@Stargo
Een vreselijk smalle plek! Het zou draaglijk zijn als er maar half zoveel plaatsen waren! Wij reden rechtdoor.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Het is een parkeerplaats op een toplocatie! Niets meer niets minder. We hadden geluk en kregen een mooie plaats op de eerste rij. De terreinwachter was erg vriendelijk en het weer werkte mee, wat wil je nog meer?
Een edelsteen! Pure ontspanning, niet overdreven gestyled, zeker geen sterrenwaardering volgens internationale normen, maar van mij een volle vijf!
Eén ster om een recensie te schrijven. De zaak is open sinds 17 augustus. gesloten voor campers!!!! Verschillende signalen wijzen hierop! Waarom wordt niet uitgelegd, er is helaas geen contactadres of telefoonnummer.
2022
Goede plek, vriendelijk personeel, aan- en afvoer Top sanitair en douche ok, wat wil je nog meer midden in een toeristisch bolwerk
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

De beste plek heinde en verre !!! Eventueel ook als tussenstop, maar pas op, je komt hier graag vast te zitten. 's Avonds kookt de baas en dat is de hit. Mega kindvriendelijk!
Zeer duidelijke tekens! Parkeren voor campers is verboden!
2020
De parkeerplaats is een afgeschermd gedeelte van een parkeerplaats. De locatie is erg goed voor een stadsbezoek, de super aardige operator heeft informatiemateriaal bij de hand en is zeer attent en behulpzaam.
Eenvoudige parkeerplaats, om er met de Womo op te komen was geen probleem, goedkope winkelmogelijkheden tegenover. OK voor één nacht.