@Stef-en-Janine

Lid van Campercontact sinds 2018

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Sitecode: 22048

Gelukkig hebben wij Franse vrienden die hier wonen met een Franse bankpas. Vandaag ter plaatse een uitgebreid gesprek gehad met een mevrouw van de gemeente, die heeft aangegeven dat men iets gaat doen aan het niet kunnen betalen met Master-Maestro kaarten. Ik ben benieuwd.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek! Perfect aangegeven! Water was nog afgesloten vanwege lage temperatuur! Niks mis mee!!

Prima camping. 5 Minuten wandelen van het levendige centrum van Die. Prima sanitair, hele fijne douches. Veel plaatsen die wat schuin aflopen. Overspoeld door Nederlanders tijdens het hoogseizoen.

Het hele jaar open! Super aardige beheerster! Heerlijke regendouche! En dichtbij Sarlat. Aanrader!

Sitecode: 22048

Wat er aan de hand is met de betaalpaal is onduidelijk. Accepteert, in tegenstelling tot eerder, alleen maar weer Franse betaalpas. Noodnummer geeft verwijzing naar een ander tel nummer. Hierop klinkt een antwoord apparaat. Rare bedoening.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Sitecode: 22048

Geweldige camperplaats voor dat geld. Alles in de nabijheid. In tegenstelling tot wat er in de kop staat kun je met alle bankpasjes betalen. Wij zijn hier nu 3x geweest en hebben met een Rabopas gewoon betaald !! Aanrader.

Mooie plaatsen, dicht bij het dorp, schoon. Goede voorzieningen zoals stroom, douches toiletten incl toiletpapier. Geen WiFi, geen andere gasten, geen beheerder, geen chemisch toiletstortpunt. Vriendelijke gemeentewerker die het gras aan het maaien was.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Nog steeds verstopt! Jammer van zo'n mooie voorziening.