@Stanfries

2016

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Nieuw en superschoon toiletgebouw. Heerlijk zwembad om even af te koelen, water was niet koud. Erg fijne camping om Montreux op de fiets te bezoeken. Ook het nabijgelegen Aigle is een bezoek waard. Wij betaalden voor camper, stroom en 2 pers 60 Zwitserse francs voor 2 nachten.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De plek is prachtig, eigenaar erg vriendelijk en het is niet duur. Het sanitair is erg oud en niet fris. Omdat wij een camper hebben hoefden we daar geen gebruik van te maken, waardoor ik het qua plek toch 3 sterren waard vind. We betaalden voor de camper, 2 pers en stroom € 20 per nacht in juli.

Ik houd wel van het gemoedelijke. Op deur receptie stond: zoek een plek en wij zien jullie later. Mooie grote plaatsen. In het dorp is weinig vertier.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Enkele steekwoorden: keurig onderhouden, schoon sanitair, betaalbaar, vriendelijk, behulpzaam! Heel fijn weekend gehad!

Erg aardige eigenaresse bestiert samen met haar zoon de camping. Sanitair is oud maar erg schoon. De boottocht naar Brno is een aanrader.

Prima uitvalsbasis om deze prachtige stad te bezoeken. Erg vriendelijk personeel, simpel maar schoon sanitair. Gebruik wasmachine kost € 4.

We betaalden € 30 voor twee personen en een camper en € 3 voor stroom via een huis-tuin-en-keuken verdeeldoos. Gelukkig hoefden we geen gebruik van de afzichtelijke douche- en toiletruimte te maken.

Sitecode: 92024

Prachtige plek aan de Lek, waar het een komen en gaan is van binnenvaartschepen. Grote plekken, geweldige eigenaars die zich het vuur uit de sloffen lopen om het de gast naar de zin te maken.