@SteBen
- 2001
Prima camping met mooie grote afgescheiden plekken. Bij aankomst beheerder bellen die direct komt en vreselijk vriendelijk is. Alles aanwezig in toiletgebouw, maar verouderd en niet al te schoon. Vanaf de camping zijn uitgezette wandelingen/fietstochten te doen. Per nacht €20 (contant).
Prachtige grote groene camperplaats., voorheen camping. Aantal plekken verhard, rest op gras, ruime plekken met keuze uit veel zon of juist veel schaduw.. Minpunt was het toiletgebouw, waarin de douche (bij dames tenminste) niet erg schoon was. Groot recreatiemeer tegen camping aan. Leuk fietsen, o.a op Via Verte. Dorpje stelt niet veel voor, wel goede bakker (Spar was tijdelijk dicht) Mét douche en toiletten €15/dag
Prima camping met aardig stel dat je vriendelijk ontvangt. Grote plekken, met schaduw. Sanitairgebouw is schoon en volledig. Fijn fietsen langs speciale fietseroutes, Wij betaalden €17, 80/nacht voor 2 pers met camper all-in.
De naam van de camping is allang veranderd in Sunêlia. Heel vriendelijk ontvangst. Mooie grote plekken, van elkaar afgescheiden. Leuk fietsen naar o.a. Roscoff. Vandaar met boot naar Ile de Batz (niet erg interssant en fiets meenemen heel duur) Er is ren klein openlucht zwembad, maar daar was het geen weer voor.
Vanwege het superschone toiletgebouw (altijd open) en de ligging vlakbij een eeg leuk stadje met restaurants kort bij, 4 sterren. De plekken zijn niet erg mooi, behalve vlak aan de weg. Geen wifi.
Een kleine 4 sterren. Behalve de wifi doen alle voorzieningen het. Maar het is een heel ongezellige grote asfaltplek. Niets aantrekkelijks aan. Maar voor nog geen € 15 prima voor een nacht bij een heel gezellig karakteristiek stadje, waar je ook lekker kunt eten. Hoe een vorig review bij € 30 komt is onbegrijpelijk.
Fantastisch hier! Erg vriendelijk, opgewekt stel (40-ers) die hier sinds 4 maanden zit. Alles helemaal top in orde. Soms kan er s’ avonds eten gehaald worden Gister serveerden ze uit eigen buitenkeuken mosselen met friet en een glas wijn, geserveerd aan lange gezellig gedekte tafels. Mooi fietsen hier, o.a. naar Fort La Latte en Cap Fréhel via een mooie route (12 km). Met ACSI card ± € 14, - Echte aanrader dus!
Prima plek om te overnachten. Heel veel plaatsen. Met fiets naar Les Rocher Sculptés in Rothéneuf (6km) en naar prachtige historische stad van Saint Malo gefietst. Achter de plek van onze camper reed af en toe een trein, maar niet storend. erge rustige nacht.
Prima camping. Alleen toegangsinrit mag weleens aangepakt worden. Heerlijk gefietst, o.a naar Mont Saint Michel.
Prachtplek: ruime verharde plekken met gras stoken, keurig net sanitair, vriendelijke mensen en lekker restaurant. En dat alles voor €17,50/nacht (excl electra €0,50/KW en douche €1). Wat wil je nog meer op vakantie!! Heerlijk gefietst in omgeving.
Prachtige, groene, zeer ruime CampingCarPark. Met veel schaduwplekken.
Prima overnachtingsplaats voor kasteelbezoek. Bij aankomst na 17.00 uur kun je de volgende dag bij de kassa van het kasteel afrekenen. Kasteel bezoeken is echt de moeite waard. Wij waren hier 9 juni: heel veel vrije plekken.
Prachtig plekje bij haven. Goed sanitair via code.
Prima plek op camping die ooit waarschijnlijk een drukke mooie camping was. Nu vooral permanente bewoning en seizoenplaatsen en wat verpauperd . Sanitair is in orde en schoon. Vriendelijke ontvangst. Geen wifi. Lekker fietsen in de omgeving. Dorp en supermarkt dichtbij. Wij betaalde €17 + €4 voor stroom per dag.
wij wilden hier vandaag heen, maar hebben de camping niet gevonden. We volgden de campingbordjes; kwamen bij oude vervallen boerenschuren;stukje terug en bij bord linksaf geslagen, toen kwamen we op groot veld met vaste caravanplaatsen. Geprobeerd te bellen: geen gehoor. Wij zijn door gereden naar Merzen Camping Waldoase.
