@StefanoCFC
Topcamping, vrij nieuw en alles is goed gedaan, tot aan de hondendoucheruimte. De plaatsen zijn groot en allemaal met water en elektriciteit, gebouwd op terrassen met een prachtig uitzicht op Folgaria. Er is een spa, minimarkt en een bar. Voor een gemiddelde prijsplaats met elektriciteit betaalde ik 41 euro per nacht (4 nachten - 3 tot 7 september) inclusief toeristenbelasting.
Gewoon een prachtig uitzicht en rust en stilte. Absoluut donker 's nachts en in mijn geval alleen…. Niet aanbevolen tijdens de winter, omdat toegang met sneeuw het onpraktisch maakt. Geen diensten.
Dit is een vakantiedorp dat is afgestemd op gezinnen en luidruchtige honden. Niet geschikt als je van ruimte en ontspanning houdt. 45 euro lijkt een beetje overdreven, ook al zijn alle diensten goed.
Plaats bijna leeg op 7 juli 2024. Belangrijkste reden naar mijn mening het totale gebrek aan 4- of 5G-dekking, niet aanwezig. We wilden een paar dagen blijven, maar vertrokken de volgende dag. WiFi alleen beschikbaar direct buiten de receptie ☹️ behalve dat was al het andere prima, duur voor 32,50 euro voor wat ze aanboden.
Sitecode: 51938
Het geluid van de beek is prachtig, 's ochtends hangt er een briefje aan de deur waarop staat dat je 10 euro moet betalen aan de bar. aanbevolen plaats?
Mooie tussenstop tussen de natuur en de rivier bij een klein rustiek restaurant. Het is gratis en de enige voorzieningen zijn de toiletten. De eigenaar is erg behulpzaam, we kwamen voor één nacht en bleven drie… Geen verkeer, geen geluiden behalve vogels. Een must om te stoppen….
kon niet om meer vragen !! briljant
Het zou 4 sterren zijn geweest ⭐️ als de douches beschikbaar waren (onder renovatie) Rustig en veilig gebied aan de rivier, ok voor de hond. 20 euro x nacht betaald en 3 nachten doorgebracht.
Een nacht doorgebracht in januari en nog een in maart. Veilige cctv-camera's en 's nachts goed verlicht Carabinieri en politie komen regelmatig langs. Ideaal strand voor de hond, gratis in het laagseizoen duidelijk niet mogelijk in het hoogseizoen
Het is oké voor een tussenstop van 1 nacht, maar niet langer. Zeer gedateerde faciliteiten douches 3 minuten x 50 cent (veel beter € 1 voor 5 of 6 minuten) maar douchekop vóór 1980 vol vuil, dus lauw water sijpelde alle kanten op. De houten woningen in de plaats hebben jarenlang geen onderhoud gehad, het lijkt op de favela's in Brazilië. Absoluut NIET hondvriendelijk of wat dat betreft kinderen. Wi-Fi heeft niet gewerkt gedurende de 45 uur dat ik daar was…
Over het algemeen wint de camping er 4 ⭐️ het zou 5 zijn geweest als de wifi was inbegrepen, het was veel te duur. Wat 1 ⭐️ krijgt, is de onwetendheid van sommige mensen over dieren (ik heb een hond 🐶) wanneer ze de stront niet oppakken en niet op de juiste manier afvoeren. Ik wou dat ik je huis binnen kon komen en in je woonkamer kon schijten…. en ten tweede sommige mensen die profiteren van het gratis voor iedereen en horizontaal parkeren en dus 2 plaatsen innemen in plaats van één. Je weet wie je bent 😡
Lees net alle voorgaande opmerkingen 😊 Ik kwam voor 4 dagen en ik bleef 18 nachten…. Verder heb ik al 2 maanden gereserveerd voor volgend jaar. Moet ik meer toevoegen? 👍💪
@Alfredbrink uw beoordeling is een totale en volledige LIE. Ik kwam hier voor 2 nachten en ik blijf voor 6 nachten. De douches zijn warm en ze hebben geen drukknoppen. De plaats is brandschoon en goed onderhouden, de plaatsen zijn groter dan normaal en bieden privacy. De uitzichten zijn geweldig en het is een rustige plek om te werken of studeren of te fietsen. En ik ben een kieskeurig persoon!
Het leek op sardines, geadverteerde ruimte 10 x 4 en hoogstens 8 x 3,5 en tot overmaat van ramp passeerde je recht voor je alle campers die binnenkwamen. De campers aan weerszijden waren niet meer dan 2 meter verwijderd. Ik heb geboekt voor 2 nachten, ik vertrok na de eerste nacht. Ik zou het zelfs niet gebruiken als ik er doorheen ga.
