden met beperkt schaduw. Heerlijk zwemmeer aansluitend aan de camping. Waddenzee op fietsafstand.
Fijne rustige camping grenzend aan meer om te zwemmen. De omgeving is glooiend en prima om te fietsen. Veel vaste plekken in het bos en 5 camperplekken met uitzicht op het meer. Het grotere veld voor passanten loopt erg scheef en heeft geen schaduw. Het sanitair is schoon, maar heel basaal. De douches bestaan uit een dochebak met gordijn. Erg vriendelijke eigenaren. Ideaal voor rustzoekers.
Rustige camping met voldoende schaduw. Enig achterstallig onderhoud aan toiletten en huisjes. Meerdere vaste staplaatsen en huisjes.