Prachtige plek aan meertje met heel veel rust. Je hoort de snelweg totaal niet, terwijl je er niet ver vanaf bent. Voorzieningen -alles aanwezig, douchen met €2 munt- zijn prima en schoon! Wij betaalden €15 en €5 voor electra. Mooie prijs. We wilden langer blijven, maar het waaide echt vreselijk hard, dus jammer genoeg toch verder gereden.
Prima camping, plek voldoende groot, schoon sanitair met ruime douches. Wifi doet het niet. Goede uitvalbasis om Kopenhagen te bezoeken: 10 minuten lopen naar de trein (30 DKK enkeltje). cDeze camping valt buiten de milieuzône Vind de prijs van €50/nacht wel erg hoog.
Wat een heerlijke plek! Het enige geluid was een fluitserenade van een vogeltje vlakbij de camper. Vriendelijke mevrouw. Stroom voor 1 camper (wij waren alleen); toilet niet gevonden. Volgens ons kunnen er meer dan 3 campers staan. Echte aanrader!
Groene prima plek (wij stonden niet bij zee). Sanitair weliswaar verouderd, maar schoon. Alle voorzieningen aanwezig, maar wifi slecht. We betaalden € 37,50 /nacht en bleven 29 mei 2 nachten. Heerlijk gefietst!
Mooie ruime plekken op goed onderhouden, zeer rustige camping. Prachtige afwas-/kook-gebouw waar ook rond tafels gezeten kan worden. Sanitair echt schoon, maar gedateerd (douchegordijnen voor de wastafelhokjes). Wifi niet sterk. We betaalden € 37,50 per nacht Heerlijk fietsen o.a langs fjord. Ringkøbing en supermarkt op fietsafstand.
Prima overnachtingsplek op - wat hobbelig-weiland. met voor 5 plekken stroom, maar er kunnen minstens 10 campers op. Camperplek wordt niet bij de weg aangegeven, maar bij het grote nummer 49 moet je het pad naar achteren oprijden. De eigenaresse komt vanzelf naar je toe (€10 contant)
Prima camperplek. Wat je nodig hebt is er. Plekken op mooi onderhouden grasveld. Heel rustig. En dat alles voor maar € 15!
Prima, grote, groene plekken! Vriendelijke ontvangst! Sanitair is heel schoon. Goede, grote douche. Misschien idd dringen als er veel campers zijn, maar ‘t is een camperplaats, geen camping, dus is dit al prachtig, Er is zelfs een wasmachine. Grijs water kan worden geloosd. Mooie fietstochten gemaakt; Doesburg en Doetinchem tijdens fietsroutes bekeken. Heerlijk rustig geslapen 😊, dus hebben hier een aantal dagen gestaan.
Prima camping met plekken op gras. Sanitair is netjes en schoon. Eigenaren heel vriendelijk. Leuke fietsomgeving met Deventer als gezellige stad. Aanrader dus.
Zoals al gezegd: heerlijke plek, ruime plaatsen, goed en schoon sanitair gebouw, vriendelijke eigenaren …… wat wil een rustzoekend mens nog meer! Je kunt hier goed fietsen en wandelen op landgoed Petrea of Hattem bezoeken.
Prachtige plek aan een natuurrecreatiegebied met groot meer. Heel rustig, goede voorzieningen en mooie weg er naar toe.
Prima camperplekken. Electra met munten. Goed en schoon sanitair met zelfs 2 badkamers (toilet, wastafel, douche). Naar Zutphen op de fiets ± 20 minuten. Gezellig, mooi stadje. Heerlijk fietsen in omgeving. We komen vast eens terug!
Zoals gezegd: topplek met heerlijk ontvangst. Speciaal voor mensen die van rust houden. Heel mooi en schoon sanitair. prachtige fiets en wandelomgeving!
Kleine camping, kleine plaatsen. Sanitair schoon., maar douchen op munten. Wij waren hier 19 juni en konden geen moment buiten zijn, omdat er echt wolken 🦟🦟🦟🦟zaten. komt door meertje(s) achter de camping. We betaalden €21./ nacht/camper/ 2 pers
Prima gratis plek. We stonden er met 2 campers. ‘s Morgens, niet heel vroeg, inderdaad wat leven op de parkeerplaats, maar niet hinderlijk. Restaurant Alter Bahnhof goed voor maaltijd en toilet. Wij hebben ook nog gefietst op het leuke spoorbaanfietspad. Mooie omgeving.
