@Stefaantje
mooie rustige overnachting plaats zoals beschreven in de Review ๐
Inderdaad mooie en rustige plaats en omgeving zoals beschreven in de reviews, met mijn camper van 7,50 m geen problemen gehad langs de smalle baantjes om naar de parkeerplaats te rijden hij mocht zelf langer zijn ๐๐
alle Review zijn juist een gezellige en rustige omgeving ๐
zeer mooi en rustige camperplaats twee sympathieke jonge eigenaars werken om verder alles in orde te krijgen en zal een goede camperplaats worden hebben 2 jaar moeten wachten achter hun vergunning hier volledig in de natuur wij komen hier zeker nog terug ๐๐
mooie rustige overnachtingsplaat
fantastisch Camperplaatsen bij Marc & hond Odil zeer rustige en behulpzaam en mooie fiets en wandel mogelijkheden tegen abdij van Westvleteren en Sint Hubertus toptie ๐บ๐บ๐๐๐๐
Een goede over overnachting plaats voor door reis een winkel en goede bakker niet ver af langs de grote baan
Mooie overnachtings camperplaats met alle sanitaire voorziening en ook alles gratis
Prima plaats voor doorreis de beoordelingen kloppen van de vorige Mth reizigers Ivan & lili
Overnachting en stroom plus water voor 24 uren 9โฌ
Zeer rustige overnachting plaats aan zwembad met eet gelegenheid mooi dorpje met kleine winkeltje zeer rustig
Prachtige doorgangs cp met mooie en nette voorzieningen goede bakker met veel lekkers kan ook mooie wandelingen en fiets tochten maken ๐