@Stan-S
- 2012
GESLOTEN EN WONINGEN STAAN LEEG !!
Prima camping, de duurste maar niet de beste van de 26 die wij bezocht hebben tijdens onze 6 weekse rondreis. 530 NK excl. douche per dag.
Wij bezoeken al ca. 15 jaar jaarlijks ongeveer 30 Campings of Camperplaatsen in binnen en buitenland. Maar zo compleet, netjes en aandachtsvol hebben we niet eerder meegemaakt! Aan alles is gedacht en aanwezig, bijvoorbeeld zeepdispensers in de douche voor zowel haar als huid!! Wat een passie hebben deze eigenaren om het de aanwezigen naar hun zin te maken, TOP, TOP, TOP. Deze locatie verdiept ook de hoogste waardering van het NKC!!
Super plaats aan de 1, je betaald voor de standplaats (voor 24 uur) en verder voor wat je gebruikt aan water en stroom. Werkt m.b.v. een handig geautomatiseerd systeem. Wel even goed lezen en geduld tot de 2 bonnetjes en de tegoedkaart is uitgedraaid. Elektra apart te kiezen en betaaltegoed op te zetten, wat over is bij vertrek kun terug boeken op je kaart zodat het wordt terug betaald. Ik heb gemerkt dat niet iedereen dat doet of begrijpt.
Ruime plaats aan een meer, als doorreis camping goed. Voor Camper, 2 personen, elektra en WiFi (excl. douche munten) 425 NK per nacht.
Prima Camping op boomrijk grasveld met diverse veldjes omgeven door hagen. Zeer ruime plaatsen, net sanitair, goede WiFi, met elektra 260 Dkk per nacht ( ca. €35). We hebben fietsroute 8 gevolgd richting Flensburg, loopt deels langs de kustlijn en door een bos, aldaar soms stevige klimmetjes.
Ruime plaatsen, een doorreis plaats en daarvoor zeer geschikt. Stroom kost 50NK, tarief voor het overige inmiddels 380 NK. Goede WiFi, net sanitair maar wat beperkt voorzet aantal plaatsen.
Keurig verzorgde Camping met ruime plaatsen, idem sanitair. Wij houden van fietsen en wandelen en dat is vanaf de Camping niet mogelijk omdat je altijd via de drukke E6 moet. Misschien mag het wel maar op deze drukke weg wilde we dat niet omdat je voor de eerst mogelijke afslag naar rustigere wegen toch een heel stuk over de E6 moet. WiFi wisselend. Inclusief stroom 390NK
Zeer rustige locatie, in doodlopende weg, ruime plaatsen, zelf plaats uitzoeken, mooi systeem van aanmelden en betalen. 380 NK inclusief alle voorzieningen. Uitstekende Wifi.
Zeer ruime plaatsen, keurig onderhouden terrein en sanitair. Een dame voor aanmelding en betaling en een veld “Directeur”, die bepaald je plaats en dat is anders dan logisch zou zijn. Dat nemen we maar voor lief. WiFi wat minder stabiel, verder alles prima in orde. We fietsten hier vandaan 19 km enkel om Torghatten te bezoeken ( te beklimmen), vonden we zeer de moeite waard! Prijs inclusief stroom 400 NK, verder alles gratis.
Ruime plaatsen, net en ruim sanitair, WiFi wisselend, inclusief stroom en extra betalen voor warme douche nu 390 NK. Vanaf deze Camping met E bike Vega Eiland en Peter Dass museum bezocht.
Mooie locatie, goede WiFi, net sanitair, restaurant met simpele maar heerlijke gerechten. Afhankelijk van de plaats mooi uitzicht op het Fjord en de aankomst en vertrek van de Ferry. Voor de stroom betaal je 100 NK !! Zonder stroom 375, met 475 NK, is ook voor Noorse normen duur.
Ruime plaatsen, prima WiFi, toilet en douche, van de weg hadden wij geen last. Prijs nu 350 NK alles inclusief. Je hoeft echt niet te reserveren, bij aankomst eigenaar bellen en deze komt later afrekenen.
Zeer ruime plaatsen met nette voorzieningen, je kunt zelf kiezen met of zonder stroom (aparte plaatsen), zelf plaats te kiezen. Afrekenen kan in de avond van 20-21 uur of via weergegeven QR code. Prijs met stroom is nu 400 NK
Prachtige, rustige plaats aan de Noord Zee op het zuidelijkste puntje van de Lofoten. Elektric, water en een prima WiFi. 300 NK.
Wat een mooie en keurige locatie, we waren er om ca. 12 uur en konden een plaats aan het water innemen. Uitstekende voorzieningen, prima Wifi, zeer vriendelijke ontvangst en uitleg. We bezochten met de e-bike Henningsvaer, enkel ca. 12 km.
Stroom en WiFi zijn voor ons het belangrijkst en dat was prima, tevens op de voorste rij mooi uitzicht op het fjord, als je op tijd bent heb je de plaats voor het kiezen. Prijs nu 395 NK incl. stroom en WiFi, warm douchen met muntautomaat voor NK. 9 km van Svolvaer met de e-bike bezocht, mag wel maar E10 is wel druk, helm en veiligheidsdienst hesje aanbevolen.
Wij waren hier half juli, afgeladen vol voor de prijs van 510NK met stroom en gebruik van toilet en douche. Helaas geen WiFi zoals wel vermeld stond !!! Omdat er in de omgeving geen alternatief was toch een nacht gebleven. Voor ons geen herhaling waard.
Zeer ruime plaatsen, prijzen en faciliteiten aangepast. We betaalden 440 NK incl. elektra, goede WiFi, douche en toilet gebruik. Voor het gebruik van wasmachine en droger betaalde we voor elk 40 NK. Omgeving niet bijzonder als tussenstop prima.
We hadden deze locatie gekozen om met de e-bike naar de top van de Trollstigen te rijden, dat is uitstekend gelukt (14,5 km tot het ontvangst centrum en nog ca. 2 km de top, omringd door sneeuw. Een prachtig uitzicht op de weg met haarspeldbochten en watervallen! We waren om ca. 08.00 uur boven om de drukte voor te zijn en ook dat was een goede keuze. Prima camping met uitstekende WiFi, inclusief elektra en gratis douche’s en toiletten voor 300NK
Ruim opgezet, zoek zelf een plaats, vanaf 16.00 uur receptie open, bij het staafkerkje, een Coopwinkel en toeristeninformatie. Basisprijs nu 290 NK, stroom 80 NK, douche 10 NK voor 3 min. Geen schotel ontvangst.
Bij aankomst kun je van staan waar je wilt, geen vaste indeling. De eigenaar komt zelf langs om te betalen. WiFi goed, sanitair oud maar netjes. Inclusief stroom betaalde we 420 NK per nacht. Voor ons een doorgangs locatie op weg naar het veel mooiere westen.
Wat een rustige ruime plaats met uitstekende WiFi. Er zijn geen toiletten en douches, elektriciteit 50 NK extra. Dus met stroom 350NK per nacht. Wij hebben deze gekozen om Preikestolen te bezoeken, met E- bike goed te doen, 16 km enkel tot start van de pittige wandeling (beklimming).
Deze plaats ook vorig jaar 2 maal als tussenstop gebruikt, uitstekend. Met stroom, prima WiFi, nette toilet ,douche, afwasplek . €25 contant.
Bij aankomst schrokken we, voor ons “Fort Oranje van Denemarken”, voor degene die dat niets zegt een verzamelplaats van oude caravans en campers die niet meer rijklaar zijn. Daar omheen heel veel troep bij de meeste verblijven. Toch een nachtje gebleven maar ik zou zeggen haal dit adres van de site want hier worden weinig mensen blij van. Door de aanwezige personen kregen we een onveilig gevoel, maar er is gelukkig niets voorgevallen.
Uitstekende Camping met ruime plaatsen en keurig nette voorzieningen, zuid/west onder Hamburg. Vanwege afsluiting van de Elbetunnel de volgende ochtend om 08.00uur 35 km door Hamburg. Door vele stoplichten een uur nodig om weer op de 7 richting Denemarken te komen. Uitstekende WiFi.
Al veel over gezegd, als WiFi goed was zouden we een 5 geven, ligt reeds glasvezel voor de deur maar zoals vaak laat het aansluiten nog op zich wachten.
Ruim opgezette CP / Camping aan de rand van Groede. Goede en schone voorzieningen en goede WiFi, inclusief stroom waren we voor 3 nachten €85,20 incl. stroom en alle kosten. Op ca. 5 km vanaf het strand tussen Breskens en Cadzandbad.
Kleinschalige nette CP met keurige voorzieningen, goede schotel ontvangst en uitstekende WiFi.