Vriendelijke ontvangst. Alles prima. Mooie zelf te kiezen plekken. Alleen toiletgebouw niet heel schoon. Ik had per ongeluk een lang wasmachineprgramma gekozen. Zonde van de dag, maar geen noot, de jongedame van de receptie heeft de was na afloop eruit gehaald en in de droger (beide €5) gedaan. Service! wij zijn ondertussen naar Slap Kozjak gegaan. Leuke wandeling, mooie waterval. voor 2 dagen met camper betaalden we €58.
De CP op zich is keurig en heeft alle voorzieningen, behalve wifi. Maar wat een troosteloze en drukke, onrustige omgeving! Omringd door drukke bedrijven en de weg gaat vlak langs. Goed voor een over achting, daarmee is alles gezegd.
Hoewel ik her met de vorige mensen eens ben over de vriendelijkheid en het schone sanitair gerf ik toch minder sterren. We kregen een vreemd plekje toegewezen met veel verkeerslawaai en dat voor €40/ nacht!!
Zoals eerder beschreven helemaal prima. Soms nog rood brandend lampje op paal: heeft nog electra. In bus 1 eerst aantal personen melden bij chauffeur en dan met betaal- of creditcard betalen. Ljubiljana is mooie groene. gezellige stad
Prachtige, goed en gezellig verzorgde camping met heel mooi en schoon sanitair. Camperplaatsen zijn ruim en vlak. Eigenaresse is bijzonder vriendelijk. Een echte aanrader. We zijn , vanwege het slechte weer, maar 2 nachten gebleven, maar er valt te wandeken en fietsen hier. Voor 2 nachten €45 (met ACSI-kaart) betaald.
In alle opzichten prima camping. Er is al heel veel werk verricht na de overstromingsverwoestingen aug ‘24. Zeer vriendelijke ontvangst. Er zijn diverse klimparcoursen voor jongeren. mooi gemaakt. Goed restaurant. Heerlijk fietsen in pracht omgeving. 3 dagen gebleven; €30,16 /nacht.
Mooie camperplaats, fleurig en keurig verzorgd aan het water. Officieel 4 plaatsen, maar aansluitend parkeerplaatsen genoeg. Wij stonden met 10 campers en kon nog meer bij. Heel erg rustig. Carrefour Express 5 minuten lopen bij kerk. Lidl en Carfour. 5 minuten rijden. Er staat een sanizuil op munten, maar niet geprobeerd of het werkt Aan te. bevelen plek dus.
Prima camping met grote plaatsen en veel schaduw. Onderaan grote citadel aan de Dordogne. Sanitair oud, maar schoon. We zijn er 2 nachten geweest: €18,75 per nacht mét stroom.
Vandaag in de hitte aangekomen en ontvangen door aardig personeel. Ruime plaats met veel schaduw. Per nacht (2pers) € 23,50 en je kunt een munt krijgen om water te tanken. Er is wifi. We konden direct het zwembad inplonzen. Prima sanitair.
Sitecode: 72035
Prima plek langs de Schelde. Keurig onderhouden toiletgebouw met toiletten (mét papier) en douches en dat alles gratis. Bakker vlakbij. Mooie fietstocht gemaakt in de omgeving.
prima plek langs de Seine voor €8,40. Vlakbij stadje met natuurlijk grote kathedraal en vakwerkhuizen.. We hebben er heerlijk Japans gegeten. Rustig geslapen.
Mooie, rustige, kleine camping onder fruitbomen naast boerderij (je moet wel van koeienlucht houden 😊). Aardige eigenaren. Prima sanitair, mooi schoon. Enige minpuntje is de warmwater-voorziening voor de afwas. Gaat op €0,20 muntje en dan komt er in een keer te veel warm water (kunt dus niet vooraf spoelen). Beetje uit de tijd. We betaalden voor 2 nachten €45 / 2 p met camper. Winkel op 5 km. Mooie fietsomgeving.
