@Stedigo
- Itineo JC 740
- 2022
- Integraal
Een zeer aangename, rustige camping. Wij hebben hier 7 nachten doorgebracht. Alles wat het hartje van een kampeerder begeert, is aanwezig. Het ruime sanitair is altijd schoon, de parkeerplaatsen zijn ruim bemeten. En met de fiets ben je snel in Vrouwenpolder, waar naast een bakker, een kleine supermarkt en diverse restaurants ook een supergoede viskar aanwezig is.

Wij verbleven 2 nachten op deze plaats. De toiletten, douches en afvalverwerking waren erg vies, ronduit walgelijk. De stacaravans werden bijna op de parkeerplaats zelf gestapeld om nog meer geld te verdienen. Er was niet eens ruimte om de luifel uit te schuiven. Ik wil het hier niet eens over brandbeveiliging hebben!

24 augustus 2024 We verbleven een nacht op deze plek. 50 € is hier duidelijk te veel! Het hele complex heeft waarschijnlijk zijn beste dagen achter de rug, veel dingen schreeuwen om renovatie en verf. In het hoogseizoen is het niet mogelijk dat de receptie tot 15.00 uur pauzeert. Rond 20.00 uur had de douche alleen koud water!
Zeer onvriendelijke uitbater. De plaats was vol toen we aankwamen. Waarom hangt de onvriendelijke meneer niet gewoon een bordje aan de voorkant van de oprit met de tekst "ruimte bezet"? Of sluit de poort. Draaien is daar niet mogelijk.
De locatie van de plaats is leuk. De operators zijn onvriendelijk. De toiletten zijn oud, de camperplaatsen zijn smal, de luifel kan maar halverwege uitgeschoven worden. De vloer is geen gras of grind, alleen vuil. Ik wil hier niet in de regen staan. We zouden naar verluidt gedurende 2 dagen 10 KW / h hebben gebruikt. Alleen bij de Senseo werkte de koelkast op gas. Het was niet eens 1KW / u
Mooie CP. Gelegen aan een meer met een klein strand en een gazon. Sanitairgebouw aan het einde van het plein is erg mooi en schoon. Het sanitairgebouw bij de receptie wordt gerenoveerd. Zeer mooie, ongecompliceerde operator. Heerlijk eten in het restaurant bij de receptie. Als we terug naar dit gebied komen, zullen we hier zeker terugkomen.
Eenvoudige staanplaats in de buurt van de Rappbodetalsperre (langste hangbrug in Duitsland enz.). Zeer mooie, leutseelige operator. Toiletten in de kelder van het aangrenzende hotel. Alles was erg schoon. Eten niet ver van het hotel. Als uitgangspunt voor de dam optimaal.
We zijn naar mooiere plaatsen geweest die goedkoper waren. Het sanitairgebouw lijkt meer op een camping van 20,00 € en de plaatsen zijn niet veel beter. € 36,30 voor een nacht en dan niet eens zeep op het toilet. Een keer en niet opnieuw.