Ruim opgezette CP met ruime plaatsen, uitstekende WiFi. Ligt in een regio met veel intensieve veehouderij wat je afhankelijk van de wind richting goed kunt ruiken en brengt ook vliegen met zich mee.
Alles is al gezegd, top plaats. €19 inclusief stoom.
Zeer rustige CP welke zeer ruime plaatsen kent. Keurig onderhouden sanitair, goede WiFi, veel reserve plaatsen, vriendelijke ontvangst en informatie.
Keurig verzorgde , zeer ruim opgezette CP gelegen aan buitenrand van Dommelen (Valkenswaard). Goede WiFi, keurige nette douche en toiletten.
Geweldige CP met ruime plaatsen, 8 A stroom, prima WiFi, 2 nette toiletten,2 nette douches, 2 afwasplaatsen en een prachtige fietsomgeving, Dit alles voor de schappelijke prijs van €18 per nacht!!!
Slagboom is gesloten bij aankomst, melden bij de chalet een stuk verder op het terrein. Je kunt zelf een plaats zoeken en per pin betalen 198 DK. Echte doorreis lokatie. Onderhoud sanitair matig, op dit moment wordt er gewerkt aan uitbreiding van het sanitair (4 douche/toilet combinaties is te weinig).
Kleine camping, kleine plaatsen zonder WiFi en alleen op plaats 1 en 9 schotel ontvangst. Niet van deze tijd. Zeer vervelende kasseien in de weg er naar toe.
Nette ruim opgezette camping met dagelijks veel wisselingen. Ook hier niet vol. prima WiFi en schotel ontvangst. Prijs voor Camper met 2 personen excl. douche (15 NK ) incl. stroom 475 NK, het record voor ons in Noorwegen! Voor ons was Lillehammer niet bijzonder.
In de beschrijving staat eenvoudige Camping, dat kan ik niet aanpassen maar het is een super plek met een sanitair gebouw wat ik niet eerder gezien heb op een camping. 7 badkamers waarvan 1 voor minder validen. Elk Ca. 3 x 2 meter met toilet, wastafel en douche alles nieuw! Incl. zeep, papier voor handen drogen en toiletpapier. Prima WiFi en schotel ontvangst. Prijs is alles inclusief. Mooi uitzicht over de omgeving krijg je er gratis bij!
Keurig verzorgde Camping met zeer ruime plaatsen, zelf uit te zoeken bij aankomst. Prijs met stroom en uitstekende WiFi (ook om TV te kijken) 400 NK exclusief douche munten van 20 NK per munt. Mooie omgeving, fietsen naar Andalsnes 10 km. We zijn met e-bikes naar prachtige uitkijkpunt Litlefjellet gefietst, het laatste stuk is nog een stevige klim te voet maar zeker de moeite waard!! Op en neer Ca. 55 km fietsen plus de klim en afdaling te voet!
Camping loopt in de namiddag snel vol, maar hij is altijd open en er stonden dan ook Campers op niet legale laatsen. Kennelijk wordt dit getolereerd, brengt allemaal geld binnen lijkt het motto. Onderhoud sanitair matig, zowel schoonmaak als technische staat. WiFi prima. prijs excl. douche 430 NK. We stonden op plaats 3 daar werkte onze schotel (TV). Omgeving voor ons niet bijzonder.
Prima camping met nette voorzieningen, hartelijke ontvangst mooi gebied. Met de e. bike naar de Kjendal gletsjer gereden 20 enkel. Je bent dan met zo snel als met de auto of camper vanwege de smalle weg en vertraging door tegen liggers. Vanaf camping links tot einde van de weg te rijden of fietsen . Op de camping helaas geen satelliet TV ontvangst en WiFi is te zwak om TV te kijken. verder uitstekende lokatie.
Keurige CP, ook caravan’s toegestaan. Prijs is inmiddels 440 NK maar alles inclusief, prima WiFi, stroom, toilet, douche, afwas gelegenheid en prima wasmachine en droger gratis te gebruiken (nooit eerder meegemaakt). Fietsen langs het fjord aan de overzijde van de CP aan te bevelen (een klein stukje over de 5 wat is toegestaan), kan tot Vassenden ca. 25 km enkel. Aan de CP zijde slechts een deel fietspad naar Vassenden
Camping gelegen tussen bergen, hierdoor geen satelliet ontvangst mogelijk. Beschreven aansluitpunten voor coax zijn er niet. Er is wel WiFi maar als het druk is en vele willen tv kijken via WiFi dan is de capaciteit te beperkt. All in betaalde we 370 NK per nacht met 2 personen. Sanitair is bouwkundig matig er wordt wel meerdere malen per dag schoon gemaakt. Per e-bike stevige ritten gemaakt naar Stegastein, Flam naar Myrdal en Otternes.
Keurige stads camping plaatsen niet erg groot, alles wel prima geregeld. Rond het middaguur aankomen anders is hij vol! Uitstekende WiFi, keurig sanitair, douche zit nu in de prijs. Met stroom 450NK per nacht. Van hieruit per fiets (E bike) de omgeving verkend. Wel stevig klimmen en dalen.
Goed verzorgde Camping met 10A stroom en gratis WiFi. Van hieruit stevige fietsroutes afgelegd, o.a naar een dorpje net onder Ovre Eidford (ben de naam even vergeten) 10 km berg op via deels goed berijdbare gravel weg. Daarna 10 km berg af terug. Onderweg prachtige uitzichten en watervallen. Restaurantje met kleine kaart bij de Camping o.a. heerlijke pizza’s.
Ruim opgezette SVR Camping, alles keurig onderhouden, vriendelijke Nederlandse eigenaar en beheerders. Beperkte vrijgelegen fietsroutes, wel veel wandelroutes. Als SVR lid betaalde we met 2 personen 305 NK all in. Prima gratis WiFi.
Nette, ruim opgezette Camping. 16A stroom, zelf plaat zoeken, keurig sanitair. Van hier uit te voet de waterval bezocht, wel pittig gezien matige kwaliteit van de route en slecht aangegeven, ca. 2 uur totaal onderweg. Verder is er in die omgeving niet veel te zien. Voor doorreis prima.
Uitstekende CP voor doorreis, stroom, douche, toilet, afwasplaats, water, stort voorzieningen en uitstekende WiFi €25. Eigenaar zeer vriendelijk en woont er bij. In de gebouwen er achter zitten enkele bedrijven waaronder een dierenarts. Dit maakt een wat rommelige indruk, geen last van.
Leuke, zeer rustige plaats bij leuke mensen in de tuin. €10 zonder stroom, €12 met stroom (10 A). Verder geen voorzieningen. Contant betalen.
Wat een nette ruime locatie. Betalen kan ook ter plaatse met pinpas 185 DK met elektra. Super WiFi zelfs om TV te kijken. Bij aankomst eerst een pasje halen bij de beheerder in het Chalet , hiermee kun je de slagboom openen. Bij vertrek pasje in de brievenbus.. 4 zeer ruime douches met toilet en badmeubeltje. 👍🏻👍🏻👍🏻
Vriendelijke ontvangst op ruim opgezette nette Camping met prima voorzieningen. Goede gratis WiFi, stroom 16 A kost €4 per dag extra.
SVR Camping met nette ruime plaatsen en goede WiFi. Er is geen grijswater loospunt voor Campers (handmatig in stortplaats chemisch toilet). Orde en netheid in en rond toilet/doucheruimte /afwasplaats zou wel wat meer aandacht mogen krijgen. Met 2 personen inclusief stroom €24,30 per nacht. Speciale douche munten kan je kopen.
Ruim opgezette SVR camping met goed sanitair en WiFi. Stortplaats voor grijs water niet aangegeven maar is in het groot rooster ca. 5 m voor het toiletgebouw. Chemisch toilet te legen aan de noord zijde van de schuur (ook niet aangegeven).
Zeer rustige, keurige CP met prima WiFi, keurige toiletten en douches, afwasplaatsen, fietsenstalling, handige QR code voorbetaling. Zeer klantvriendelijk dat er geen vertrektijd wordt gehanteerd wanneer het niet vol staat !!! Compliment voor deze jonge ondernemers die zelf ervaring hebben als Camper gebruiker.
Mooie locatie op “niveau “. Goede WiFi, pittige wandel en fietsroutes. Stroom en water via euromunten automaat verkrijgbaar.
Rustige CP gelegen bij het gemeentehuis met Lidl op een steenworp afstand. Je staat op asfalt met voldoende ruime plaatsen, leuke fiets en wandelroutes om ook Zwitserland vanuit Duitsland te bezoeken. Uitstekende WiFi met code via het parkeerticket verkregen. €10 per nacht plus kosten voor water en stroom via munt automaten.
Na 6 jaar waren we er opnieuw, nog beter geworden !! Zeer behulpzaam en vriendelijk echtpaar, alles super netjes, goede WiFi, rustig gelegen..
