@Stellaferox
- Benimar
- 2013
- Ford
Juni 2026
Geweldige camping met geweldige eigenaren. ik stond weliswaar helemaal alleen op het terrein maar alles dat je nodig hebt is er. Toegewijde verzorging, in mijn geval met het Hollandse snackmenu en goede gesprekken. ik kom weer!
Geweldige plek. de eigenaren Daniello en Ailissandra hebben er een waar paradijs van gemaakt. Geweldig sanitair, fitness ruimte, play court en een zwembad. Dit alles in een rustige omgeving. De bar mét rockpuzzel (nee, ik leg het niet uit) maar ik heb er een gratis biertje aan over gehouden. Zou nog veel langer willen blijven. Tot de volgende keer!
Wederom erg goed bevallen hier. vriendelijke en behulpzame mensen die goed Engels spreken. Schoon sanitair, prima restaurant en alle voorzieningen. De Griekse salade had nog wat zout en peper en oregano nodig maar een kniesoor die daarop let. Enige reden waarom het geen 5 sterren zijn is de elektriciteitsvoorziening. De spanning is te laag en daardoor functioneren sommige apparaten niet of slecht (zoals de koelkast)
Toevallig ben ik getuige geweest van de gebeurtenis in onderstaande review. Dit is totale onzin. De honden die op het terrein rondlopen zijn uitermate vriendelijk en de jongste is erg speels. Hij wil gewoon ruiken en spelen. De eigenaresse van het blinde hondje ging hier zeer slecht mee om en begon te schreeuwen tot groot ongenoegen van de andere gasten die ook getuige waren. Niets dan lof voor hoe Marina hiermee omging!
2023
Zeer fijne camperplaats! Eigenaresse Marina ontvangt je met een kop koffie en desgewenst ook een maaltijd. Alle voorzieningen aanwezig en goed schoon. Elektriciteit, warme douche, water inname, afwas, toilet en chemisch toilet lozen. Ook is vervoer mogelijk naar nabij gelegen plaatsen. Alle lof voor de verzorging. Men voelt zich erg welkom en veilig, mede door het hek en de honden waar men geen last van heeft. Eigenlijk meer dan 5 sterren
prachtige camperplaats nabij Korinthos. Alles is net nieuw aangelegd met het allermooiste sanitair dat ik ooit gezien heb. Wasmachines, Wi-Fi en water laden/ lossen. Alles is binnen fietsafstand gemakkelijk te doen. Hartelijke ontvangst. De plaats is nog steeds in opbouw, misschien de reden dat ik hier nu alleen sta. de weg ernaartoe is wel smal maar met mijn 7m camper goed te doen. Aanrader!
Hele fijne camping. De eigenaar vertelde dat zijn vader deze in 1979 heeft opgericht. Alle voorzieningen aanwezig incl goede Wi-Fi en warme douches, schoon zwembad. Er is een klein winkeltje met producten van de boerderij van de familie tot en met blikken olijfolie van 20 liter. Het nieuwe dorp is maar 200m van de camping verwijderd dus prima te doen, alhoewel via redelijk steile weg. Het antieke Olympia ligt op nog geen 800m van de camping
Gratis parkeerplaats. Verwacht mag worden dat je wat gebruikt in de Gasthof maar dat is met het aanbod geen probleem. Heerlijk gegeten. jammer dat met de regen de straatnaam wel toepasselijk is: Triester Straße... 😂 staat vanaf nu bij favorieten!
Hele fijne en rustige plek op 230m hoog. eigenaren Nick en Amanda zorgen voor alles dat je nodig hebt. Elektriciteit, douche, toilet, allemaal zeer schoon. Minibar en 's avonds keuze om iets te eten. Heb je iets uit het dorp nodig, zoals brood etc, neemt Nick het voor je mee. Maximaal 7 campers. Van tevoren even bellen (Engels) dan stuurt Nick je een routebeschrijving. Heel erg relaxed
2022
Perfecte CP. Zeer vriendelijke eigenaar Xavier die je verwelkomt met een drankje en alles uitlegt. Er is een zwembad, wasmachine, hele schone toiletten met zelfs invalidentoilet en een bar. In de ochtend versgebakken brioche. Stroom is 16A. Kortom alles is er! Heerlijk stille plek en niet te warm op 700m hoogte. Plaats voor 15 campers maar ik was één nacht de enige. Ik kom zeker terug. Aanrader! Marc