@Stegbenzsprinter
- 2020
Prima plekje in Lahntal. Veel vaste plekken en rondom Halloween grappige versieringen. Lauk vakwerkdorp met lekkere bierbrouwer Bosch. Vriendelijke eigenaresse maar sanitair is oud en gewoon nauwelijks warm water. Daarom maar 3 sterren
perfecte plek! mooie omgeving maar vooral veel gastvrijheid. Zeker als je op doorreis bent even lekker chillen hier bij het zwembad met sauna. Het sanitair is perfect, rainshower. En heel schoon. Maar bovenal heerlijk eten, 3 gangen, voor €18 pp. Dus wat wil je nog meer, de plekken zijn heel mooi met uitzicht op de bergen en tussen de kiwi boompjes en tomaten struiken!
Hele fijne camping. Vrij klein en gezellig aangelegd. Mooi zwembad en heerlijke broodjes service. Marta zelf is overigens heel aardig en behulpzaam. Op de hoek een prima restaurant en in de buurt leuke strandjes om te bezoeken. Kortom: een hele prima plek!
Perfecte plek met leuk strandje heel vlakbij. Aardig restaurant op de campsite met goede pizza’s maar voor Spaanse begrippen wel wat duur. Hele vriendelijke mensen maar het minpunt zijn de toiletten en douches. Die zijn echt achterhaald en viezig. De deuren van de heren toiletten kunnen op 1 na niet op slot.
Prima plek. Vlakbij erg leuk zandstrand, ongeveer 300 meter lopen. Plekken aan de kleine kant maar mooi gelijk en horizontaal. Nette wc en douches, alleen niets om je handdoek aan op te hangen. wel voor herhaling waard!
Gave plek zeg! Mooi in de natuur met een fenomenaal uitzicht op de bergen om je heen. schitterend en ook nog een lekker maar simpel restaurant op de campsite. heerlijke lamb stew! Douches prima, hobbelig en steil weggetje de laatste kilometer maar de beloning is top!
degelijke en in principe eenvoudige camping maar Supermooi gelegen in natuurgebied. wat een uitzicht hadden we! Leuk restaurantje met heerlijke pinchos. Wij hadden de mtb bij ons en hebben heerlijke paadjes genomen. echt een aanrader deze plek!
schitterende plek midden in de natuur, glooiende heuvels met giga veel zonnebloemen. Dominique uit Nederland heeft het hier goed voor elkaar, mooi zwembadje en geweldig mooie grote plekken met ongelofelijk mooi uitzicht! een aanrader als je hier in de buurt iets zoekt!
simpele maar erg leuke plek en heel landelijk gelegen aan een rivier. supervriendelijke mensen, goed eten en heel veel verschillende ale en bier op de tap. erg rustige plek ook!