We stonden 1 mei 2024 voor een gesloten poort. Bij navraag bleek het zwembad en camping pas 8 mei open te gaan i.p.v. de vermelde 1 mei.
Sitecode: 19571
Wat een prachtige CP met stroom ( denk aan €0,50 munten) water €0,10 per 10 ltr. Prima free WiFi . Per nacht nu €15, wordt s’avonds opgehaald. Nette, rustige plaats aan de Rijn.
Geen WiFi bij de camper, wel rond de receptie. Sanitair eenvoudig, stroom en drinkwater bij de standplaats. eenvoudig pizza restaurant aanwezig, smaakte prima. Trein station op kleine afstand met frequente vertrektijden
Waren er afgelopen dagen, wat een ruime plaatsen met privacy door de tuinen. Mooi verharde plaatsen met kunstgras en gras voor de deur. Prima WiFi, keurige toiletten , douches en afwasplaatsen met goed heet water.
Mooie locatie om Luneburgerheide te bezoeken. Alles keurig verzorgd, ruime douche, indien langer dan 4 min. gebruik extra betalen. Stoom extra betalen, €0,60/kWh. Wij waren er rond het middaguur, €7,00 extra omdat we voor 15.00 uur waren. Totaal voor 2 nachten daardoor €62. Prima restaurant op het terrein.
Wij stonden op de Camping, ruime plaatsen. (CP is onaantrekkelijk, stond niemand). Niet gereserveerd maar plaats genoeg. Info bij aankomst kon beter, te veel regels wat niet vriendelijk overkomt. Omgeving viel ons tegen, niet voor herhaling vatbaar. Ondanks de stevige prijs nog extra betalen voor WiFi (€2,50) en douche (€1 voor 4 min.).
Prima camping, ruime plaatsen tussen tuintjes. Netjes verzorgd wel stevige prijs €45 per nacht. Voor waterliefhebbers ideaal.
Wij waren hier 14 augustus tot de slagboom, daarna verder getrokken. Ligt aan een slechte weg enkele kilometers van de Elbe. Directe omgeving troosteloos, er stond 1 Camper !! Jammer van de investering tot heden, beplanting en aankleding kunnen mogelijk helpen deze plaats aantrekkelijker te maken.
Zeer vriendelijke en meedenkende eigenaresse. wij stonden op de camping voor €25 per nacht inclusief stroom, WiFi, douche, afwasplaats binnen. Alles keurig verzorgd. Mooie plek met dito fiets en wandelpaden langs de camping.
Zeer ruime plaatsen met tuinen omgeven waardoor veel privacy. Zeer goede WiFi, nette en ruime toiletten en douches. Zwembad en mooie speeltoestellen voor kinderen. Mooie omgeving, ca 15 km tot top van Jutland (Skagen). Wij betaalde 367,50 DKK per nacht met 2 personen!!
Aan de haven op grind, nette toiletten en douches redelijke WiFi, bij drukte erg traag. Prijs was nu 205 DKK per nacht met 2 personen, inclusief stroom en gebruik van toilet en douche. Leuk plaatsje met diverse musea.
Prima CP bij particulieren, 13 km van centrum van Aalborg (en beslist geen 3 km). Als tussenstop gebruikt, Aalborg heeft voor ons weinig te bieden, zelfs geen toeristeninformatie !! Uitstekende WiFi, verder is alles gezegd. Alle lof voor de eigenaren !!
Ruime plaatsen in de duinen, even de dijk over en aan het Noordzeestrand. WiFi bij groot aantal gebruikers onvoldoende ( s’morgens en bij slecht weer). Zeer vriendelijke medewerkers, sanitair schoon maar aan vernieuwing toe. Wegen en paden verdienen wel wat “kuilcorrectie”.
Camping met ruime CP’s, goede WiFi, buiten het historische stadje omgeving niet bijzonder. Voor ons geen herhaling in de toekomst. Wij betaalde 345 Deense Kronen voor 2 nachten exclusief douche gebruik en water vullen. Je kunt wel met gieter o.I.d. water gratis bijvullen.
Prachtige ruime plaatsen, alleen mooi om Romo te bezoeken, waar je met Camper of auto met caravan gratis het zeer grote strand op kunt ca. 20 km van deze CP. Verder weinig te beleven in deze directe omgeving. Alles werkt met een op te waarderen BEAS pas welke je ontvangt bij het inboeken via de betaalautomaat of via de receptie. Zet tijdig voldoende te goed op stroompunt anders gaat de stroom er af als het te goed op is.
Zeer ruime plaatsen, prima WiFi, rustige mooie fietsomgeving. Toilet en douche gebouw zeer eenvoudig maar schoon. Regeling warmwater voor de douches kan beter. Door starten en stoppen van de ketel temperatuur zeer wisselend.
Een keurig verzorgde SVR camping met zeer ruime plaatsen, uitstekende WiFi, ruime en zeer nette douches en toiletten, fietsenstalling en gastvrije eigenaren. Voor ons een top plaats.
Geweldige CP, alles is al gezegd. Enige min puntje is dat Wifi soms wegvalt in drukke tijden. Mogelijk door versterkers die toch gebruikt worden ondanks het verzoek deze niet te gebruiken. Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken gedrag, helaas is dat de huidige maatschappij!!!
Op camping gestaan, ruime plaatsen. Ondanks de vele ruimte zijn de CP te krap, dat is jammer!!! Verder alles goed voor elkaar en zeer goede WiFi. Ontvangst en uitleg kort en zakelijk van achter de bar.
Was weer 6 jaar geleden dat we hier waren. Alles keurig verzorgd, fietsenstalling aanwezig, prima aan/afmeld en betalingssysteem. Super WiFi signaal, ruime plaatsen. Inclusief stroomverbruik kwamen we op €18 (excl. douche en warm afwaswater).
Uitstekende CP met super goede WiFi, stroom €3,50 extra. Alles keurig onderhouden, nieuwe eigenaren verdienen een pluim. Was al goed maar nu uitstekend!!
Nette gemeente Camping met ruime plaatsen, goede WiFi, nette toiletten en douches. Behulpzame en vriendelijke beheerder. Leuke fiets en wandelroutes.
Camping bij paardenbedrijf/pensionstal. Er wordt op dit moment gebouwd / vernieuwd. Sanitair gedateerd maar schoon. WiFi voldoende. Stroom kost nu €2,50, douche €0.50.
Zo juist van de eigenaren vernomen dat men dit jaar (2023) niet meer open gaat i.v.m een grote brand!
Uitstekende CP, komen er regelmatig, stroom €4,50 dus inclusief €19,50. Uitstekende WiFi. Geen beperkingen in aankomst of vertrektijd!! 👍🏻👍🏻
Zeer rustige camping gelegen tussen 2 heuvels waardoor geen schotelontvangst. Echter WiFi is gratis en zo goed dat je op die manier “TV “ kunt kijken. Zeer ruime plaatsen, keurig verzorgd en ruim sanitair. Vriendelijk echtpaar runt de camping met bijbehorend goed restaurant. Mooie fiets en wandelomgeving. Stroom via € munten apparaat, €1,- per KW.
Prima CP in mooie omgeving met veel fiets en wandelroutes. Elektrische fiets aan te bevelen door stevige klimmen, ook in de Murg fietsroutes. Geen toilet en douche maar voor ons geen probleem.
Gemeente Camping aan de rand van Sélestat op afgesloten terrein. Zeer ruime plaatsen met stroom en perfecte WiFi, toiletten, douches en afwasplaatsen, alles niet nieuw maar keurig onderhouden. Voor 4 nachten €63,76 All in ! Van 7.00 - 20.00 uur een zeer vriendelijke beheerder aanwezig.
Prima verzorgde Camping, vanaf een halte kort bij gratis met de bus naar verschillende lokatie’s in de Stad. Uitstekende WiFi, klein prima restaurant op het terrein. prijs met Camper en 2 personen €24 per dag.
SVR camping aan de rand van een prachtig natuurgebied om te fietsen of te wandelen. De faciliteiten, gebouwen en bestrating mochten wat meer aandacht krijgen. Er is geen grijswater loospunt voor Campers, handmatig in toiletloospunt. Uitstekende WiFi in de Camper. Schotelontvangst kan door de bomen een probleem vormen.
Vriendelijke ontvangst door eigenaar. Mooie, ruime, met heggen afgeschermde plaatsen. Goede WiFi, in ieder geval rondom het toilet gebouw. Afwaswater mocht warmer. Fietsomgeving met veel vrijliggende fietspaden door bossen en landerijen.
SVR camping met korting bij lidmaatschap. Zeer ruime plaatsen, prima en met sanitair en afwasplaatsen met goed warm water. Op veld 1 prima WiFi. Door bomen kun je problemen hebben met satelliet ontvangst.