Het heeft bijna alles wat je nodig hebt, het is een plek waar je een nacht of twee zou blijven, tenzij je een van degenen bent die vroeg in het winterseizoen komt en alle ruimtes aan het strand blokkeert. Ik zal het opnieuw gebruiken als ik op doorreis ben.
Ideale plek voor honden 🐕 ook. Het zou 5 ⭐️ zijn geweest als de wifi werkte
naast een commercieel centrum ongeveer 15 plaatsen voor campers. Gratis water 💦 OK voor één nacht
Waren alle plaatsen maar zoals deze. De enige fout die ik kon vinden was dat er geen haken in de douches waren voor de handdoeken? Stil 's nachts direct naast het gemeenschappelijke park en de PUFF-bar waar je heen moet om te betalen. €15 per camper plus €1 voor de zeer warme douches x 4 minuten. 👍👍
Het is GEEN camping, het is een parkeerplaats voor kampeerders en het heeft alle faciliteiten die men nodig heeft. Douches extreem warm en niet met drukknop. Ideaal om Lucca te bezoeken, 5 minuten fietsen of 10 minuten wandelen. Ik zou het opnieuw gebruiken
Het heeft alle basisbenodigdheden, prachtige locatie op de top van een heuvel, vredig en stil. Asti is slechts 5 km met de fiets, maar vergeet niet dat je op de terugweg 300 meter van een heel erg steile heuvel hebt. Ook leuk de plaatselijke winkel waar ik wat lokaal lekkers heb gekocht.
Schoon, netjes, aan de overkant van het meer. Pitch groot genoeg. Ik zou het zeker aanraden.
het heeft alles wat je nodig hebt, schoon en netjes. 10 minuten fietsen naar het centrum van de stad, prachtig meer aan de overkant om te wandelen of fietsen. Een van de beste campings waar ik ben geweest tijdens mijn rondreis door Europa
Zeer schoon en goed onderhouden, grote plaatsen, schone toiletten en warme douches. Ik zou het opnieuw gebruiken
Schoon, omheind dus ideaal voor honden, 's nachts verlicht, veilig en ik heb goed geslapen. Ideaal voor degenen die de veerboot nemen
Dom ! Aangekomen om 11.30 uur en verteld dat inchecken vanaf 14.30 uur is? de plaats was half leeg, maar dat zijn de regels. Dus ik weigerde en ging naar de plaats naast de deur waar het net zo goed was voor de helft van de prijs?
Prachtige plek en positie MAAR wanneer u € 25 of 19 in rekening brengt buiten het seizoen, hoeft u GEEN water in rekening te brengen, NEE! Anders dan die grote plaatsen en schone plaats?
Mooie omgeving, goed georganiseerd en slechts € 15,00 zou zeker weer gebruiken
Verheerlijkte parkeerplaats erg duur voor wat je krijgt. Geen privacy of ruimte
Goed georganiseerd en goed onderhouden. Zou opnieuw gebruiken
Makkelijk in en uit te checken, het heeft alles wat je nodig hebt en zelfs een zelfbedieningskoffiehuis. Bus nr. 21 voor de deur brengt u naar het centrum van het oude Salzburg. ALLEEN CONTANT € 25 alles inbegrepen
ok voor een tussenstop. Elektriciteit en water aanwezig. Geen afvoer voor grijs water of wc. Zou waarschijnlijk niet opnieuw gebruiken.
Ideale CP het heeft alles wat je nodig hebt en het is slechts 20 minuten lopen naar het centrum van Trento. Allemaal omheind en veilig. Geen contant geld alleen kaarten. Zal zeker weer gebruiken
Vrij nieuwe CP goed georganiseerde ruime plaatsen, schone toiletten en douches indien nodig, je kunt met kaart of contant betalen, het restitueert het eventuele tegoed dat op de kaart staat. Rustig 's nachts en allemaal omheind en met lichten en camera's. Ideaal voor honden aangezien je naast een park zit.
het zou 4 sterren zijn geweest als er maar 4G was ... ️
Zoals beschreven door anderen zeer goede plek met wasmachine in warme en schone douches. In de toekomst, wanneer ze de boulevard naast de deur heropenen, kan het erg luidruchtig zijn?
arriveerde 31-08-22 rond 21 uur, geen probleem, slechts 5 of 6 campers waarvan 2 Fransen die samen besloten om 23.30 uur te vertrekken en veel lawaai maakten ... het ticket is geldig tot de volgende dag middernacht als ze zijn profiteren. Leuke plek en er is ook een mooi grasveld voor de hond om rond te rennen
21-6-2022 is ok voor een nacht of twee. Geen diensten maar veel rust omdat het in de zomer leeg staat
Sitecode: 19915
De plaats lijkt verlaten ... het telefoonnummer bestaat niet .... sinds ze langskwamen gingen we erheen .... 🤨😟