@StefanRamaekers
- 2016
- Chausson Exaltis 6040
- 2021
- Integraal
Heel afgelegen, fietsen zijn echt noodzakelijk. Niet alle plaatsen zijn even groot; soms heb je 4M en soms heb je 1M naast je camper. Er wordt vaak van plaats gewisseld als er iets vrij komt.. En toch betaald iedereen evenveel.
Zeer kleine plaatsen. als haringen in een ton en vlug volzet
Goed gelegen in de stad, maar daar is alles mee gezegd. Zeer groot, dus ook veel kans op heel luidruchtige camperaars zonder respect. Buiten rijden kan zéér lang duren ( in ons geval meer dan een uur) ;er is slechts één betaalautomaat en als iemand zijn kaart geblokkeerd zit, dan staat iedereen vast….
2023
Rustige plek, weg van de straat. Prijs is nu 24,00 € voor de eerste 24H. Daarna 0,80€ per bijkomend uur. Toegang en betaling zeer eenvoudig via barcode op ticket en betaling met kaart aan de barreel. Douchen, afwassen en water bijvullen zijn betalend. 3 Toiletten zijn proper, maar geen papier.
2021
4 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Mooie rustige en bosrijke plek in de buurt van een meer - je kunt een mooie wandeling maken rond dit meer
2020
15 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Veel te duur 54 euro voor 1 nacht - strand overvol met locals en 3 andere campings in de buurt - staanplaats was wel correct met wasbak
Locals komen op de camping om te zwemmen en vallen soms de gasten lastig - sanitair niet goed ingedeeld douchewand komt aan je voeten in de wc niet erg hygiënisch - receptie amper uitleg gekregen ivm fietsroute naar stad of openingstijden restaurant en zwembad - absoluut geen 4 sterren waardig - strenger management is nodig
Heel rustig gelegen - vriendelijke dame maar gesloten om 20 u