Wat een geweldige plek, keurig alles verzorgd. Ruime plaatsen, vrije aankomst en vertrek tijd!!! Goede WiFi, goed heet water voor afwas en douche. 15 km van Giethoorn.
Zeer rustige, ruim opgezette SVR camping, het geheel ziet er wat slordig uit maar sanitair is schoon. We stonden op de Camping voor CP tarief omdat er veel plaatsen vrij waren. Prima WiFi, mooie fietsomgeving met veel autovrije fietspaden.
Deze verdient CP van het jaar te worden. Aan alles is gedacht, wij zouden niet weten wat er meer te wensen is ! Gelegen in een mooie fiets omgeving. De sitecode is overigens 087 (i.p.v. 87 NKC!).. Alles keurig netjes verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste eigenaresse.
SVR minicamping naast hengsten station “de nieuwe heuvel” . Wat gedateerd maar uitstekend onderhouden en schoon gehouden door zeer vriendelijke eigenaren. we betaalden €19,50 all in. Navigatie instellen op Goorsteeg 30 (overburen) anders kom je verkeerd uit !!
Netjes verzorgde CP met uitstekende WiFi. In bosrijke omgeving met rustige fietsroutes door bossen en langs de Maas. Vertrektijd voor 12.00 uur, echter indien niet volgeboekt in overleg later vertrek mogelijk 👍🏻👍🏻
Prima SVR minicamping, schoon, rustig, prima WiFi. Ruime plaatsen. Geen vaste aankomst- en vertrektijden, super!! Reserveren is aan te bevelen.
Zoals reeds vele malen beschreven een geweldige CP en dito faciliteiten. Aankomst en vertrektijden zijn in overleg met de eigenaar bespeelbaar (mits niet vol geboekt).
Ruime plaatsen, voorzieningen voldoende. Wifi zeer wisselend, voor ons gebruik onvoldoende. Omgeving niet bijzonder.
Mooie CP met geen beperking in aankomsttijd of vertrektijd 👍🏻👍🏻. Mooie fiets- en wandelomgeving, ruime plaatsen, goede WiFi. Loospunt grijswater had handiger gekund. In het weekend dat wij er waren afvalbakken overvol en schoonmaak matig.
Keurig verzorgde CP, dagelijks meerdere malen schoonmaak van toiletten en douches. Stroom kost €3 extra, douche €1 voor ca. 5 minuten, WiFi uitstekend. Mooie fietsomgeving (naast bezoek aan Keukenhof).
Keurig verzorgde CP, alle wensen van de eigenaar zijn nog niet vervuld. Aanplant moet nog flink groeien om wat windbescherming te hebben. Mooie fiets omgeving. Goede WiFi.
Vrij nieuwe mini camping van alle gemakken voorzien. Inpandige fietsenstalling, ruime douches en toiletten, recreatie ruimte met TV, oven, kookplaat, koelkast e.d.. Goede WiFi alleen door takken afgedekte zender wat wisselend. 4 dagen gestaan , in onze aanwezigheid liet de schoonmaak wat te wensen over. We betaalde €21,30 per nacht All in.
Nette, ruim opgezette CP met redelijke WiFi. Mooi wandel- en fietsgebied.
Minicamping met 20 plaatsen, deels seizoensplaatsen. In het hoogseizoen alleen per volle week te boeken. Keurig onderhouden plaatsen en sanitair. Prima WiFi bij de Camper. Wij waren er half september en stond het niet meer vol, daardoor was de aankomst en vertrektijd flexibel ! Mooi fiets en wandelgebied langs de kust en het Veersemeer.
SVR minicamping gelegen in een mooi gebied. Vanwege weinig aanbod in deze regio is reserveren aanbevolen. Eigenaar heeft meestal wel een plekje buiten het hoofdterrein. Het hoofdveld ziet er evenals het sanitair, keurig uit. De aanblik bij binnenkomst is minder maar is geen goed beeld. Goede WiFi op de plaatsen en rustige omgeving, ondanks geringe afstand tot A27. Als SVR lid €18,50 All-in.
Keurige SVR minicamping verdeeld in 3 veldjes met ruime plaatsen op gras met een stuk kunstgras voor de Camper ( altijd schoon en droog). Uitstekende sanitaire voorzieningen met zeer goede ventilatie in de douche ruimte. Eventueel kan de Camper ook op beton staan als het te nat zou zijn. reserveren is verstandig. WiFi is redelijk in de Camper maar binnenkort wordt er glasvezel aangesloten. Mooi fietsgebied langs meren, mooie dorpjes of bosgebied!
Maakte op ons een rommelige indruk, gedateerd maar schoon sanitair, alleen WiFi in de kantine. Mooie fietsomgeving. Geen grijswater stortplaats, wel handmatig.
Zeer ruime plaatsen, rustige omgeving, prima gratis WiFi, douches, toiletten en afwasplaatsen. Alles zeer ruim opgezet. Mooi fiets- en wandelgebied. Met SVR lidmaatschap €19 per nacht met 2 personen All in.
Staat snel vol, advies is reserveren. Prima CP, aan alles is gedacht en uitstekende WiFi.
Zeer rustige en ruim opgezette minicamping, vriendelijke ontvangst door de caravaneigenaren met SVR vlaggetje op de voortent. Zeer goede WiFi. Mooie en zeer uitgestrekte fiets en wandelomgeving aan de rand van de Veluwe. Oprit camping gelegen aan de Dabbeloseweg, dus niet naar Tepelenburgweg 2 rijden want dan moet je helemaal terug !!!!!
Als je geen probleem hebt met geurtjes en geluiden van een veehouderij bedrijf, 7 dagen in de week, dan is het een prima CP. Geen toilet en douche, maar dat hoeft van ons ook niet. Redelijke WiFi, maar liefst 16A stroom en verder nette en ruime plaatsen. Als het niet vol staat geen verplichte vertrektijd, dat is zoals het hoort!! €12 per nacht is zeer reel.
Ruime, rustige CP met perfecte Wifi. Gelegen aan een mooi en uitgestrekt fiets en wandelgebied. Gelukkig vrije aankomst- en vertrektijd. Inclusief stroom betaal je €13,50 per nacht.
Zeer rustige, netjes onderhouden minicamping met perfecte Wifi, nette toiletten en douches. Afwasplaats met zeer heet water, ruime fietsenstalling in de schuur. We betaalde eind juni €20 per nacht all-in.
Zeer rustige CP met veel privacy door slechts 2 plaatsen op groot perceel. Prima WIFi en alle andere faciliteiten keurig voor elkaar. Gelegen tegen strabrechtseheide, prachtig en groot natuur-, fiets- en wandelgebied. Cathrien en Stan Simons.
Rustige locatie, veel fiets en wandel mogelijkheden. Perfecte WiFi, ruime plaatsen en nette overige voorzieningen.
Enthousiast echtpaar (zelf ook Camperaars) die er alles aan doen om het perfect te maken. Toilet met papier, ruime douche, afwasplaats met zeep, uitstekende internet, fietsen kunnen onder een overkapping staan. Inclusief stroom €14 per nacht. Geen aankomst of vertrektijden ! Mooie fiets en wandelomgeving.
Mini camping met zeer ruime plaatsen op gras, gelegen aan doodlopende weg waardoor zeer rustig. We waren er bij zeer warm weer en hadden veel last van vliegen, mogelijk door het naast gelegen kippenbedrijf. Afwasplaats, douches, toiletten, goede WiFi, stroom en toeristenbelasting bij de prijs inbegrepen. Hygiene zou iets beter kunnen. Goede uitvalsbasis voor de ballonvaartdagen in Barneveld.
Mini Camping met ruime plaatsen, op een heuvel gelegen waardoor mooi uitzicht. Prima gratis WiFi, all-in €16, als NKC lid €1,- korting. Geen aankomst of vertrektijden, keurig onderhouden sanitair. Prachtige en veel fietsmogelijkheden in de omgeving.
Camping met mooie ligging en zeer ruime plaatsen. De prijs is inmiddels €19 per dag, douche €1 in automaat, warmwater €0,20 per ca. 5 ltr. in afwaskeuken. Op linker veld staan woonunits waar Polen gehuisvest zijn. Op zich geen probleem maar s’morgens bij vertrek (06.00 uur) en in het weekend muziek nogal luidruchtig. Zou nu geheel rechts of verder achter op het terrein gaan staan.
CP en boerderij geeft een rommelige en onverzorgde indruk. Mogelijk te maken met ziekte van de eigenaren. Nu werd alles bijgehouden door dochter die het allemaal niet in haar eentje kon behappen (camping, winkel, PostNL punt e.d..) Sanitair gedateerd maar wel schoon. goede WiFi, ruime plaatsen, goede fiets omgeving.