Goede camping, ruime plekken. Goed sanitair, geen toiletpapier. Warm water voor afwas werd alleen maar lauw, maar douche werd wel warm. Wandelen viel tegen: één route (bij de camping te krijgen) en daarmee het bos zo’n beetje doorwandeld.
Prima camperplaats tegen de mooie stad Metz aan. Veel mensen hebben moeite met kaartje kopen: kenteken intikken, 2 of 4 euro (1 of 2 dagdelen) er in en daar is je kaartje. Blijkbaar met betaalkaart lastiger. Tegen onze gewoonte in met toeristentreintje meegegaan en dat is zeker aan te bevelen. Ruim een uur word je mét audiogids rondgereden. ondanks grote bezetting op de CP heel rustig geslapen.
Prima plek langs niet te drukke straat die ‘s avonds rustig is. Leuk ingericht met picknicktafels, kraan en afvalbakken. Schone gratis toiletten bij naastgelegen busstation. Mooi oud stadje met bakker, slager etc. Goed wandel-en fietsgebied. Parking ligt aan een Voie Verte.
Heerlijk vredig plekje. Erge grote plaatsen. Wij hebben hier een paar nachten gestaan (€16,50 incl stroom p/n). Sanitair is gedateerd, maar mooi schoon. Eenmaal vanaf de camping gewandeld. Erg mooi wandelgebied, maar dan elders starten.
Prima camping met ruime plaatsen. Aan t begin van de camping staan erg vervallen huisjes, maar het kampeergedeelte voldoet. Wij zaten 3 dagen bij goed functionerend sanitairgebouw 2. Vanaf de camping is de wandeltocht B2 (flyer bij receptie) van 4,5 km door prachtig, spannend rots-en klovengebied te lopen. Mooi naar Echternach fietsen: vanaf camping linksaf, na paar honderd meter fietsbordje Consdorf, Echternach. (Klimmen en dalen is te doen)
Precies zo als door vorige mensen is gezegd: prachtig en vol vriendelijkheid. Goede fietsomgeving. Aanrader!
Mooie groene camping in boomgaard met-nu rijpe- kersen. Hele ruime plekken, schoon sanitair. We kwamen op zaterdag aan: prima, maar zondag einde middag werd het hier belachelijk druk. Mensen gingen gewoon staan ook al waren de officiële plaatsen vol. Er was hier op geen toezicht. Allemaal “doorgangsmensen”. Mooie fietsroute langs de Somme.
Ruime plekken, zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair niet alleen gedateerd, maar ook niet toereikend en niet schoon. Mooi wandelgebied.
Hier is totaal geen schaduw en aangezien het dik boven de 30 gr is, rijden we door.
Plekken ruim, maar overburen zitten wel erg dicht op je. Jammer dat de wc-rol nog onder de arm mee moet. Gezellige haven. Dicht bij D-day stranden met nu 5/6 juni) feestelijke activiteiten.
Prachtige camping zoals al beschreven. Wel betalen we € 26,20 per nacht, volgens de camping is dat het huidige ACSI-tarief. (volgens ons max €22).
Waarschijnlijk is dit geen camperplaats,maar wij hebben hier heerlijk gestaan. Mooi omsloten parkeerplaats met plekken naast het riviertje Authie. Voelt heel veilig en super rustig. Via bruggetje kun je naar het stadje waar niet veel aan is. Wat ons betreft een aanrader.
Mooie rustige groene camping. Heel schoon en mooi sanitair gebouw. Leuk ingerichte informatie annex afwasruimte. Ook wij hebben ons suf gebeld zonder resultaat. Gewoon gegaan en heel vriendelijk ontvangen. Er was gelukkig nog plaats. Blijkt dat je beter 06-54717951 kan bellen (Nu als wijziging ook doorgegeven).
Rustige, prachtige, vrij nieuwe camping met ruime plaatsen. Bomen nu nog klein natuurlijk. Vriendelijk ontvangst. Zeer mooi en schoon sanitair. Vlak naast camping bakker en snackbar waar gehaald of gegeten kan worden. Vanaf camping fietspad langs Moezel, o.a naar Thionville. Vanwege slecht weer maar 1 nacht gebleven. Gaan echt terugkomen!
Thionvile is een hele grote stad, waarin de camping ligt. Het was bomvol. Je moet hier sowieso reserveren. Zijn dus doorgereden.
