@Stanikisi
- 2023
- Adria Corall S670SL
- 2009
Zoals anderen al hebben beschreven. TOP Beter dan sommige campings. ...
Wij kunnen de positieve recensies alleen maar beamen. De omheinde hondenren is bijzonder fijn.
We werden hartelijk ontvangen en kregen uitstekende service. De camping is schoon en netjes. De douches en toiletten waren brandschoon. We zouden graag nog eens terugkomen.
Zoals beschreven, is binnenkomen een beetje lastig. Scan de QR-code, voer de datum, het kenteken, het paspoort- of identiteitsnummer, enz. in. Controleer of bankpassen worden geaccepteerd. Helaas zijn alle instructies in het Duits. Met twee mobiele telefoons (als vertalers) hebben we het echter gered. De douches en toiletten zijn wat gedateerd, maar wel schoon. We zouden zeker terugkomen.
Geweldige camping met gratis water en afvalverwerking. De staanplaatsen zijn ruim en onze auto van 7,5 meter paste er perfect op. Alles was erg schoon. Helaas zijn er geen toiletten of elektriciteit. Dat was voor ons geen probleem, want we zijn volledig zelfvoorzienend. Oh ja, en er is ook een grote afvalcontainer. Een echte aanrader; het dorpje zelf is ook erg charmant.
Ik kan alleen maar instemmen met de positieve beschrijvingen. Een overnachting in een camper van 7,7 meter kost echter €15.
Alles was geweldig, behalve de processiespinnen! Zeer gevaarlijk voor zowel honden als mensen!