Geweldige CP met rust, ruimte alle denkbare faciliteiten, prima WiFi. Prachtige fietsomgeving, voor ons een van de mooiste fietsroutes. Heel veel specifieke fietspaadjes door het mooie landschap, vaak in de schaduw van het vele groen. Met deze tropische temperaturen was het zelfs nog goed te doen om te fietsen. Prijs/prestatie naar onze mening een van de beste in Nederland!!
Zeer nette en rustige locatie, zeer nette en ruime toiletten, douches, afwasplaatsen, stortplaats chemisch toilet e.d. . Uitstekende WiFi. Camperplaatsen op betonplaten met gras er naast. Het voorste deel van de standplaats loopt op zodat je de Camper zonder blokken waterpas kunt zetten, zeer goed over nagedacht!! Op de camping zeer ruime plaatsen.
Keurige Camping met apart veldje met ruime CP’s. WiFi is goed maar betaald, voor 3 x 24 uur €3,50 voor 1 toestel. Mooie fiets omgeving. We betaalde voor 3 nachten met SVR korting totaal €68,78.
Mooie CP met plaatsen op het gras of op het erf. Men probeert je altijd een plaats te geven. Vriendelijke, attente eigenaresse die keurige info mappen verstrekt over de omgeving e.d.. Reserveren wordt op prijs gesteld. Keurig verzorgde toilet.
We stonden op de Camping, wel vooraf gereserveerd anders was het vol geweest. Ruime plaats (plaats no.2), matige WiFi maar gratis, nette toiletten, douches en afwasplaatsen. Mooie fiets en wandel mogelijkheden. We betaalde voor 4 nachten met NKC pas voor Camper en 2 personen €84, inclusief stroom,WiFi,en gebruik van alle voorzieningen.
Een SVR minicamping bij een wijnbouwbedrijf, vriendelijke eigenaren. Spreken ook Engels en Duits. Ruime plaatsen in zon of schaduw van de bomen, TV ontvangst kan dan een probleem zijn. Sanitair (1 toilet en 1 douche) gedateerd maar wel zeer schoon. WiFi €1 voor de totale verblijfduur, maar van matige sterkte. Eigenaren gaan bezig met verbeteringen als de gemeente het goed keurt.
Wij stonden 1 nacht op een van de 3 Camperplaatsen bij de ingang. Met stoom en water op de CP, tevens prima WiFi, toiletgebruik, afwasplaats gebruik met heet water (douche €0,50) voor €12.
Zeer nette en ruim opgezette CP met zeer vriendelijke eigenaren. Sterke WiFi, zeer nette toiletten, douches en afwasruimte. Mooie fietsroutes door o.a. de Utrechtse heuvelrug. Wel jammer dat vertrek voor 14.00 uur wordt verwacht, dit is de eerste keer dat we dit meemaken op een CP!!
Naast de vele positieve opmerkingen, waar wij het helemaal mee eens zijn, wil ik nog toevoegen dat er een prima gratis WiFi is.
Minicamping aan de rand van het Leenderbos met mooie fiets en wandelroutes. Zeer rustige Camping welke met name door oudere wordt bezocht. Zeer ruime plaatsen en opzet, zowel plaatsen in de zon als in de schaduw te kiezen. Keurig nette toiletten, douches , ruime afwasgelegenheden met goed heet water, fietsenstalling met oplaadmogelijkheden, prima WiFi. Voor ons valt er niet meer te wensen!
Omdat ik me kennelijk vergist heb met de beoordeling hierbij een correctie. Wilde een 7 geven maar kennelijk een 6 ingevuld! Daarom nu een 8 zodat de beoordeling gemiddeld toch 7 wordt. We betaalde overigens met ACSI card in september €16 inclusief stroom en alle andere voorzieningen dus denk dat de genoemde prijs op campercontact niet juist is!
Rustige,nette camping met ruime boomrijke plaatsen op het platteland gelegen. Afvalscheiding maximaal doorgevoerd. WiFi alleen rondom de receptie, wel gratis. Omgeving niet bijzonder, ook niet voor ons doel wandelen en fietsen.
Aan de rand van een prachtig dorpje gelegen ACSI camping. Sanitair deels gerenoveerd, met name heren toiletten en afwasgelegenheid is aan renovatie toe. Een druk bezochte plaats, zelfs nu (4 okt.) nog nagenoeg vol met Campers en Caravans. Ondanks de omvang zeer rustig en veel privacy door ruime plaatsen en veel “groen”. WiFi zeer sterk, max. 2 gebruikers per plaats (met inlogcode) gratis.
Keurige Mini Camping met net sanitair, zeer enthousiaste beheerders die vragen wat ze nog kunnen verbeteren. Leuke ligging met diverse fietsroutes (e- bike aan te bevelen). Goede gratis wifi, we betaalde €11,40 per nacht met ACSI card.
Prachtig gelegen, zeer rustige Camping met ruime plaatsen. Bij aankomst zelf een plaatsje zoeken, alleen s’morgens en s’avonds komt de beheerster langs. Geen aankomst- en vertrektijden, men rekent per nacht. Fietsen langs de Marne vonden wij eentonig maar ook zonder E - bike goed te doen over het matig onderhouden fietspad. Goede gratis WiFi zonder code. Info over de omgeving in het kantoortje.
Rustige CP incl. toilet, douche, goede WiFi, loospunt, water, 6 A stroom voor slecht €9,40 per 24 uur. Betalen met pasje aan automaat bij slagboom. Met voorwielen wel op gemarkeerde vlak gaan staan. Het aantal dagen kun je ingeven of achteraf verlengen bij zelfde automaat. Fietsroutes “langs” de Maas met E- bike te doen maar niet bijzonder .
4 nachten doorgebracht om de omgeving met de elektrische fietsen te bekijken. Route naar Vianden vonden wij het mooist. Stonden op het achterste veldje, over de brug aan de Sure. Omdat het niet druk meer was had iedereen een plaatsje aan het water. Leuke plek, prijs excl. douche (€1) en warmwater Mintjes (€ 0,10) met laagseizoen en NKC card €17,- per nacht. Wel voor 11.00 uur vertrekken ( ondanks
Al weer even geleden dat we op deze druk bezochte CP waren. Om Aken en omgeving te verkennen een perfecte plaats.
Vorige zomer hier gestaan, rustige CP in een mooie omgeving met volop fietsroutes.
Sitecode: 11992
Wij waren er in oktober, een bijzondere plek met prachtig uitzicht. Vooral bij ondergaande zon schitterend. Verder alles uitstekend voor elkaar.
Afgelopen oktober waren we hier in de achtertuin van de eigenaar. Een basic CP, niemand gezien tijdens verblijf.
CP op een afgebakend stuk van een parkeerplaats in de stad. Wij vonden het niet erg aantrekkelijk en ook de fietsroutes waren niet bijzonder.
Bij onze aanwezigheid in april was er alleen koud water voor douche en afwaskeuken. Weinig fietsmogelijkheden (routes) vandaar dat we maar 1 nacht gestaan hebben.
We waren er in april en alles was prima in orde en schoon. Een mooie omgeving met dito fietsroutes.
Wij waren hier in april toen was alles naar onze wens.
Uitstekende CP om van hieruit te voet of met de fiets de boot naar Texel te nemen.
Aan de rand van het dorp gelegen. Wij wilde meer faciliteiten dus hebben de overige dagen op de iets verder gelegen Camping Carpe Diem gestaan ( Nederlandse beheerder)
Basic CP met goede WiFi en niet goed onderhouden toilet en douche aan de overzijde van de haven. Matige fiets omgeving.
Sitecode: 20678
Keurig verzorgde minicamping, met groen omzoomd, waardoor er ook nu (35 C) altijd een schaduwplekje te vinden is. Een perfect reserveringssysteem waardoor je een plaats kunt kiezen waar je wilt staan en kunt zien of deze vrij is. Prima gratis WiFi. Prachtige wandel- en fietsomgeving in de vele bossen en over het belslijntje.
Voor Wallonië en misschien wel voor heel België een voorbeeld van een uitstekende, keurig verzorgde CP. Bij aankomst bon trekken bij de slagboom en bij verlaten bon ingeven bij de andere slagboom. Wordt per 24 uur gerekend, bij overschrijding extra betalen. Gratis WiFi is goed. Mooi gebied om te wandelen, wel pittige heuvels. Fietsen met E bike goed te doen echter geen aparte fietspaden.
Hartelijke ontvangst, geen beperkingen in aankomst of vertrektijden !! Sanitair wat gedateerd maar netjes. WiFi, via juist aangelegd glasvezel, super sterk. Gemoedelijke sfeer met lang kampeerders die er staan. Prachtige fiets/wandel omgeving.
Een gedateerde, rommelige minicamping, welke met wat meer onderhoud beter zou kunnen scoren. Omdat het volgens de eigenaar nog voorseizoen was betaalde we slechts €10. Mooie fietsomgeving. WiFi zwak zonder eigen versterker.
