@Steffz1
- 2017
Eerste keer op deze camperplaats ... we kwamen voor de rust en die hebben we dan ook gehad. Voor de betaallink hadden we een mailtje gestuurd maar geen reaktie op gehad. Uiteindelijk was dat ook in orde gekomen. Niet onbelangrijk is dat men voor 13 u dient te vertrekken. Om te fietsen best naar links vertrekken, gravelpaden, Mtb, alles naar wens :-)
Jammer van de hangjongeren die met hun pick-ups en luide muziek de boel verkloten ... spijtig.
Ligging ok, ruime plaatsen ok, Je kan naar Edam, Volendam, Monnickendam enz. fietsen. Helaas draaien en keren de mensen op deze parking omdat ze vol staat ... Dus 3 op 5
Voor een city camperplaats is dit top : - Metro Bizet op 200 meter (nummer 5 die je tot Brouckere neemt alles te bezichtigen) - Prijs ok - Zonder voorzienigheden Zou dit zo houden ... anders in de toekomst 2 prijzen - de gebruiker betaald extra. - Gemakkelijk reserveren via mail. - Gemakkelijk afhandelen vd betaling maar zou toch internet betaling aanbieden. - Vlotte communicatie - Vanalles dichtbij (voeding, bezichtigen) - Redelijk rustig
52 Euro in Januari voor 2 nachten met 2 volwassenen inclusief lozen, wc legen, water vullen, douchen, verwarmen met 10 ampere, tv kijken , wifi ... bepaal zelf maar :-) Nette plaats in ieder geval
Net even telefonisch contact opgenomen en helaas gesloten idd.
Veel verkeer en rijgeluid, loosput vol stront en wc papier, 2 vd 8 plaatsen met werkende electriciteit, gelukkig gratis en ideaal om met de fiets te vertrekken ...
Sitecode: 22090
Sinds kort zijn sommige camper plaatsen verhard met van die grasdallen. Electro op de plaats, water douches, afwas, toiletten, cassette kan geleegd op loopafstand worden. Zeer vriendelijk personeel. Veel wandel en fietsmogelijkheden. De Ravel loopt naast de camping. 15 minuten wandelen naar de eerste bistro. Wij zijn fan.
Een camperplaats die als voorbeeld kan dienen. Wc lozen en spoelen. Water lozen gratis.. Water en elektriciteit tegen redelijke betaling. Als zijnde camperaar ga je met plezier naar de bakker en de Carrefour op wandelafstand. Vaals drie-landenpunt op 7.5 km met de fiets. Aken centrum 10 km met de fiets. Mooi om te wandelen. Kortom top plaats.
Tolweg met de camper is 16.5 Euro plus 14 Euro om te kunnen overnachten. Zeer mooie alm. Men zou beter een combi-ticket voorstellen. Wij waren de pas opgefietst (911 hoogtemeters)
DDT bestaat echt. De uitbater overblaft de mensen die voor zijn inkomen zorgen. Normaal communiceren zit er echt niet in ... houdt niet van een cremekar op zijn domein dus deze werd met nodige dwang onvriendelijk verzocht om te vertrekken. Wanneer er in onze groep een zeer aangename sfeer welke geapprecieert door 90 % vd aanwezigen slaagt DDT er in om met zijn communicatievaardigheden de leuke sfeer kompleet om zeep te helpen. Never again !!
Leuven stad op 10 min met de fiets. Voor de kids een plaats waar vanalles mogelijk is. De inrit is doenbaar maar men moet toch wel voorzichtig zijn omdat het juist bemeten is. 16 Ah met zekering per pries ;-) De plaatsen zijn ruim en het park is nabij ... De prijs is waarschijnlijk van die hoogte omdat het stad zo gemakkelijk bereikbaar is met de fiets. Tis voldoende.
De omgeving is top en de voorzieningen zijn goed. Fietsen, wandelen, planetarium bezoeken . De camperplaatsen daarentegen zijn veel te krap en mijn inziens niet geschikt voor mensen met kinderen vanwege het verkeer dat achter de camper passeert. Ik hoop dat de nieuwe plaatsen veiliger zijn.
Ideale uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen. Overnachten kan maar neem soms het geluid er bij van het verkeer dat daar voorbijkomt. Dus geen plaats voor iemand die licht slaapt. s morgens worden de vrije plaatsen ingenomen door de wndelaars of de vele paardentrailers. Dus best een beetje tactisch plaatsen en de plaatsen delen.
