@StefSchreur
wat een mooi plek om te overnachten en om Santiago de Compostella te bezoeken. dit zou kunnen met de fiets ,maar 500 mt van de camping is er een bushalte die je voor €1,00 pp naar de binnenstad van Santiago brengt. super aardige eigenaar die je het op elk vlak naar wens wil maken. komen graag nog eens terug
Sitecode: 81957
wat een Hartelijk ontvangst door de eigenaresse van de camping. mooie plekken,schoon sanitair,en mooie uitvalsbasis om naar Volendam of Amsterdam te fietsen. Een boerenbedrijf in werking,top locatie !
rustige Camperplek,waar geen voorzieningen aanwezig is,maar een mooie locatie om met de fiets naar Ljubljana te gaan( 3,5 kilometer.) Ook een mooie plek om binnen enkele kilometers weer op de autobaan te zitten richting Kroatië. wij waren hier 9-7-2025,en op dat moment met nog 2 andere campers. te betalen met de easypark app. wij hebben voor 1 nacht €17,25 betaald.
mooie locatie kort bij restaurant Castello ( Italiaans restaurant) waar je heerlijk kunt eten,en wordt bediend door vriendelijk personeel. c.p alleen stroom,geen verdere voorzieningen. goede plek voor de door reis richting Kroatië.
super mooie en rustige plek, kort aan de Main. vriendelijke uitbater. alles klopt zoals beschreven. per paal zijn er 6 electra punten.. komen hier zeker nog een keer weer terug
mooie klein schalige camping. Deze ligt ongeveer 30 kilometer van de autobaan af, met 17% steiging kijk je over het mooie landschap. ontvangs zeer vriendelijk., ruime plekken, mooi sanitair,en broodjes service in de ochtend. jammer genoeg was het restaurant gesloten (op Woensdag) wij stonden er voor€23 ( inclusief stroom, douche munten.)

een super mooie C.P. met schoon sanitair ruime plekken en mooi uitzicht op de bergen Vanuit deze C.P. is er een gelegenheid een rondje te fietsen om de chiemsee.zeer de moeite waard
mooie verharde plekken,en schoon sanitair. de camping ligt kort bij het pontje naar Olst waarna je heerlijk kunt fietsen naar Deventer door mooie landschappen

wat een mooie locatie,met vele mogelijkheden om er te kunnen fietsen of wandelen.schoon sanitair, wasmachine en droger aanwezig.vriendelijke eigenaar.
Sitecode: 92077
ondanks het hartelijke ontvangst,was de camping niet wat je voor het bedrag zou kunnen verwachten.sanitair was in de avond slecht verlicht,slecht schoon gemaakt en in deze coronatijd toch echt wel van belang! te weinig stroom aansluitpunten voor het aantal plekken.. jammer maar niet voor herhaling vatbaar
een mooie camping met een perfect verwarmd sanitair. mooie ruime plekken voor onze camper. de receptie medewerker staat open voor vragen en probeert voor ieder probleem een oplossing te vinden echt heel erg fijn.komen hier zeker nog een keer terug.

hier hebben we 2 nachten gestaan. Kregen van de vriendelijke eigenaresse een coronaproof rondleiding op mooie camping met super mooi/schoon sanitair.we kregen een blauwe map met allerlei fiets en wandelroutes waarvan we de bevrijdingsroute hebben gefiets. in deze jaargetijde is deze omgeving SUPER mooi en indrukwekkend. echt een aanrader
we werden zeer vriendelijk ontvangen, mochten zelf een plekje uitzoeken. was in deze tijd coronaproof.super mooie locatie ,prima uitzicht,zeer mooi en schoon sanitair.
Wij hebben hier gestaan van 15-08-020/17-08-2020,bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen door Andrè en Melinda. Aangezien het coronatijd is hadden we alle ruimte om onze camper zo vrij mogelijk neer te zetten ,dicht bij de goede,schone sanitaire voorziening. `S avond werd er heerlijk gekookt door Melinda en konden we hier nog een lekker drankje doen. Bij de buren (klein winkeltje) hebben we een paar lekkere broodjes gekocht voor ons ontbijt en de rest van de dag heerlijk kunnen genieten van de rust. Andrè vertelde nog een beetje over de geschiedenis van Hongarije wat zeer interessant was. avonds is het zo mooi donker dat je de "Melkweg"weer een keer kunt waarnemen. Bedankt Andrè en Melinda voor jullie gastvrijheid!! Dit is een top locatie voor rust en vrijheid
super mooie camping op een top locatie. we hebben hier 2 nachten gestaan.we werden heel erg vriendelijk ontvangen door de eigenaars. super mooi sanitair. voor herhaling vatbaar
vriendelijk ontvangst door de eigenaar. we kregen ook nog een mooie plek toe gewezen,met uitzicht op het water.jammer genoeg door de coronacrisis konden we geen gebruik maken van de toiletten of douches maar alles zag er keurig uit.we hebben er heerlijk kunnen fietsen,en kunnen genieten van het super mooie weer
vriendelijk ontvangst op een super mooie camping,met ruime plekken goede Wi-Fi. ivm de corona konden we geen gebruik maken van de toiletten of douches maar alles zag er super netjes uit. komen hier graag weer een keer terug.

