@Stef-Gunther
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Sitecode: 197182
Wij Stef en Trees zijn net thuis van 6 nachten bij Richard en Monique het was er goed en alles was aanwezig mooie toiletten en douchen. Camperplaats was ruim en netjes met stroom en waterkraan top. En dan natuurlijk de buffels mooi om dat gezien te hebben. De omgeving is heel mooi. Wij hebben er 400 km gefietst bv de Biesbos en alle mooie dorpjes en stadjes wij komen zeker nog een keertje terug top was het. Dank Monique en Richard. 👍👍
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wij staan nu voor de 3de keer bij camperplaats Kreijelhof, en vinden het nog steeds een mooie en goed verzorgde plek om heerlijk te staan en te fietsen. de eigenaresse en haar man verzorgen de camperplaats zeer goed het sanitair top, de plekken top . Ik zou zeggen tot ziens want wij komen zeker nog een keertje terug .
Juli 2026
Sitecode: 195087
We hebben hier 4 nachten gestaan van 6 tot 10 juli, we werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar Henk . het is een mooie camperplaats, met een heel mooie prijs voor de kwaliteit die geleverd word. mooi toilet gebouw met douche en toilet toppie hagel nieuw. Wij komen zeker terug want de omgeving is mooi om te fietsen, wij hebben in die 4 dagen 250km afgelegd en nog niet alles gezien Begijntje bedankt.
De Elshof, mooie en gezellige camping, en perfect toilet gebouw. Eigenaar is zeer vriendelijken goede ontvangst, en een heerlijke vrieskist met ijsjes in het winkeltje 🤣 echt makkelijk en lekkere producten van Sander die zelf de jam maakt . wij hadden geluk dat er ook vriendelijke mensen op de camping stonden dus wij hebben het zeer naar onze zin gehad en komen zeker terug groetjes Trees en Stef
16 april hier weer aangekomen voor de 4 keer en nu weer hier in Goudargues het is nog steeds een geweldige camping voor ons en voor de hond zoveel vrijheid heeft hij elders niet en het dorp is ook geweldige lekker eten en drinken heerlijk. camping La Grenouille daar komen we om het jaar terug heel hartelijke ontvangst helemaal top dank je wel voor de gastvrijheid en altijd vrolijke lach.
wij zijn 4 april hier gekomen moesten een kwartiertje wachten want de camping is van 1200 tot 1400 uur dicht we werden vriendelijk ontvangen door mevrouw en meneer de beheerders van de stadscamping mevrouw bracht ons naar de plek waar we konden staan voor 4 nachten we hadden mooi weer dus dat was perfect maar de camping is ook perfect met alles er op en er aan goed verzorgd door de beheerders zelf topper deze camping 5 sterren waard
Sitecode: 20141
31 maart 2024 was ik hier en nu 4 weken later ben ik er weer en waarschijnlijk voor de laatste keer en dat vind ik heel jammer want het was altijd een hele mooie camperplaats maar dat is veranderd en niet de plekken hoor maar de voorzieningen is een grote bende waar je het toilet moet ledige zwemmen nu de drollen van een ander jammer en er staan geen afval containers dus nu moet je voor je afval naar de overkant, ik vind het Jammer.
25 en 26 april gestaan op een mooie camperplaats leuk dorpje met 2 bakkers en een kleine proxi supermarkt verder kwamen wij om de omgeving te bekijken en dat is gelukt we hebben heerlijk 50 km gefietst langs het aanliggende kanaal mooi schoon sanitair wat her en der koud water bracht ik heb er geen last van gehad bij de vrouwen was de douche koud en de afwasplekken waren koud wij hebben hier mooi gestaan topper is het.
heel mooie en rustige plek geliefde plaats bij Nederlanders want we stonden met 4 landgenoten het is dicht bij Jarnac en Cognac en brood is er bij de plaatselijke bar top en je kunt er zo op van de gemeente komt er rond e uur een persoon die int het geld en krijg je een code voor de Toilet en douche topplaats