@Stefwiendels
wij stonden op de camper plaats naast de camping met alle faciliteiten van de camping We konden zelf een plekje zoeken en nadien ff melden Leuk personeel en super mooi sanitair En dat voor €60 voor twee dagen excl stroom
geen vriendelijke ontvangst en we kregen een plaats tussen de wintercarsvans Super ongezellig Totaal €160,. voor twee nachten is het niet waard Sanitair is wel top
Mooie plaats en perfect sanitair Prijs €40,. is wel aan de hoge kant gezien de ligging nabij de dorpen 15 min fietsen en behoorlijk steil
goede camperplaats met fijne sanitaire voorzieningen en bewaakt Bij aankomst wel oprijden tot de sropstreep anders werkt het systeem niet Eigenaar is zéér behulpzaam
Sitecode: 20125
Warm ontvangen op 8 augustus en goede plaatsen voor €37 ,. per nacht voor twee personen Sanitair e.d. is verouderd maar een mooie plek om Vieste te bezoeken voor een nacht
Wij waren hier op 5-8-2025 Mooie locatie op loopafstand van het centrum en met een schitterend uitzicht op zee Medewerkers zijn vriendelijk en leggen alles goed uit