mooie locatie, en ondanks dat de sanitaire voorzieningen redelijk schoon zijn,zijn ze wel aan vernieuwing toe
Zijn er afgelopen weekend geweest, was erg druk en inderdaad een zeer onvriendelijke campingeigenaar. is redelijk aan de prijs €32 per nacht( incl.stroom en douchen) WiFi voor 1 apparaat en voor 5 uur.
Sitecode: 19306
zijn op door reis naar Kroatië en vonden hier de perfecte overnachtings plek.schoon sanitair en vriendelijk receptiemedewerkers.€17(ANWB kaart)incl.stroom en warm water
Wij zijn hier 27-05-2018 geweest, en hebben genoten van de rust (3 extra gasten). Mooi uitzicht over de Bergen en het riviertje achter onze camper. Sanitair was zeer schoon, zeer vriendelijke eigenaar die ook alles kon vertellen over de "via ferratta " die je kan bewandelen, en die volgens de eigenaar net zo mooi is als de Kjerag. In de prijs zit : gratis douchen, wifi , en warm water. wij zouden hier zeker terug komen als we weer een keer naar Noorwegen gaan.
bij aankomst (28 mei 2018) ontvangen door een zeer vriendelijke eigenaar. schoon sanitair en mooie plekken.voor NOK 180 alles inclusief. waar vind je dit nog in Noorwegen. we staan hier na een paar fantastische mooie weken door Noorwegen te hebben getrokken, voordat we op de Boot gaan in Kristiansand.
een wat verouderde camping en dat voor NOK 300 (incl. stroom en WiFi) en voor 5 minuten douchen NOK 15. sanitair niet echt schoon. wij waren er 22 mei 2018. en in Stryn zelf was om 18.00 uur al niets meer te beleven. Zou hier niet snel meer voor de 2de keer naar toe gaan.
zeer mooie locatie met geweldig mooi uitzicht over het fjord en de besneeuwde bergtoppen. super luxe sanitairgebouw vriendelijk ontvangst. inderdaad geen kortingsmogelijkheden.
Zeer mooie locatie met geweldig mooi uitzicht over de bergen met sneeuw en watervallen. Op loopafstand van de winkels en de Flåmbana. Camping heeft super mooi sanitaire voorzieningen. Vriendelijke receptiemedewerkers die je met alles vriendelijk te woord staan. Echt een aanrader.
In verband met de Nationalefeestdag op 17 mei 2018 was de camping vol, maar werd ons een plekje op de parkeerplaats aan geboden, waarij we gebruik mochten maken van het sanitair en de wifi. Stroom mocht ook, maar daar moest je dan extra voor betalen. De receptiemedewerkers waren zeer behulpzaam om ons verblijf zo prettig mogelijk te maken. Sanitair was netjes en schoon.
Fijne plek om te overnachten. Mooi en schoon sanitair. Klein keukentje ter beschikking. Was niet erg druk 15 mei 2018, waardoor we ruime keuze hadden wat betreft camperplek.
Mooie asfalt plekken met uitzicht op het water. Stroom extra betalen. Wifi heeft goede ontvangst. Wij stonden met 3 campers, dus erg rustig.
Greetsiel is een héél mooi plaatsje, maar een minder mooie camperplek. géén sanitaire voorzieningen en voor een paar euro meer heb je in Norddeich een betere camperplek
prettige camperplaats. goede uitvalbasis voor een wandel of fietstocht langs de dijk naar de gezellige badplaats.voor €18(excl.stroom) heb je een mooie plek met mooi en vooral schoon sanitair.
Super mooie locatie met geweldig mooi en schoon sanitair. Het restaurant beauford is een aanrader.
30 maart 2018 daar overnacht. Een mooie camping op loopafstand van het centrum en de Aldi. Schoon sanitair. Vriendelijk eigenaar.
We hebben er gestaan op 30-3-2018. Ruime en mooie cp op loopafstand van het winkelcentrum met allerlei gezellige winkeltjes en gezellige terrasjes voor een heerlijke kop koffie e/o een lekker broodje vis.
Sitecode: 20222
een mooie camperplek met goede voorziening wbt het legen van je vuilwatertank en toilet. ruim opgezette plekken en een mooie grote winkel.
een mooie Camperplek waar je rustig kunt overnachten. Een tip:zorg voor afgepast geld om de beheerder en het stroom te kunnen betalen, €1 en € 0.50! Op loopafstand naar de Aldi(let op:de parkeerschijf gebruiken en bij een eventuele boete dit melden bij de manager van de Aldi zodat je de boete niet hoeft te betalen,men denkt dan dat je er hebt overnacht. verder een topplek
We komen al meerdere jaren naar deze camping die voorzien is van mooi sanitair. heerlijk je camper op een plek neerzetten en alles is goed te voet af te leggen. vriendelijke ontvangst bij de receptie. Bij de zee een zéér goede duikbasis met Nederlandstalige eigenaar. Dus zowel op de camping als onderwater een super fijne plek om van je vakantie te genieten.
Een zeer ruime en mooie plek om te gaan staan met de camper. zijn nog bezig om het nog mooier te maken. Echt een aanrader.