@Steenuil
- 2017
Deze camping heette vroeger st Claire, nu stond er een voor ons onbekende naam. We waren op zoek naar les Vieux Colombier maar vonden deze naam niet terug bij de Entree. De receptie was gesloten. We zijn toen doorgereden richting Moustiers en daar bleek ook een camping te zijn met dezelfde naam. Een nette camping maar helaas niet wat we zochtten.
Een prima camping. Aardige ontvangst. alles is er wat je nodig hebt en mooie ruime plaatsen. grijswater lozen net buiten de camping evenals huisvuil. eetgelegenheid en afhaal pizzeria binnen loopafstand sanitair wordt 2 keer per dag schoongemaakt. Mooie omgeving.
Vriendelijk ontvangst en behulpzame vrijwilligers. Voor stroom heb je soms vele meters kabel nodig. Voor campers een matige ondergrond, zachte bosgrond. Buitenverlichting wordt niet gewaardeerd. Een grijswater losplaats in de uitgang van een kampeerveld is niet handig.
Mooie camperplaats met prachtig sanitair. Ligging is uitstekend zeker voor mooie fietstochten en supermarkt op loopafstand. Bijzonder dat je van te voren het aantal dagen verblijf moet opgeven en direct afrekenen, niet eerder meegemaakt.
Mooie camperplaats aan het water, vriendelijke havenmeester, sanitair en verzorging aanwezig. Het centrum is goed te bereiken en niet ver erg.
Nette camperplaats, vriendelijke ontvangst, wat klein maar mogelijk gaan ze uitbreiden. We misten wel een sanitair gebouw. De loos plaats voor grijs water ligt niet bepaald gunstig. Centrum goed te bereiken.
Mooie en prima aangelegde camperplaatsen. Voorzieningen zijn nog niet allemaal klaar maar als het in de lijn van de sanitaire voorzieningen wordt is het uitstekend. Vriendelijke ontvangst en prettige mensen. De volgende keer zal het wel een 10 worden.
Mooi terrein,vlak bij de Koog. Vriendelijke eigenaren. Mooi en schoon sanitair, douchetijd is aan de korte kant. Lekkere verse eitjes en broodjesservice. Uitstekende Wifi
Sitecode: 2023
Nette camping vlak bij Obernai. Vriendelijke receptie en net sanitair. 1 minpunt,de camperplaats ligt vlak naast een groot parkeerterrein van een vakantie centrum. Vanaf half 6 s'morgens halen en brengen van mensen en bussen die hun motoren constant laten draaien.
1 nacht gestaan, mooier rustige plek vlak bij Trier. Jammer dat je het chem. toilet niet kan legen anders hadden wij nog wel wat langer willen/kunnen blijven. ik zou zeggen, verhoog de prijs wat en zorg voor een camperstation.
Mooie, nette en verzorgde camperplaats. keurig sanitair en mooie omgeving.
5 plaatsen is erg weinig voor een stad. Kost niets maar je hebt ook niets. Gewone auto's parkeren hier ook, waardoor je er niet terecht kan. Wageningen moet tot iets beters is staat zijn.
Vriendelijke eigenaren en dito ontvangst. Mooi en verzorgd terrein. Modern sanitair en brandschoon. Ruime plaatsen en veel fietsmogelijkheden in de omgeving. Rond de boerderij is er Wi-Fi beschikbaar, het zou fijn zijn als de rest van het terrein hierover ook kon beschikken.
Nette camping, mooi terrein, behulpzame en vriendelijke eigenaar en personeel,broodjes service, schoon sanitair. Betalen met pin hebben ze lo ever niet.
Mooie camping, vriendelijke eigenaren, prima broodjes en een eenvoudig restaurant waar je lekker wat kan eten en ook erg gastvrije mensen.
1 nacht gestaan. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Vanwege natte ondergrond op een soort parkeerplaats gestaan, voor 1 nacht prima, voor langer niet.
In week 12 werkte het elektra en water nog niet.
2 nachten gestaan op een prachtige plek aan het water. Vriendelijke havenmeester en goede voorziening. Mooi gebied om te recreëren.
1 nacht gestaan in week 12. Ondergrond grind met veel molshopen wat veel inloop geeft. Geen goede voorziening voor afval. Stroom en water goed. Wel een mooie omgeving en dicht bij Aalten.