@Stephan1950

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Plaats kost nu 19 euro!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een mooie plek. Hij is rustig, liefdevol gemaakt, de V en E heel netjes en schoon. Ondanks de bomen die voor schaduw zorgen, heb ik televisie gekregen, probeer het maar eens op verschillende plekken. Ik zal de plaats altijd bezoeken als ik door het Rhônedal rijd. Aanmelden bij de wijnmakerij was niet nodig. Dankzij de wijnmakerij, voorbeeldig! We voelden ons zeer comfortabel.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Je kunt deze plek een parkeerplaats noemen met V en E. Er mogen geen stoelen of een tafel worden neergezet, maar achter de stacaravans is aan één kant een groter groen gebied. Ik had de luifel ongeveer 30 cm uitgezet om schaduw te bieden aan de koelkast, en de eigenaar wees me erop dat dit niet mocht.Als je terugkomt van het strand, heb je alleen nog de oververhitte camper.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We verbleven hier 2 dagen en over het algemeen vonden we het leuk. De camping ligt op ongeveer 200 meter van een schoon, groot strand. De plaats is eenvoudig, maar alles wat een camper nodig heeft is aanwezig. Als je wilt inrijden moet je het nummer boven de poort bellen, dan kies je de taal en krijg je een nummer om de deur te openen, daarachter zit een knop die je moet indrukken om in de camper te rijden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Ik vond de plaats helemaal niet leuk. Erg stoffig! Ook geen sfeer om van de plek te genieten. Ik ben meteen weer doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Je kunt hier niet slapen, de plaats ligt pal naast een disco, het extreme volume gaat door tot laat in de nacht, het is schandalig dat je ervoor moet betalen. Zoiets zou op de voorkant van de barrière moeten worden geschreven dat een aanzienlijk deel van de nachtrust verloren gaat.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Het plein is ok, maar er is een discotheek direct naast, als je voor middernacht in slaap wilt vallen, moet je het plein vermijden.

Ik kan het eens zijn met alle uiterst positieve opmerkingen, het is een kleine, liefdevol ingerichte, goed onderhouden plek. Het is erg rustig en we voelen ons veilig en comfortabel. De plaats heeft een prachtig kasteel, zodat het culturele niet wordt verwaarloosd. In eerste instantie wilden we maar één dag blijven, maar hier hebben we onze batterijen weer opgeladen voor de verdere sightseeingtrip. 44 SL voor camper en 2 persoons plus 10 SL elektra.

De prijs is nu 14 euro.

We waren hier 8 dagen en voelden ons erg op ons gemak. De plaats is netjes, schoon en goed onderhouden. De ligging is erg goed, direct achter de dijk kun je kilometers wandelen langs de zee, fietsen of mooie fietstochten maken rond het eiland, meestal direct aan zee. We kunnen de plek alleen maar aanbevelen. Er is ook wifi.

Ik was daar en ervoer een ondenkbaar onbeleefde en brutale tuinman, jammer, ik was altijd graag in Wanfried, maar deze plek zal me niet meer zien. Misschien moet de administratie erover nadenken.

12 euro per persoon. Te duur!