@Stassie

2017

Eigenlijk al goed beschreven in onderstaande reviews, alleen nog toevoegen; bewaking bij de poort is goed geregeld en buiten de poort is een bushalte om naar de omliggende dorpjes te geraken.

Mooie plek, geeft een veilig gevoel om hier te staan. Voor ons een doorreis plek, maar kan mij helemaal voorstellen dat mensen hier gaan staan en het mooie Maastricht bezoeken.

Fijne camping aan zee! Vlakbij Port Grimaud, wat erg charmant is om te bezoeken en uit eten te gaan. Ook vertrekt hier een bootje naar St Tropez. We hebben hier een fijne tijd gehad. enige minpuntjes; vieze toiletten waar geen wc papier en handenzeep hangt, we stonden aan de doorgaande weg wat veel lawaai gaf, waardoor slecht geslapen.

stadscamping, persoonlijk niet onze sfeer. Eigenaar was trouwens tegen ons vriendelijk, spreekt alleen Frans.

De plek aan zee is natuurlijk wel fantastisch! Alleen daarvoor zou je vijf sterren geven. Ook de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Vanaf de camping kun je opstappen bij de halte bus lijn 21 of ietsje verder lopen naar de trein die richting Cannes/Nice of Marseille gaat. Camping zelf; plaatsen dicht op elkaar, dus geen enkele privacy. Wel lekkere schaduw onder de bomen. Sanitair is redelijk.

Gezellige Nederlandse camping waar wij onze reis in Frankrijk zijn begonnen. Er is in de omgeving genoeg te doen qua sportieve activiteiten. Bij de receptie helpen ze je graag en vriendelijk bij het boeken hiervan. De camping heeft ruime plaatsen en veel plekken bieden schaduw.

Leuk plekje aan zee, echter wordt het sanitair zeer slecht bijgehouden. lopend naar Rovinj is een uur (langs de kust zeker 1,5 uur). Wij zijn met bus en boot gegaan, dat is goed te doen. Op de camping zijn fietsen, elektrische steps etc te huur. Restaurant aan de zee kant is erg leuk zitten en lekker eten.

Sitecode: 19308

Heerlijke plek, de natuur, rivier, watervallen echt geweldig! Voor de rest geen leuk dorpje in de buurt ofzo, voor een paar dagen vonden we dat niet erg…

mooie ligging, maar wat een ongelooflijk vies sanitair. Na 1 nacht vertrokken.

Wat een gekke tijd hebben we hier gehad. In het kort; landje pik voor een plek, erg lawaaierig door mensen en krekels (de hele dag door) en iedere keer viel de stroom uit, waardoor een generator aansloeg met veel kabaal. Kinderen vermaakten zich wel direct prima in het water en op het speelopblaasding 😁. Water is niet om in te snorkelen, je ziet niks. Dorpje is op wandelafstand, dat is erg leuk!

Wij hebben hier in de zomer van 2019 enorm genoten! Stonden op een mooi plekje tussen de bomen, dicht aan zee. Overdag lekker snorkelen (perfect schoon water) en ‘s avonds met de bus Pula in. Fijne restaurantjes, heerlijke tijd gehad.

Voor ons al jaren een fijne ‘doorreis’ camping. Standplaats direct aan het meertje. De camping ligt naast een vliegveldje en wijnmaker alwaar je een wijnproeverij kunt doen.

Behoorlijk uitgebreide camping waar we genoten hebben (ondanks het slechte weer). Het restaurant is echt gemutlich en het meer met speelatributen heel erg leuk! De camping ademt een echt Oostenrijkse sfeer. Het enige nadeel vonden wij het betalen voor het zwembad, dit is €6,- per dag en moet je voor iedere dag dat je op de camping staat betalen. Het is in dit geval dus alles of niets. Verder top!

Fijne Camping aan het prachtige Faak am See. Door enkele eerdere reviews twijfelden we om hierheen te gaan, maar toch gedaan en geen spijt! Prima camping om te vertoeven! We stonden achteraan waar de plekken groot en rustig zijn. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is geweldig en schoon!

Wat ons betreft een te grote camping. Nu door de corona tijd waar we in leven, was het heel rustig. Veel lege plekken en lege huisjes. Sowieso staan hier erg veel chalets wat de camping niet gezellig maakt. Doe ons maar een minder grote camping! Maar als je er wel van houdt, dan is het prima en lekker aan zee.

Zoals al eerder beschreven een mooie camping aan zee. Bij binnenkomst krijg je gelijk een tropisch gevoel door de inrichting en de prachtige bomen en bloemen. Sanitair laat echter te wensen over, wij vonden het echt te vies. En de kinderen wilden niet zwemmen in het water door alle modder en planten in het water... maar nogmaals, de sfeer, het uitzicht, bar/restaurant aan zee, echt prachtig!