Mooie groene grote plekken met haagjes er tussen. in principe heel rustig (als je niet te dichtbij het groepsterrein gaat staan). Lekker zwembadje. Sanitair was minder: niet vaak schoon gemaakt, vaak lauwe douche, net zo als afwaswater. Wifi ronduit slecht. Toch heerlijk paar dagen gestaan: gefietst, gewandeld, pizza in Marnay gegeten. Grote supermarkt op 10 minuten fietsen.
Inderdaad prima plek. Op de camping €14,40, dat is incl stroom. Aan de andere kant van het toiletgebouw ook prima camperplekken zonder stroom, met gebruik van sanitair, €5.
We wisten dat we goed zaten toen we de beheerster zagen: stug, onvriendelijk gezicht 😀. Terrein is prima, rustig, vlak langs de Maas. Sanitair is te gebruiken, maar absoluut niet schoon!
Gezellige groene camping met 4 camperplaatsen op de camping en 4 plaatsen op een speciaal, net zo groen, veld. Vriendelijke eigenaren. Heel schoon sanitair, bij volle camping wel wat weinig. (Klein minpuntje: douchen met munten, wat niet echt meer van deze tijd is). Prachtig fietsen in de omgeving! Wij zijn hier 4 nachten geweest, meer dan de oorspronkelijke bedoeling.
Mooie plaats op veld onder laagspanningsmast, waar je geen last van hebt. Prima sanitair. Gezellige kippen. Fietsen kunnen gestald in schuur die ‘s nachts op slot gaat. vriendelijke eigenaren. Prachtig fietsen o.a. naar Orvelte. Geen vuilwaterstortplaats helaas.
Prachtige camperplaatsen en prima, schoon sanitair. Vriendelijke, gastvrije en hulpvaardige eigenaresse. Prachtige fietsomgeving.
Prachtige camping met campererf. Alles is perfect onderhouden. Sanitair wordt 2x per dag grondig schoongemaakt. Zeer vriendelijke eigenaar. Bij erg nat weer is de camping niet geschikt voor campers. Het campererf, dat het hele jaar open is, wel. Mooie fietsomgeving (o.a. Biesbosch) en wandeling over de wallen van Gorinchem.
Voor doorreis een prima plek al zou het eenvoudig aantrekkelijker gemaakt kunnen worden. De erg vriendelijke eigenaar bood tijdens openingstijden toiletgebruik aan. We kwamen na 17.00 uur en dan is het aanbod in de Brasserie erg beperkt. Ook binnen zou het meer sfeervol genaakt kunnen worden. Maar ja, vriendelijkheid doet ook veel.
Helemaal prima camping. De vorige beschrijving had die van ons kunnen zijn, want zo zien wij het ook. Paar dagen naar volle tevredenheid gestaan. Dat het sanitairgebouw wat ouder is, doet niets af en zijn functionaliteit en schoon-zijn.
Rustige camping met ruime plaatsen en goed sanitair. Zwembad alleen open van juli t/m augustus. We staan overdag alleen. ‘s Avonds nog een paar passanten. Licht verkeersgeluid van de weg. De koeien maken soms meer herrie :-).
Camping aan een meer met ruime plekken. Goed sanitairgebouw, wel kleine douches. Ook een speciaal sanitairgebouw voor invalide die veel aangenamer was, dus door veel vaak door validen gebruikt. Prachtig wandelen en fietsen (routebeschrijvingen te leen bij de receptie)
Sitecode: 1970
We hebben exact dezelfde ervaring (stonden op dezelfde plek naast het gras, rechts achteraan) als de vorige schrijver. Ook nu heet. Restaurant prima voor de prijs. Chateau groot maar niet heel indrukwekkend mooi. Hele mooie fietstochten in de omgeving gemaakt (wel elektr fiets).
Prima camping met hele ruime plekken. Wel veel schaduwplekken. We hebben gebruik gemaakt van aanbieding 3 nachten is 2 nachten betalen. Prachtige fietstochten gemaakt. Plaats zelf is niet zo aantrekkelijk. Verschillende supermarkten in de buurt (fietsafstand).
Rustige plek mét stroom langs de l’Yonne. Toilet erg vies, maar aan de overkant een klein restaurantje waar je goedkoop iets kunt drinken/eten en de toilet gebruiken. Mooie wandelingen in de omgeving.
Wat een prachtige, goed verzorgde plek!!! Hele mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Komen vast en zeker terug.