@StefBi67

Ja

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Echt een geweldige parkeerplaats. Zeer goed onderhouden en een ontzettend aardige eigenaar die je meteen verwelkomt. Zelfs met een jeu de boulesbaan en picknicktafels. Grote grindplaatsen met ernaast een gazon. De toegangsweg door het dorp is wat smal. Wij komen graag nog een keer terug.

Alles past gewoon op deze plek 😀 super vriendelijke mensen en super goed onderhouden!!

prachtige plek - heel rustig - alles heel schoon en goed onderhouden - met hondenren - kom graag terug 😀

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 21979

prachtige parkeerplaats!! direct aan een droomstrand dat uitnodigt tot een wandeling 😀 heel rustig

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We zijn helemaal enthousiast over deze plek. Terrasvormige ruime plaatsen. Het sanitair is super schoon en ook erg ruim. Het personeel is erg vriendelijk. Het bijgevoegde restaurant is erg goed en de pizza is sensationeel. Je kunt er heerlijk wandelen en wij zijn meer dan tevreden en hebben hier een heerlijke tijd gehad. We zullen zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een prachtige plek met staanplaatsen midden tussen de wijnranken. Heel rustig en heel vriendelijke mensen. 7-gangenmenu met wijnbegeleiding was sensationeel. Ik verbleef 2 nachten en zal terugkomen.