Met enige regelmaat bezoeken we deze mooie omgeving en CP. Elke keer weer verbeteringen (voor zover nog mogelijk) door deze zeer vriendelijke en gepassioneerde familie aangebracht. Als nu alle Camperaars hun afval ook nog zouden scheiden zoals gevraagd, dan zou de familie hier hun tijd niet meer aan hoeven te besteden. Als waardering voor hun perfecte CP is dit toch niet te veel gevraagd ????
Zeer rustige lokatie met subliem verzorgd sanitair. De beton platen hebben er voor gezorgd dat het altijd goed berijdbaar is. Een tip zou kunnen zijn de grasgaten verder op te vullen met zand, zodat ze ook beter en veiliger beloopbaar zijn. Voor WiFi op de camperplaats heb je een versterker nodig, anders alleen in de schuur/recreatieruimte WiFi. Mooi fietsgebied langs water en rustieke dorpjes.
Mini camping met 5 CP’s, je kunt alle faciliteiten van de camping gebruiken. Prima gratis WiFi, wordt een code voor verstrekt, na 10 uur gebruik weer nieuwe code vragen ! Orde en netheid vonden wij wat minder. Als je stroom wilt gebruiken kost het €3,50 per dag. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Mooie CP in prachtige fietsomgeving. Een CP met campingvoorzieningen en dito prijs. Alles wordt keurig schoon gehouden. Op zondagochtend krijg je gratis 4 heerlijke broodjes. Ook WiFi is uitstekend.
Keurige CP / mini camping met keurige voorzieningen, goede gratis WiFi. Wij stonden op de camping, zeer ruime plaatsen incl. Douche, toilet, afwaskeuken, water en stroom betaalde we als NKC/ACSI lid €15,95 per nacht. Fietsen kunnen gratis binnen gestald en evt. opgeladen worden. Mooie fiets en wandelomgeving, nabij Fietserspad en Pieterpad.
Camping ligt niet direct aan de Moezel, deze zie je ook niet. CP komt rommelig en onverzorgd over, bouwkundig amateuristisch. Voor douchen betaal je €1, stroom €0,70 per KW. WiFi gratis en sterk, mooie fiets en wandelroutes voor de "deur".
CP in een wijngaard in mooie fiets- en wandelomgeving. WiFi uitstekend.
Prachtige CP in mooie fiets- en wandelomgeving. WiFi capaciteit matig.
Mooie rustige CP in een leuk dorp. Veel en mooie fiets- en wandelroutes, kaart verkrijgbaar bij de eigenaar. Goede WiFi, zeer ruime en nette toiletten en douches
Wij waren hier om langs de Lahn en regio te fietsen met E bikes. Mooie routes, kaarten gratis te verkrijgen bij het infocenter in Diez. Rustige camping met ruime plaatsen, wat ouder maar netjes verzorgd. Uitstekende WiFi, wel tegen betaling €3 per dag of €10 per week. Douchen €1, afwasw. € 0,10, stroom €2,50. Wij betaalden excl. WiFi, incl. stroom €18,40 per nacht.
Rustige Camping aan de rand van het dorp. Heuvelachtige omgeving, fietsen kan met zeer sterke kuiten of degelijke E bike. Wij hebben mooie fietsroutes gemaakt, o.a. naar Esch Sure, Wiltz, Bastogne. Sanitair keurig onderhouden, WiFi voldoende (gratis). Vanaf mei nieuwe Nederlandse beheerders. Zeer veel wandelroutes in de regio.
Zoals reeds vaak beschreven een super CP waar aan alles is gedacht; toiletpapier, een geurtje voor in de toilet, papier om je handen af te drogen, zeep bij alle punten, keurig schoon en dat alles voor een aantrekkelijk tarief.
Rustige camping met veel Nederlanders, mooie afgebakende ruime plaatsen. WiFi matig maar gratis. Toiletten,douches,afwaskeuken aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Luxemburg kent geen toeristenbelasting, als deze wel ergens berekend wordt is dat volgens de beheerder niet juist. We betaalde met NKC/ACSI kaart €15 per nacht all-in.
Rustige boerderijcamping in mooi wandel en fietsgebied. Prima gratis WiFi, douche €0,20, afwasplaats met gratis warmwater, net sanitair , fietsenstalling met oplaadpunten. Als SVR lid betaalde we €16 per nacht. Vrije vertrek- en aankomsttijden.
Super CP met goede voorzieningen, sterke WiFi, keurige toiletten en douches en dat alles voor €13!! Prachtige fiets- en wandel omgeving.
Heerlijk rustige en mooie CP in de Deurnsche Peel, mooi wandelgebied. Goede Wifi, gastvrije eigenaren die zelf ook regelmatig op pad zijn met hun Camper. De stortplaats voor het toilet is in het putje van het grijze water, dat is wat minder. Maar verder een super CP voor een zeer redelijk tarief.
Wat een super CP/ minicamping, zeer ruime plaatsen en zeer rustig. Alles tot in de puntjes verzorgd, in een mooie en bosrijke fietsomgeving. Zeer sterke Wifi over het gehele terrein. Met SVR lidmaatschap €1,50 korting per nacht, dan betaalde we €16 per nacht All-in.
Eenvoudige camperplaats, rommelig rondom en schoonmaak douche's en toiletten was tijdens onze aanwezigheid zeer matig. WiFi alleen met een versterker in de camper voldoende sterk. Prachtige fietsomgeving. Verdere voorzieningen, zie eerdere beoordelingen.
Ontvangen door zeer enthousiaste eigenaresse. Wij betaalden per nacht €18,60 voor 2 pers. incl. t.belasting, WC, douche, afwaskeuken,WiFi alleen met versterker bij Camper. Mooie fietsroutes.
Mini camping en B&B nabij Assen en het motorcircuit van Assen. Mooie fietsomgeving, o.a. Drents / Friesche Wold. Veel vrijliggende fietspaden. Grijs water handmatig lozen, er is geen stortplaats om met de camper boven te rijden. Douches met drukknop, steeds korte tijd en het duurt zeer lang voor je warmwater krijgt. Geen TV ontvangst op het zuidelijke deel ivm bomen. Prima WiFi, een prima CP.
Sitecode: 42048
CP in opbouw, primaire voorzieningen aanwezig. Zeer sterk WiFi gratis. Stroom €2,- per dag. Rondom de CP, het huis en de schuren erg rommelig. Uitstekend fietsroutes in de wijde omgeving. Nieuwpoort, Veurne en Diksmuide zijn mooie plaatsen op fietsafstand. Mooie stranden en boulevards bij Nieuwpoort en omgeving.
Prima CP met zeer sterke WiFi tot in de Camper. Bij onze aankomst stonden er kegels op de inrit, dit doet men om te voorkomen dat er auto's parkeren en betekent niet dat de plaatsen bezet of gereserveerd zijn!! Bij aankomst krijg je een uitgebreide folder (als men aanwezig is, zie info op de website). Mooie fietsroutes en uitstekende bistro aan de CP.
Sitecode: 42050
Lovende woorden in onderstaande reviews zijn geheel terecht. Gratis WiFi is ook prima. Mooie fiets en wandelomgeving.
Prachtige gemeentelijke CP op een A en B terrein, het B terrein wat het verst naar achter is gelegen vonden wij de mooiste lokatie. Keurig verzorgde toiletten in het gemeentegebpuw op loopafstand. Veel wandel- en fietsroutes welke je kunt verkrijgen bij het info centrum in het klooster. De omgeving is heuvelachtig dus alleen voor getrainde fietsers of met e-bike.
Camping met veel vaste standplaatsen, langs een beekje en de B422. Veel wandelmogelijkheden, voor fietsen geen fietsroutes in de directe omgeving. Camping faciliteiten zijn oud maar schoon. Standplaats camper €15, afvalzakken €2,50, stroom via afleesbare kWh meter betalen, douche €0,50, warmwater €0,05 voor b.v. afwassen. Prijzig voor de kwaliteit!
Nette, ruim opgezette Camperplaats op een landbouw/loonbedrijf. Overdag hoor je de snelweg, vliegtuigen en vooral de trein goed, maar voor ons niet storend. s'Nachts rustig! Goede WiFi gratis. Toilet €0,20 is geen probleem, maar tijdens onze aanwezigheid was het onderhoud matig. Begin juni betaalde we €12,- incl. stroom. Prachtige fietsomgeving !!!
Dit is een super Camperplaats met Camping voorzieningen. Bij onze bezoeken aan vele Camperplaatsen hebben we zo veel service, netheid, luxe enz. nog niet meegemaakt, en dit alles voor €12,- per nacht. Wat een topplaats met passie gerund door de eigenaar en zijn vrouw. Dit is voor ons de Camperplaats van het jaar !!!!
