@Stephan-en-Karin
- 1990
een van de mooie ontmoetingen in mijn leven gehad bijzonder en persoonlijk heerlijk gegeten camping is gewoon
leuke camping onder de naaldbomen zeer vriendelijke ontvangst Strand is prachtig Wel moet je wat geluk hebben met de windrichting ivm met de aanspoelende planten zeker de moeite waard om via het strand een paar honderd meter naar het noorden te lopen daar zit in het bos een leuk restaurant die wel wat meer klandizie verdienen
Hele leuke kleine camping zeer behulpzame eigenaar Spreekt vrijwel geen Engels maar zijn dochter vloeiend ga zeker eten in het prachtige restaurant idyllische plek met eten waar aandacht aan besteed is Als je broodjes besteld kun je ze daar ophalen of opeten met een kopje koffie e.d.
natuurlijk is het allemaal van bedenkelijke kwaliteit maar dit is Italië op zijn best we hebben gegeten in het restaurant ongelofelijk iemand viert zijn verjaardag met 40 man wat een sfeer op het strand zou ik heel graag een keer s’avonds eten prachtig maar je moet wel ff naar Italiaans overschakelen
Sitecode: 20404
heerlijke rustige camping zeer vriendelijk ontvangst ook no ff een biertje gebietst waren we aan toe eigenlijk veel te goedkoop natuurlijk 15,00 !!
prima camping direct aan de zee zeer vriendelijk ontvangst
prima camping perfecte service gebouwen mooi terras aan het water met prima eten zoals pizza e.d.
Sitecode: 20742
prima camping bij de zee zeer vriendelijke mensen servicegebouwen zijn prima er is natuurlijk een sauna
Prima camping super sanitair verder valt de stad erg tegen, kermis en veel herrie op de boulevard. De mevrouw van de receptie stuurt je richting de stad, het is zeker de moeite waard om de trappen af te lopen, denk om je enkels, 300 treden dan links richting het oosten lopen daar vindt je prachtige kiezel strandjes waarvoor de hond mag komen
Wat een top plek om te zijn. Geen voorzieningen maar laat dat ook maar zitten want dan wordt het hier veel te druk