Op zich zijn de camperplaatsen meer dan ok doch hebben we niet zo fijne ervaring meegemaakt. Ik ga wel heel transparant zijn : hier zit een zeer grote groep zigeuners blijkbaar maar hun kinderen zijn totaal niet opgevoed. Waterverspilling, geluidsoverlast, ze laten hun vuil overal achter, de venten zitten in het zwembad alle vrouwen te begapen ... en ondertss laten ze hun vuil achter zoals lege b
Sitecode: 22004
Verzorgde kindvriendelijke camping met zwembad en net sanitair. Prijs / kwaliteit vd normale grootorde (30.5 Euro 2 personen en kind) waardoor je gemakkelijker iets op het aangename terras gaat nuttigen. De bediening, animatoren en directie is zeer vriendelijk ... brood bestellen, frietjes en restaurant beschikbaar, wij komen zeker terug ...
Goede uitvalsbasis om te gaan skien op de Penken, de Ahornberg of in de andere richting de Schonberg. Bus D heeft ons 1 maal in de steek gelaten s' avonds. Stopt aan de camping. Camping is goed qua prijs kwaliteit bvb. 31.90 per nacht voor 2 volwassenen. zwembad. Degelijke douches, lekker resto ... prijs electriciteit 0.7 euro per kw. Gas fles groot 32 Euro.
De omgeving is ok, feit dat je kan lozen ok. Voor electriciteit heb je jetons nodig helaas is de automaat verdwenen en de brasserie gesloten. Dus op eigen kracht verwarmen.
De mooie ligging maakt veel goed met het mooie zicht op de bergen. 21 euro betaald voor 5 personen en alles was er qua faciliteiten buiten douches. In vergelijking met de rest van de campings sta je hier goed en de vele camperaars maken het gezellig.
Nog nooit heb ik zo een camping gezien. Alles staat daar door elkaar en heel kort op elkaar geduwd. De eerder gemaakte opmerking dat dit een vluchtelingenkamp is, is mijn inziens een correct statement. Wij zijn met de nodige degout omgedraaid, moeite voor niks.
Ideaal gelegen voor de doorreis naar Slovenië, via Ferlach. Camping met proper sanitair, zwembad, restaurant. Kinderen kunnen zich uitleven. Alle mogelijkheden om de camper te lozen en bij te vullen. Alles is in orde. Wij betaalde 51 euro voor een gezin van 5. (2 volwassenen en kids van 15 - 16 en 5. Voor de douches heb je 0.50 eurocent nodig.
De camperplaats is mooi, ruim en rustig. De camping is beschikbaar om te douchen (koud water na 5 minuten) en de wifi was niet zo denderend. Al bij al vriendelijke ontvangst en de lokatie maakt veel goed. Wij betaalden plus minus 30 euro zonder electriciteit maar met inbegrip vh sanitair.
Mooie omgeving, mooie wandelwegen, fietswegen, faciliteiten zijn er zeker. Eten is lekker, het gezelschap is fijn. De uitbaters maken het je naar je zin. Opgelet als het echt landurig regent durft de MH in het gras wegzakken waardoor je slecht weggeraakt. Een schuifspoor was het gevolg. Verder als je de dagschotel neemt plus goed consumeert heb je mijn inziens reeds je vrijwillige bijdrage gegeven
Mooie camping in terrasvorm. Mooie streek. Camping heeft de nodige voorzieningen doch je moet goed te been zijn om naar de doiche / afwasruimte / toilet te gaan. Indeling vd plaatsen kan ook efficiënter; -) Vriendelijk personeel Prijs 46.5 euro voor 2 volwassenen 2 kinderen en kleuter. Alles inclusief buiten Wifi.
Camperplaats op zich is goed met zicht op water als je op eerste rij staat. Ook is het gemakkelijk om van daaruit met de fiets de Dorenther Klippen te bereiken. daar heb je geen parking met de camper. Met 1 euro kom je plm. 18 uur toe voor koelkast en laptop. In het weekend lawaai ok. De aanmerende/vertrekkende boten maken wel lawaai. Tijdens week werkverkeer.
Heerlijke ontvangst en alle benodigde uitleg van het moment dat je komt .. Gemakkelijke verbinding om in Weert centrum te geraken ... Koffie en taart moment is ook een goed moment om de andere mensen te leren kennen.
Aangename plaats en mogelijkheid om water en electriciteit te nemen met muntstukken. Vlak aan de parking vertrekken verschillende wandelroutes. Bakker, horeca, speeltuin voor de kinderen vlak in de buurt.
Eerste week-end met de camper in hartje winter. Waterleidingen zijn bevroren dus geen water. Geen toilet. Anyway er zijn voordelen... electriciteit, Wifi en een veilige staanplaats + een zeer gemakkelijke verbinding ...2 personen + electriciteit / wifi ... 24 uur .. vertrekken wanneer we willen ...