Camping/camperplaats net onder het Limburgse Epen. Ruime plaatsen, prima voorzieningen, sterke gratis WiFi. Vele mooie fiets-en wandelroutes in het heuvellandschap. Wij betaalden in de week voor Pinksteren €21,20 per nacht!
In de hemelvaartsweek betaalde we €22 exclusief douche (€1) en WiFi (€3 per dag). WiFi was desondanks zwak!! Wel op een prima lokatie om Monschau, Vennbahnroute, Rurberg e.d te bezoeken. Met onze Flyer e-Bikes prima te doen. Zeer vriendelijke, Nederlandssprekende eigenaresse.
Sitecode: 19576
Gelegen langs een drukke weg met veel verkeerslawaai agv het soort asfalt. Internet alleen in het restaurant, stroom 4 Amp. en moet door de eigenaar aangesloten worden. Niemand aanwezig dan geen stroom! Het is op de parkeerplaats van het restaurant. We stonden er alleen en hadden geen veilig gevoel, hierdoor maar 1 nacht gestaan.
Rustige camperplaats vlak bij de Waal met sterk WiFi en stroom bij elke plaats. Ruime plaatsen en een eenvoudige toilet beschikbaar. Mooie fietsomgeving over veelal aparte fietspaden en rustige binnenwegen.
Nette mini camping met ruime camper plaatsen en alle gewenste voorzieningen. We waren er half september, de camper plaatsen waren bezet maar mochten voor het zelfde tarief op de ruim opgezette camping staan. Wifi was sterk en kost 50 ct per dag. Mooie fiets omgeving.
Mooie, zeer goed verzorgde CP met sterke gratis Wifi. Het geluid van de drukke weg wat minder maar desondanks een 9 van ons. Verder niets toe te voegen aan eerdere beoordelingen.
Zeer vriendelijk en enthousiast echtpaar wil deze nieuwe camperplaats nog verder vervolmaken. Een zeer rustig gelegen plaats aan de rand van het dorp, langs mooie wandel en fietsroutes nabij de IJssel en de Veluwezoom. Ruime plaatsen, stroom, water, loospunten, sterk WiFi, douche, toilet en afwaskeuken. Dit alles voor (op dit moment) 10 Euro per nacht.
CP aan de rand van het dorp op een wijnboerderij, je staat in de wijngaard. Keurige toiletten aanwezig. Voorziening voor stroom, water en afvoerfaciliteiten zijn eenvoudig. Men is altijd bereid hierbij hulp te bieden. Goede (gratis) Wifi aanwezig. Goede fietsmogelijkheden, zowel nagenoeg vlak of door de wijnvelden in heuvelachtig terrein. Bemande toeristeninformatie in Worms (ca. 15 km).
Keurige CP naast de camping waar je alle faciliteiten van kunt gebruiken. Met onze WIFI versterker hadden wij uitstekend internet. Douchen (3 min.) of warm water voor de afwas 0,30 Euro. Stroom via betaalzuil waar 0,50, 1 of 2 euromunten in kunnen, bovendien kun je het KWh te goed aflezen. Mooie fiets omgeving voor zowel vlakke routes als routes in de heuvels / fietspaden door wijngaarden.
Mooie locatie vlak bij de Neckar, aan de rand van het mooie plaatsje Ladenburg. Mooie fietroutes naar o.a. de mooie plaatsen Heidelberg, Mannheim en Schwetzingen. Keurig verzorgde CP die erg in trek is, dagelijks vol. Goede Wifi met dagcode voor 1 euro per dag. Stroom via 1 euro automaat met afleesbaar KW tegoed (zeer handig, op vele plaatsen is het altijd gokken).
Ruime, afgebakende plaatsen. Stroom, water en afvoer bij elke plaats. Wel treinverkeer kort bij, maar voor ons niet storend. Goede fiets mogelijkheden langs de Rijn en de Nahe, en als je getraind bent of een E bike hebt mooie routes door de "wijnstraten". Helaas Wifi zwak maar wel gratis, elke dag een nieuwe code halen tijdens openingsuren. Stroom te verkrijgen na vrijgave door de beheerder.
Perfecte camperplaats, alles keurig verzorgd, goede WIFI, vriendelijke ontvangst en informatie over de omgeving. Van Schokland (op fietsafstand) hadden we nog nooit gehoord ! Van hieruit Urk bezoeken met de fiets is goed te doen.
Mooie ruime camperplaatsen bij minicamping, goede en goed onderhouden voorzieningen. Toen wij er in Juli waren werkte WIFI niet goed, eigenaresse zou meteen actie ondernemen zodat dit nu mogelijk beter is. Wij betaalde 16,20 ALL IN. Veel mooie fiets en wandelroutes.
Campers staan op beton maar je kunt de deurzijde tegen een grasperk zetten zodat je een ruim gazon van ca. 10 bij 10 meter voor de deur hebt !! Rustige camping centraal gelegen in het waterrijke gebied tussen Volendam (IJsselmeer) en Castricum (Noordzee). Hierdoor zijn er mooie fietsroutes te maken waardoor Noord Holland in de gehele breedte te befietsen is. Goede WIFI gratis. Douche 50 ct.
Mooie camperplaats met douche, toilet en afwaskeuken. Goede WIFI, ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst en goede informatie. Met op fietsafstand o.a.Urk, Schokland, Emmeloord, Kraggenburg. Zoals aangegeven €14,- euro per nacht inclusief stroom.
We stonden er 4 dagen en konden kiezen voor een plaats op de camping of op een camperplaats. Voor 10 Euro per dag (NKC lid) zijn wij op de camping gaan staan. Sanitair zag er steeds keurig uit. Voor warm water (douche en afwassen) moest je via een SEP kaartje betalen, voor 4 keer afwassen en dagelijks met 2 personen douchen waren we totaal 1,70 Euro kwijt. Zeer sterk WIFI gratis.
Keurig verzorgde minicamping met alle voorzieningen inclusief goede WIFI. Bij niet vol staan van de plaatsen mag je kiezen voor de Camperplaats of de veel ruimere plaats op het kampeerterrein voor de zelfde prijs. Prachtige en uitgestrekte fiets-en wandelroutes.
Mooie ruime camperplaatsen met uitzicht op de duinen. Alle faciliteiten van de minicamping kunnen gebruikt worden en zien er keurig uit. Vele mooie fietsroutes in de omgeving, prima gratis WIFI op de CP. Wij betaalden in het Pinksterweekend 20 Euro per nacht ALL IN.
Mooi gelegen CP op minicamping aan de jachthaven van het dorp. Er zijn 18 plaatsen, voorzieningen in prijs begrepen; stroom, water, afvallozingen, toiletten, douches, afwaskeuken, WIFI. Totaalprijs voor Camper met 2 personen in laagseizoen (tot 25 april) 11,90 Euro, daarna 14 en in hoogseizoen 16 Euro. Veel Fiets- en wandelroutes in heuvelachtige omgeving, met E-bike goed te doen.
Prachtige camperplaats op grind. Prijs inclusief elektra, water, WiFi, toilet, douche en afvallozingen. Afgesloten terrein met poorten. Bij aankomst melden via genoemd telefoonnummer bij de poort. Plaats wordt aangewezen. Luxe sanitair en schoon. Wij betaalden (laagseizoen) 15 Euro per nacht. Mooie fiets- en wandelomgeving en leuke stad.
Sitecode: 20243
De Camperplaats op zich is prima, ruim van opzet en in mooie omgeving. Vele fietsroutes in heuvelachtig landschap (verkrijgbaar bij Infocentrum in March en Famenne). De toilet's en douches kennen achterstallig onderhoud en waren vies. Wij betaalde €10 per nacht exclusief stroom (€3,50). Voor afval moet je plastic zakken kopen voor €1,50 per stuk. WiFi kost €8 voor de eerste dag, €4 voor tweede dag
Sitecode: 20199
Al wat oudere Camping met gedateerd sanitair maar netjes verzorgd. Wij waren er van 16 tot 19 september en betaalden €10 €3,90 voor 6 A stroom per nacht. Verder inclusief toilet,douche,afwasgelegenheid,water,lozing en (een wisselend) WiFi. Ruime plaatsen deels in de schaduw. Mooie omgeving met veel fietsroutes, zeer geschikt voor onze E Bikes (anders is het niet te doen).
Wij hadden deze plaats geselecteerd op beoordeling en WiFi, echter er was GEEN WIFI BESCHIKBAAR. Verder is het er rustig en keurig. Nette toilet en douche, wel een aantal erg smalle plaatsen. Geen veilige fietsroutes in de omgeving. Zijn naar het bergdorp MOUSSON gewandeld via erg steile route maar geeft een prachtig uitzicht !!
Sitecode: 19766
Alles keurig voor elkaar, wij waren er 3 nachten vanaf 12 september en betaalde €42,- (met NKC/ACSI kaart) voor standplaats, gebruik van toilet, douche, water, afwaskeuken, goede WiFi, stroom en water, toilet en afvallozing. Gelegen tegen een park en een fiets en wandelroute.
Prima CP voor de Camping. WiFi zwak, werkt met een code, voor een tweede code (bij gebruik van 2 apparaten) moest je 4 euro per dag betalen!! Mooie fiets omgeving.Voor 3 nachten betaalde we 41 Euro. Gratis gebruik van campingvoorzieningen, m.u.v. douche. Als het geluid van spelende kinderen je irriteert moet je hier niet zijn.
Prima CP in prachtige fietsomgeving. Gratis goede WiFi en toilet. Douche 1 Euro voor 8 min. (veel te lang).
Leuke plaats bij een fruitkweker. Voorzieningen eenvoudig maar functioneel, WC, douche, afwasgelegenheid en gratis sterk WiFi. Vriendelijke eigenaren, vinden altijd wel een plaatsje in de boomgaard als het "vol" is. Geen echte wandel en fietsroutes in de omgeving.
Sitecode: 21950
Prachtige CP met zeer ruime plaatsen. WiFi gratis, Diverse fietsroutes in de omgeving, CP ligt aan de Green Way / Avenue Verte. Betalen kan ook contant bij de Camping, men gaat dan mee om de slagboom te openen. Vriendelijke beheerders.
We hebben er 4 dagen gestaan, primair vanwege de mooie fietsroutes. Er is een gecombineerde zuil voor betaling voor de camperplaats incl. stroom (alleen per 24 uur) €10, water €1,-(alleen per 80 Ltr.) en stortplaats voor het cassettetoilet. Dit is niet echt handig en fris. Sta je het toilet te legen tussen de campers. Geen naspoelmogelijkheid toilet. Gebruik sanitair €2,50 per dag per persoon erg duur. Verder mooie, veilige camperlocatie met gratis Wifi! OPMERKING MODERATOR: aan de rechterkant van de servicezuil zit een knop met twee standen: Stand 1: spoelen van het loospunt cassettetoilet; Stand 2: via een kraan kun je het cassettetoilet spoelen. N.B. Deze servicezuil is veelvuldig toegepast in de Achterhoek.
Wij hebben er 6 dagen gestaan op deze superplaats! Mooie fietsomgeving, leuke stad, goed internet en als extra een brandschoon toilet. Dit alles voor €10 per nacht inclusief WiFi !! Zeer enthousiast en leuk echtpaar die weten wat een camperaar nodig heeft. Paul en Corrie nog bedankt voor de tractatie op koffie en de Weertse vla voor alle camperaars op de zaterdagmiddag!
Sitecode: 19576
Als men afwezig is zijn er geen voorzieningen, je kunt er dan wel staan zonder voorzieningen. Dat is niet wat wij willen, dus rijden we verder.
Heerlijk rustige camperplaats met alle basisfaciliteiten en keurig aangelegd. Hieronder verstaan wij ook Wifi, wat wij zeer belangrijk vinden. Dit voor de totaalprijs van 10 Euro per nacht!! Wat ons betreft nomineren voor Camperplaats van het jaar (2014). Het plan was 3 nachten, het werden er 6 vanwege de vele mooie fietsroutes, waaronder een dag Ameland.
Gecombineerde Camping / Camperplaats aan de Rijn, je kunt kiezen voor een Camperplaats of een Campingplaats.
Rustige plek bij een hotel/pension ca. 200 m van de Moesel. Mooi fietsgebied tussen Cochem (20km) en Kpblenz (32 km). Openbaar vervoer vlakbij en rijdt frequent. Camperplaats eenvoudig maar voor €10,50 heb je stroom en gratis gebruik van toilet en douche.
Druk bezochte maar verder rustige plaats. Wat smalle plekken. Aan rechterzijde geen satelliet ontvangst. Mooie fiets en wandelomgeving, infocentrum in dorp (maandag gesloten). Geen spoelwater bij de lozingsput; prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
Het 's nachts afsluiten van het terrein geeft een veilig gevoel. Je kunt er met het pasje in en uit (niet met de camper). Personeel zeer vriendelijk. Wordt grotendeels gerund door mensen met een beperking. Prachtige fietsomgeving, keurig sanitair.
Mooie zeer rustige lokatie aan doorlopende weg. Voor een beperkt aantal plaatsen gratis antenne aansluiting. Zwembad vlakbij, info centrum met gratis wifi op ca.300m. Elektrische fietsen te huur.
Wij waren er met de Camper van 14-17 mei en het is ons uitstekend bevallen. Prachtig (nieuw) sanitair wat meerdere keren per dag brandschoon werd gehouden door de eigenaresse. Ruime douches met een extra tussenschotje zodat je de schone kleding mooi droog kunt ophangen of weg leggen. Afwasplaats onder een afdakje met goed warm water. Allemaal niet noodzakelijk maar wel lekker! 3 nachten 49,50 Euro
Prachtige lokatie aan de Rijn, prima restaurant, centraal t.o.v. mooie fietsroutes. Dit alles voor een zeer redelijke prijs met de voor ons belangrijke faciliteiten als water, stroom en (gratis) Wifi. Bij gebruikmaking van het restaurant zelfs 10 Euro korting!! Wij komen hier vast terug want we hebben nog veel fietsroutes te gaan.
Er is internet maar niet op de camperplaatsen zelf en dat vind ik jammer.
Mooie plek net buiten Ittervoort op gras. Zeer veel ruimte beschikbaar zodat er een ruime opstelling van de campers plaats kan vinden. Een heerlijke douche beschikbaar naast het toilet en de afwasgelegenheid. We hebben er 5 dagen gestaan om de omgeving per fiets te bewonderen (elke dag ca. 55 km). Een sterke Wifi-verbinding voor slechts 1 Euro per bezoek. Incusief stroom, wifi voor 5 dagen 59 Euro
Wij hebben hier in maart 2012 op de heen en terugreis naar Duitsland gestaan, als tussenstop. De plaatsen zijn op het voorterrein (wel achter de slagboom) van de Camping, wel wat krap maar voor kort verblijf goed genoeg. Vriendelijke Nederlandse eigenaren welke druk bezig waren het verder te optimaliseren. Per nacht waren we totaal 17 Euro kwijt, inclusief Wifi.
Bij aankomst 4 october kwamen we voor de gesloten slagboom. Aanmelding via intercom en je wordt toegelaten. Er af kan ook niet zonder melding. Receptie alleen tussen 09.30-10.30 uur open. Standplaatsen netjes en keurig verzorgd toiletgebouw. Wifi moest je apart inkopen voor 7,50 Euro. Op advies van een andere camperaar hebben we dit niet gedaan omdat de ontvangst slecht was. Prijs 18,50 euro voor 1 nacht !
Ontvangst vriendelijk, maar prijzen zijn voor "Camper begrippen" erg hoog. Goedkoopste plek exclusief stroom Euro 15,- (incl. toeristenbelasting van 2x1,25) en dan moest je voor 11.00 uur weg zijn. Bovendien als je maar 1 nacht stond kwam er nog Euro 1,- bij. Voor Wifi wordt 5 Euro per dag gerekend. Camperplek te klein om je luifel uit te zetten.
Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Er was volop plaats en we konden gaan staan waar we wilden. Bij binnenkomst rommelige indruk, met name camperplaatsen naast de schuur op gescheurde betonplaat. Maar op het grasland ziet het er prima uit. Toiletten en douches keurig onderhouden en schoon. WiFi is als eerder gemeld niet sterk, geen ontvangst met iPad en matig op laptop.
Prachtig verzorgde camperplaats, 3 nachten gestaan (langer dan gestelde 48 uur is kennelijk geen probleem als er voldoende plaats is. Wij waren er 17-20 september, gemiddeld stonden er 10 Campers. Overal is aan gedacht, b.v. wegwerp handschoenen beschikbaar bij de sani !! Compliment aan de eigenaar.
Mooie camperplek met zeer vriendelijke eigenaren. Nette toilleten en douches, afwasplaats aanwezig voor de totaalprijs van 12 Euro per nacht[incl stroom]. Helaas geen wifi aanwezig.
Mooie, rustige mini camping waar ook campers welkom zijn. Nette toiletten, douches en afwasplaats beschikbaar zijn in de prijs van 14 Euro per dag inbegrepen (inclusief Wifi).
Rustige plek tegen bosrand, vriendelijke eigenaren, alles netjes schoon en opgeruimd. Aanwezigheid van toilets is prettig en beschikbaarheid van Wifi voor ons een "must". Dit alles voor een zeer redelijke prijs van 10 Euro per nacht.